Skip To Content
Caracteristici

Opel Grandland

Design

Ambițios și îndrăzneț
Filozofia de design îndrăzneț și pur Opel a transformat Noul Opel Grandland într-un SUV ca niciun altul. Estetica extrem de sportivă se combină cu liniile germane precise, pentru a crea o prezență rutieră unică și care depășește toate așteptările.  
Concentrare unde trebuie să fie
Noul Grandland dispune de noul Panou Pur al Opel. Acest afișaj integrat transformă experiența de conducere prin oferirea unei „detoxifieri digitale” a tuturor informațiilor disponibile în mod curent pe alte SUV-uri, simplificând-o frumos pentru a elimina dezordinea, zgomotul și distragerea inutilă. 
De la pământ în sus
Când spunem că aceasta este o generație complet nouă de SUV, înseamnă mult mai mult decât o schimbare vizuală. Noul Grandland a fost reproiectat de la zero. Fiecare aspect și caracteristică au fost realizate cu precizie până la cele mai fine detalii, ceea ce poate fi văzut în detaliile exterioare uimitoare, culorile caroseriei și sportivitatea gamei de jante din aliaj ușor, disponibile în dimensiuni de 17” 18” și 19”.  
Atrage privirile
Exprimă-ți stilul unic explorând combinațiile în două tonuri de culoare pentru plafon și caroserie ale noului Grandland, ce vor atrage garantat toate privirile de pe stradă. 
Mai mult decât un nume
Sigla actualizată a lui Grandland este o dovadă clară a reîmprospătării designului pur și îndrăzneț prezent imediat în SUV-ul emblematic Opel. Mai mult decât un simplu logo de identificare, este un indiciu al tehnologiei incredibile care așteaptă sub capotă și o previzualizare a puterii gata să fie dezlănțuite. Acesta este cel mai sigur semn de până acum că a sosit o nouă generație de SUV. 
Înfruntă viitorul
Din orice unghi l-ai privi, noul Opel Grandland se distinge de mulțime. Din față în spate, vei observa alegeri îndrăznețe de design și accente progresive ale caracteristicilor. Începând cu emblematicul Opel Vizor și până la lămpile de spate sculptate cu LED-uri complete, există întotdeauna mai multe de descoperit cu Grandland. 

Siguranță & inovație

Lumina Intelli-Lux LED pixel

Vă prezentăm farurile ultramoderne Intelli-Lux LED® Pixel Light1 - următorul pas în tehnologia farurilor. Acest sistem, cel mai bun din clasa sa, îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte cu faza lungă activată permanent, fără a orbii alți perticipanți la trafic. Fiecare far este format din 84 de segmente care se adaptează la condițiile de trafic prin oprirea automată a unităților individuale.

 

1 Disponibil în funcție de ofertă

 
Vedere de noapte

Ieși din era întunecată, cu uimitorul sistem Night Vision1 de la Opel. O cameră cu infraroșu situată în partea frontală „vede” oamenii și animalele cu până la 100 de metri în față, folosind diferența termică dintre aceștia și împrejurimile lor, plus direcția lor de deplasare și o afișează pe ecranul din fața celui de la volan. Pentru siguranță și mai mare, Night Vision se coordonează cu sistemul automat de frânare de urgență pentru a opri în mod autonom mașina în cazul unor potențiale coliziuni.

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă. Sistemele de asistență Opel sunt menite să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
Frânare automată de urgență

Sistemul1 avertizează acustic șoferul de situațiile periculoase din față. Dacă o altă mașină sau un pieton se apropie prea mult, acesta decelerează sau oprește vehiculul.

 

1 Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor funcționează automat la peste 5 km/h și sub 140 km/h. De la 5 la 30 km/h decelerația pentru a reduce viteza de impact a coliziunii este de 0,9 g. De la 30 la 140 km/h sistemul reduce viteza cu maximum 50 km/h. Peste acest prag, șoferul trebuie să frâneze pentru a reduce și mai mult viteza.  Intervalul de viteză operațional al frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (obstacol mobil: de la 5 la 140 km/h; obstacol fix: de la 5 la 80 km/h; pieton: de la 5 la 60 km/h).  Sistemele de asistență Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
Asistență avansată la parcare 1

Grandland va detecta un loc de parcare pentru tine și apoi te va îndruma în spațiu. Tot ce trebuie să faci este să accelerezi și să apeși frâna. Asta este o mișcare inteligentă.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Sistemele de asistență Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului.  
Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
Cameră video față & spate

Văzând totul cu claritate, vei avea încredere deplină chiar și la manevrele în spații înguste. Camera video față și spate1 detectează obiectele din drum și le afișează clar pe ecran, făcând manevrele de parcare și dat cu spatele floare la ureche.

