Skip To Content
Prezentare generală

Vivaro Panel Van

Execută lucrarea în mod eficient și cu randamentul unui profesionist. Scaunele flexibile și conectivitatea de înaltă tehnologie adaugă confort și funcționalitate, în timp ce o zonă de încărcare voluminoasă și o sarcină utilă mare contribuie la productivitate. Noul Vivaro este un transportator extrem de capabil și versatil - ceea ce îl face alegerea ideală pentru aproape orice tip de activitate. 


m3
Lungime maximă de încărcare1
6.6 m3
Volum maxim de încărcare1
1,400 kg
Sarcina utilă maximă1,2
(1)  În funcție de versiunile și opțiunile selectate
(2)  Sarcina utilă maximă ia în considerare greutatea șoferuluiCea mai bună unealtă a ta este furgoneta

Noul Vivaro este pregătit pentru orice provocare! Este disponibil într-o gamă de dimensiuni și opțiuni de interior diferite, inclusiv FlexCargo®, pentru a se potrivi cerințelor individuale ale activității tale.

Viitorul este electric

Descoperă noul Vivaro Electric. Performanță fără compromisuri. Ești pregătit pentru o schimbare?

Versatilitate
Găsește versiunea perfectă
Personalizează furgoneta în funcție de cerințele tale profesionale: Noul Vivaro este disponibil într-o gamă variată de lungimi și stiluri de caroserie, cu dotări care îți permit să te ocupi cu adevărat de clienții tăi. Spune „da“ pentru mai multă flexibilitate și rezultate mai bune!
Transport
Ambalare inteligentă
Noul Vivaro oferă o flexibilitate unică a încărcăturii într-un exterior compact datorită caracteristicilor inteligente precum FlexCargo®, a ușilor glisante duble și accesului handsfree. Acest lucru îți face munca mai eficientă și mai ușoară. 
Conectivitate
Știi încotro te îndrepți
Cu noul Vivaro, maximizeză eficiența fiecărei călătorii. Motoarele sale eficiente, dar puternice, precum și opțiunile sistemului de navigație și serviciile OpelConnect te mențin alături de echipa ta pe drumul cel bun.
Birou mobil
Lucrează de oriunde
Gata cu echilibristica unui laptop pe genunchi și cu volanul care te încurcă. Transformă noul Vivaro într-un adevărat birou pe roți și orientează afacerea ta către viitor.
Siguranţă & asistare pentru şofer
Siguranţa pe primul loc
Pasagerii, furgoneta și încărcătura ta merită să fie protejate. Caracteristicile avansate ale noului Vivaro ajută la prevenirea accidentelor și facilitează rularea - asigurându-se că afacerea ta nu doar se conduce mai bine, ci și mai sigur. 
Eficiența conducerii
Stimulează afacerea ta
Profită la maximum de noul tău Vivaro datorită motoarelor sale foarte eficiente, dar puternice, și opțiunilor de transmisii. Fie că mergi la un client în apropiere, fie că trebuie să parcurgi distanțe lungi sau ai nevoie de performanțe maxime cu încărcături grele, noul tău Vivaro își va face treaba în mod corespunzător. 
Accesorii Opel+ & multe altele
Optimizează viitorul
Oferim o gamă largă de accesorii - de la portbagaje de plafon până la dispozitive de tractare - pentru a putea adapta în continuare noul Vivaro la cerințele tale profesionale. Vezi care sunt echipamentele potrivite pentru activitatea ta. 

1 Disclaimer