Skip To Content
Prezentare generală

Resurse pentru managerii de flote

Un ajutor enorm pentru companii

Beneficii și servicii de flotă Opel

Servicii pentru flote
Opel are o rețea extinsă care te va ajuta să găsește soluția ideală. Iar dealerii Opel au instruirea și stocul de piese necesare pentru a satisface nevoile flotei tale.
Acoperire excelentă a rețelei
Iar datorită acoperirii excelente a rețelei Opel vei beneficia de toate serviciile dorite într-o singură vizită la partenerii de service Opel.
Modele cu emisii de CO₂ și impozite scăzute
Autovehiculele Opel constituie flota perfectă: emisiile scăzute și economia de carburant excelentă înseamnă impozite și costuri de exploatare mici pentru a face economii semnificative.

Instrumente și calculatoare
Te vom ajuta să faci alegerea corectă. Încearcă pachetul Factor de decizie flote cu instrumentele și calculatoarele sale utile pentru carburant, impozite, emisii de CO₂ și TCO/WLC.

Motive în plus pentru a alege flota Opel

Recenzii de la clienți de pe reevoo
Feedback-ul este foarte important pentru a ne îmbunătăți continuu autoturismele și autovehiculele noastre comerciale. Am creat un parteneriat cu Reevoo, o companie de recenzii independentă, pentru a te asigura că toate recenziile provin de la cumpărători autentici. 
Finanțare Opel
Avem soluții flexibile pentru a te ajuta să-ți alegi autovehiculul dorit fără găuri mari în buget. Află mai multe despre planurile de finanțare oferite de GMAC Bank.
 
Alege modelul business
Descoperă gama de modele business Opel special create pentru flote. Poți alege în funcție de clasa de emisii, capacitatea de încărcare și tipul caroseriei. 
 vezi gama
Leasing Opel
Echipa noastră pentru flote îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi un plan de leasing flexibil, adaptat nevoilor tale.
 
Mai multe informații despre leasing
Achiziție directă
Oferim reduceri la achiziția de autovehicule din gama noastră premiată de autovehicule de firmă și comerciale.
 

Cum poți achiziționa flota ta Opel

Contactează dealerul pentru flota Opel

Prin utilizarea Google Maps, în calitate de utilizator al acestui site web, vă supuneți condițiilor suplimentare de utilizare Google Maps / Google Earth.