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă.

 
Asistență pentru banda de rulare și avertizare privind depășirea benzii

Bucură-te de un nivel mai mare de siguranță și conștientizare în timp ce conduci. Asitența pentru banda de rulare (LKA)1,2 răspunde activ la condusul periculos prin direcționarea ușoară2  a vehiculului înapoi în marcaje. AvertizareA privind depășirea benzii de circulație (LDP)3 avertizează că ai părăsit neintenționat banda marcată.

 

1 Optional.

2 Mâinile trebuie să rămână pe volan în timpul utilizării.

3 Sistemele de asistență pentru șoferi Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcina de condus.

 
Asistență integrare autostradă

Asistență Integrare Autostradă1 este o sinergie inovatoare a sistemelor Grandland, combinând controlul avansat al vitezei de croazieră, funcționalitatea Stop-and-Go și asistența pentru banda de rulare. Funcționează ca un sistem semi-automat care ajută să te integrezi pe o autostradă, să urmezi o anumită bandă sau să urmezi un vehicul din față. Cuplat la simpla apăsare a unui buton, poți relua controlul din sistem oricând, pur și simplu prin mișcarea volanului.

 

1 Opțional, necesită transmisie automată cu 8 trepte.

 

Confort premium

Scaune ergonomice active 

Scaunele frontale active ergonomice ale lui Opel Grandland, certificate de AGR (Campania pentru Spate Sănătos)1, oferă un confort superior pentru călătorii lungi.

 

 • Poziție relaxată la volan
 • Ajustabile pe 16 directii2
 • Tapițerie luxoasă din piele2
 • Încălzite și ventilate2

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă. Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet de testare independent format din experți din diverse discipline medicale.

2 Opțional pe nivelurile de echipare selectate.

 
Opțiuni pentru încălzire

Învinge frigul cu aceste caracteristici de încălzire:

 

 • Scaune față și spate încălzite1. Bucură-te pe tine și pe pasagerii tăi cu scaune încălzite
 • Volan încălzit1. Apasă un buton și volanul îți va încălzi mâinile.
 • Parbriz încălzit Thermatec™1. Uită-te cum gheața se topește imediat.
 • Oglinzi exterioare încălzite1. Gata cu răzuirea gheții. Obține o vedere clară în cel mai scurt timp

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă.

 
Hayon hands-free

Ai mâinile ocupate? Hayonul electric acţionat cu senzor de mișcare1 se deschide rapid şi uşor, fie prin balansarea piciorului sub bara de protecţie spate, fie prin apăsarea unui buton.

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă

 

Conectivitate

Infotainment1

Noul Grandland dispune de cel mai recent Panou Pure Panel complet digital. Complet cu un ecran multimedia  de până la 7" și un ecran tactil de navigație de 10 ", să rămâi conectat și să te distrezi este simplitatea în sine. Este ușor să îți conectezi fără probleme smartphone-ul prin Apple CarPlay ™1,3 sau Android Auto ™2,3 pentru hărți, servicii de mesagerie și streaming audio pe șase difuzoare reglate superb. 

 

 • AM/FM și radio DAB 
 • Streaming Audio și apeluri hands-free prin Bluetooth4
 • Redarea muzicii prin interfața USB
 • Control vocal de la smartphone-ul conectat

 

1 Apple CarPlay™ și  Apple Siri™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

2 Android Auto™ este o marcă înregistrată a Google Inc.

3 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesați www.apple.com, sau www.android.com, sau contactați distribuitorul Opel.

4 Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc. 

 
Navigație

Vizitează locuri în care nu ai merge de obicei. Continentul Europa este la îndemână cu harta 3D integrată prin intermediul Multimedia Navi Pro cu ecran tactil de 10", inclusiv servicii de Navigație în timp real și Navigație Live Plus1,2.

 

 • Navigare dinamică 3D cu serviciul de trafic online via OPELCONNECT
 • Baza de date europeană integrată a hărților
 • Puncte de interes și caracteristici de destinație intermediară
 • Control vocal pentru navigație, audio și telefon

 

1 Serviciile de Navigație Live includ trafic online, combustibil prețuri, informații de parcare, căutare on-line  POI, căutare online POI  pentru stații de încărcare, alerte de siguranță privind vremea și drumul (nu sunt disponibile în Germania sau Elveția)

2 Serviciile de Navigație Live includ  trafic online, preț combustibil, informații despre parcare, căutare on-line  POI, căutare online POI  pentru stații de încărcare, alerte de siguranță privind vremea și drumul (nu sunt disponibile în Germania sau Elveția) Serviciile  Navigație Live/ Navigație Live Plus  sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse suplimentar o taxă de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta.

