Skip To Content
Prezentare generală

Servicii Opel pentru flote corporative

Te ajutăm să găsești soluția ideală

Beneficii și servicii de flotă Opel

Echipa pentru flote
Echipa noastră dedicată te va ghida pas cu pas, de la alegerea autovehiculelor adecvate până la selectarea soluțiilor post-vânzare pentru costuri și eforturi de administrare minime.
Asistență post-vânzare cuprinzătoare
Avem un program cuprinzător de Asistență post-vânzare pentru ca autovehiculele tale să fie mereu în formă maximă într-o manieră cât mai rentabilă
Autovehicule foarte atractive
Elegante și sofisticate, foarte practice și cu calitate premium, gama de autovehicule Opel oferă tehnologie germană și design de top, alături de o valoare și calitate excelente.
Acoperire excelentă a rețelei
Rețeaua noastră extinsă de dealeri înseamnă asistență națională non-stop pentru tine.
Modele cu emisii de CO₂ și impozite scăzute
Economia excelentă de carburant și emisiile de CO₂ scăzute înseamnă impozite și costuri de exploatare reduse, de care beneficiază toată lumea cu excepția autorității fiscale.
Costuri de exploatare competitive
Autovehiculele Opel constituie flota perfectă: emisiile scăzute și economia de carburant excelentă înseamnă impozite și costuri de exploatare mici pentru a face economii semnificative.

Găsește reprezentatul pentru flotă Opel

Opel oferă pachete Factor de decizie flote cu soluții complet integrate care acoperă toate aspectele gestionării unei flote mari de autoturisme și/sau autovehicule comerciale. Discută cu un membru al echipei noastre de asistență și află ce putem face pentru tine și afacerea ta.

 

Echipa pentru flote Opel

flote@trustmotors.ro

Trust Motors S.R.L.
B-dul. Iuliu Maniu 572-574, Sector 6
061129 Bucuresti, Romania

 

Motive în plus pentru a alege flota Opel

Recenzii de la clienți de pe reevoo
Feedback-ul este foarte important pentru a ne îmbunătăți continuu autoturismele și autovehiculele noastre comerciale. Am creat un parteneriat cu Reevoo, o companie de recenzii independentă, pentru a te asigura că toate recenziile provin de la cumpărători autentici.
 
Calculator costuri pe toată durata de viață
Ce sunt costurile pe toată durata de viață? Află care sunt costurile asociate gestionării flotei auto, pe lângă prețul tranzacției inițiale.
 
Utilizează calculatorul
Alege modelul business
Descoperă gama de modele business Opel special create pentru flote. Poți alege în funcție de clasa de emisii, capacitatea de încărcare și tipul caroseriei.
 
Vezi toate modelele
 Calculator pentru costurile de carburant
Monitorizează costurile. Folosește acest instrument pentru a calcula costurile de carburant pe baza consumului mediu.
 
Calculează-ți costurile

Cum poți achiziționa flota ta Opel

Achiziție directă
Oferim reduceri la achiziția de autovehicule din gama noastră premiată de autovehicule de firmă și comerciale.
 
Finanțare Opel
Avem soluții flexibile pentru a te ajuta să-ți alegi autovehiculul dorit fără găuri mari în buget. Află mai multe despre planurile de finanțare oferite de GMAC Bank.
 
Mai multe informații despre finanțare
Opel leasing
Echipa noastră de flote vă stă la dispoziție pentru a vă oferi un plan flexibil de închiriere a flotei de mașini pliat pe nevoile dumneavoastră. 
Mai multe informații despre leasing