Skip To Content
Prezentare generală

Vivaro-e Panel Van

Noul Vivaro Electric reprezintă calitățile distincte ale noii game de e-van Opel: Este alegerea premium pentru companiile care respectă cele mai înalte standarde profesionale. Acestea necesită vehicule durabile, extrem de versatile și care se integrează perfect în procesul lor de lucru optimizat. Cu un caracter fără compromisuri și o conducere fără emisii, Vivaro Electric este ideal pentru mediile urbane și nu numai, fiind disponibil în două lungimi ale vehiculului și cu două dimensiuni de baterii pentru o autonomie de până la 352 km (WLTP).1


352 km (WLTP)1
Autonomia maximă a bateriei(1)
6.6 m3
Volum maxim de încărcare (1)
1263 kg
Sarcina utilă maximă(2)
(1)  În funcție de variantele și opțiunile selectate
(2) Sarcina utilă maximă ia în considerare greutatea șoferului; pentru Panel Van (cu sarcină utilă mărită; opțional)Partener de încredere

Cu un interior spațios și versatil, o sarcină utilă mare și o baterie fiabilă, noul Vivaro Electric este un transportator ideal pentru aproape orice afacere.

E-Technology
Autonomie, încărcare & altele
Schimbare la electric? O decizie de afaceri excelentă - din toate motivele întemeiate. Eficientă, sustenabilă și orientată spre viitor. O soluție perfectă pentru afacerea ta.
Versatilitate
O furgonetă care lucrează pentru tine
Personalizează furgoneta în funcție de cerințele tale profesionale: noul Vivaro Electric este disponibil într-o gamă variată de lungimi și stiluri de caroserie, cu funcții care îți permit să livrezi cu adevărat pentru clienții tăi - fără emisii locale și aproape fără zgomot.
Transport
Încarcă toată marfa
Sarcina utilă și dimensiunile sunt importante, dar dotările precum ușile glisante duble și cele două prize de 12V fac diferența. Acesta este motivul pentru care noul Vivaro Electric este un transportator ideal pentru orice sarcină - fie că lucrează în centrele înguste ale orașelor, fie că efectuează lucrări în zone în care lipsesc prizele electrice.
Conectivitate
Știi încotro te îndrepți
Cu noul Vivaro Electric, optimizezi eficiența în fiecare călătorie. Sistemul de propulsie electrică de ultimă generație, precum și opțiunile sistemului de navigație și serviciile OpelConnect te mențin pe tine și echipa ta pe drumul cel bun.
Birou mobil
Lucrează de oriunde
Gata cu echilibristica unui laptop pe genunchi și cu volanul care te încurcă. Transformă noul tău Vivaro Electric într-un adevărat birou mobil și orientează-ți afacerea spre viitor. 
Siguranţă & asistare pentru şofer
Siguranţa pe primul loc
Pasagerii, furgoneta și încărcătura ta merită să fie protejate. Caracteristicile avansate ale noului Vivaro Electric ajută la prevenirea accidentelor și facilitează condusul - garantând că afacerea ta nu doar se conduce mai bine, ci și mai sigur.
Accesorii Opel+ & mai multe
Wallbox-uri & multe altele
Opel înțelege că energia electrică, eEnergy, este forța motrice a noului Vivaro Electric și, în consecință, succesul afacerii tale. De aceea, furgoneta ta vine cu un cablu de încărcare standard. Am selectat cele mai bune accesorii suplimentare pentru vehicule electrice. Află care sunt echipamentele potrivite pentru activitatea ta.

Descoperă mai multe

Wallbox-uri

Află toate detaliile de care ai nevoie despre wallbox-uri și încărcarea la domiciliu în hub-ul nostru de e-mobilitate.

Încărcare & autonomie

Avem o mulțime de informații suplimentare despre încărcare și autonomie în hub-ul nostru de informații despre e-mobilitate. Accesează acum.

Finanțare și subvenții

Majoritatea țărilor oferă subvenții generoase potențialilor cumpărători de autovehicule electrice. Avem toate informațiile de care ai nevoie.

1 Disclaimer

2 Disclaimer