 
Încărcare wireless

Nu mai sunt necesare cabluri cu sistemul inductiv de încărcare wireless al Grandland1.

 

 • Un doc de încărcare wireless este acolo pentru a vă ajuta cu telefoanele descărcate.
 • Disponibil pentru utilizare cu smartphone-uri selectate. 

 

Notă: încărcător integrat sau husa pot fi necesare pentru a încărca unele smartphone-uri.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
OpelConnect

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru a-ți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

Liniște sufletească: apeluri de urgență și în caz de defecțiune2 precum și Starea Vehiculului și Informații îți oferă informații despre kilometraj, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru a te simți bine în fiecare moment.

 

Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel

 

Drive Smart (Condu Inteligent): călătorie relaxată datorită Navigației Live / Navigației Live Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriilor și a Condusului.

 

1 Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament/plata unei taxe și fac obiectul acoperirii de către o rețea de telefonie mobilă și disponibilității acesteia.

2 Utilizarea apelului în caz de urgență și de defecțiune necesită semnarea Termenilor și condițiilor, alături de declarația scrisă de consimțământ cu privire la localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de depanare (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an de la prima înmatriculare, iar ulterior contra cost. Pentru informații cu privire la Opel Connect accesează pagina www.opel.de/connect; pentru informații cu privire la Opel Mobile Service accesează pagina www.opel.de/mobilservice. Se aplică termenii și condițiile generale de utilizare corespunzătoare paginilor internet respective.

3 Doar pentru versiunile Grandland Hybrid

4 Serviciile  Navigație Live/ Navigație Live Plus sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse suplimentar unei taxe de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament/plata unei taxe și fac obiectul acoperirii de către o rețea de telefonie mobilă și disponibilității acesteia.

 

Dinamica de drum

Motorizări

Experimentezi puterea și controlul din secunda în care pornești motorul cu performanțele robuste ale modelului Opel Grandland. Ai la dispoziție grupuri motopropulsoare îmbunătățite din punct de vedere tehnologic, la alegere, inclusiv motorul 1.2 pe benzină cu injecție directă1, puternicul motor 1.5 Turbo Diesel2, precum și noul sistem 48V HYBRID3, format dintr-un motor pe benzină PureTech de nouă generație cu 136 CP, cuplat la o nouă cutie de viteze electrificată cu dublu ambreiaj și 6 trepte, care include un motor electric. Cu o baterie care se reîncarcă în timpul condusului, această tehnologie oferă un cuplu suplimentar la turații scăzute ale motorului și reduce consumul de combustibil cu până la 15% .

 

1 (Consum de combustibil combinat 6.1-6.3 l/100 km, emisii de CO2 138-143 g/km)

2 (Consum de combustibil combinat 5.1-5.2 l/100 km, emisii de CO2 133-138 g/km)

 
Eficiență
Motoarele sportive oferite de Opel Grandland, cu uzură redusă și eficiență sporită pot fi combinate cu o cutie manuală sau o transmisie automată impecabilă în 8 trepte, cu sistem avansat Start/Stop. Toate motoarele diesel sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație pentru limitarea emisiilor. 
IntelliGrip
Puterea nu este utilă fără control. IntelliGrip pune puterea oferită de motorul modelului Opel Grandland exact acolo unde trebuie să fie, pentru o aderență sporită în condiții dificile și fără patinarea roților. Acest sistem inteligent permite tracțiune și stabilitate optime pe diferite tipuri de suprafețe, adaptând automat distribuția cuplului la roți și modificând setările sistemului ESP. Șoferii pot pre-seta IntelliGrip pentru noroi, zăpadă sau nisip, folosind un simplu buton rotativ de pe consola centrală - sau îl pot lăsa în modul Normal pentru a permite sistemului IntelliGrip să monitorizeze situația în timp ce te bucuri de plăcerea de a conduce în oraș și pe autostradă. 

Opel + accesorii

Satisfacerea nevoilor tale individuale

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de hibridul tău. Proiectate și testate pentru Opel.

Imaginea poate diferi de produsul de vânzare.

Ce urmează?

Configurează-l pe al tău
Configurează acum
Vezi modelul personal
Localizare dealer
Obține cel mai bun preț
Solicită o ofertă
Abonează-te la newsletter
Înscrie-te acum