Mergi mai departe

Profită la maximum de Grandland Plug-In Hybrid cunoscând principalii factori de impact asupra gamei și cum să reacționezi la aceștia

Viteză
Profită la maximum de Grandland Plug-In Hybrid cunoscând principalii factori de impact asupra gamei și cum să reacționezi la aceștia. 
Stilul de conducere
De fiecare dată când accelerezi, pierzi energie. De fiecare dată când frânezi brusc, trebuie să accelerezi din nou. Accelerațiile line și frânarea regenerativă a lui Grandland Plug-In Hybrid te pot ajuta să economisești până la 15% din autonomia electrică. 
Confort termic & încălzire
Diferența de autonomie datorată încălzirii / răcirii poate varia până la 35% între anotimpuri, deoarece energia este preluată direct de la baterie. Pre-condiționarea lui Grandland Plug-In Hybrid în timpul încărcării este o modalitate excelentă de a păstra autonomia electrică și de a călători în confort. 
SFAT: În orice situație, încărcă bateria cât de des poți pentru a maximiza utilizarea lui Grandland Plug-In Hybrid în modul electric, fără emisii. Dacă iei în considerare factorii de impact (de exemplu, viteză, stil de conducere, confort termic), intervalul afișat se va adapta noului tău comportament de conducere.