Skip To Content
Bază de cunoștințe

Spațiul cunoașterii pentru șoferii autovehiculelor de firmă

Ce este impozitul pe beneficii în natură?

Dacă o companie îi oferă angajatului un beneficiu necontributiv – precum o asigurare medicală privată sau un autovehicul de serviciu și pentru uz personal – autoritatea fiscală îl consideră impozabil, iar angajatul este obligat la plata acestuia. Acesta este cunoscut drept impozitul pe beneficiu în natură.

Ce factori influențează beneficiul în natură?

Impozitarea este una dintre metodele utilizate de guvern pentru a reduce emisiile de CO₂ propuse. Pentru a calcula impozitul pe beneficiu în natură sunt utilizate mai multe criterii. În plus față de valoarea impozabilă a autovehiculului, sunt luate în considerare și emisiile de CO₂ (utilizate pentru a stabili categoria de impozit), tipul de carburant și cota de impozitare aplicată angajatului.
Calculator beneficii în natură
Pentru a calcula impozitul de plată pentru un autovehicul de firmă, utilizează calculatorul nostru util pentru beneficii în natură. 
Mergi la calculator
Gamă de autovehicule cu emisii scăzute de co₂
Opel oferă o gamă de modele extrem de eficiente, cu emisii de CO₂ scăzute și impozite mici. Impozitele pentru autovehicule sunt calculate pe baza emisiilor de CO₂ și a tipului de carburant. 
Impozite scăzute
Opel oferă o gamă de modele extrem de eficiente, cu emisii de CO₂ scăzute și impozite mici. Impozitele sunt calculate pe baza emisiilor de CO₂ și a tipului de carburant.