MERGI MAI DEPARTE.

Profită la maximum de Grandland Hybrid cunoscând principalii factori de impact asupra gamei și cum să reacționezi la aceștia.

VITEZĂ
Viteza este factorul cel mai de impact din gamă. Folosește, de preferință, modul electric la viteză mică. Pentru a optimiza consumul de combustibil în modul hibrid, încărcă bateria și beneficiază de energie electrică (mai mult de 35% în condiții medii de deplasare pe șosea). 
STILUL DE CONDUCERE
De fiecare dată când accelerezi, pierzi energie. De fiecare dată când frânezi brusc, trebuie să accelerezi din nou. Accelerațiile line și frânarea recuperativă a lui Grandland Hybrid te pot ajuta să economisești până la 15% din autonomia electrică. 
CONFORT TERMIC & ÎNCĂLZIRE
Diferența de gamă datorată încălzirii / răcirii poate varia până la 35% între anotimpuri, deoarece energia este preluată direct de la baterie. Pre-condiționarea Grandland Hybrid în timpul încărcării este o modalitate excelentă de a menține autonomia electrică și de a călători în confort. 
SFAT: În orice situație, încărcă bateria cât de des poți pentru a maximiza utilizarea Grandland Hybrid în modul electric, fără emisii. Dacă iei în considerare factorii de impact (de exemplu, viteză, stil de conducere, confort termic), intervalul afișat se va adapta noului tău comportament de conducere.