Skip To Content
Caracteristici

Noul Opel Astra

Design

Așteaptă cu nerăbdare
Nu există nicio șansă să confunzi Noul model Opel Astra cu o altă mașină. Fiecare linie și arcuire arată clar că acesta reprezintă viitorul în materie de condus. De la aspectul îndrăzneț al noii fețe a mărcii, semnătura Vizor®, către profunzimea suprafețelor, ce oferă modelului Astra atitudinea distinctivă sport încrezătoare, fiecare aspect unic și caracteristică uimitoare îl fac să se remarce din mulțime. 
Interior remarcabil
Experimentează o nouă lume a designului interior și a inovației de ultimă generație. În interiorul noului Astra descoperi noul și îmbunătățitul Opel Pure Panel®1, panoul digital complet eliberat de orice element de prisos, care simplifică mai mult ca niciodată informațiile pentru șofer. Relaxează-te în scaunele frontale Ergonomic Active2 finisate în piele Alcantara sau Nappa de lux, cu funcție de ventilație și masaj. Înconjoară-te de spațiu, tehnologie și confort pur, ordonat, datorită conectivității de ultimă generație. 

1 Două niveluri disponibile. Conținut opțional afișat și disponibil într-o etapă ulterioară.

2 Certificat de Campania pentru un Spate Sănătos (AGR). Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare.

Stil de top

Acum e șansa ta de a nu mai urmări obișnuitul, pentru că să ieși în evidență nu a fost niciodată atât de ușor. Du-ți stilul personal la nivelul următor cu îmbunătățirile vizuale îndrăznețe ale modelului Astra, cum ar fi plafonul elegant cu accente negre1.


1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
Rulează cu cel mai bun
Te-ai săturat să urmezi mulțimea? Începi să te simți inconfortabil cu monotonia? Sărbătorește-ți individualitatea cu extra dinamismul vizual al jantelor speciale din aliaj ușor ale noului model Astra. Disponibile într-o gamă sportivă de opțiuni în stil îndrăzneț și pur, acestea fac ca modelul Astra să arate la fel de interesant, pe cât este de condus. 
Genial din fiecare unghi
Cel mai pur design este curat în linie și execuție, motiv pentru care totul, până la cele mai fine detalii ale noului Opel Astra sunt eficiente și perfect echilibrate. Proporțiile germane foarte precise urmează un principiu al busolei, în care chiar și luminile LED spate cu economie de energie se armonizează perfect cu axa vizuală. 
Fă cunoștință cu viitorul
Ești față în față cu cel mai îndrăzneț model hatchback. Acolo unde celelalte mașini au o grilă obișnuită, Opel Astra prezintă semnătura Vizor®. Este întruchiparea expresiei pur germane "forma-urmărește-funcția" în ceea ce privește designul, integrând dispozitive deosebite din față până în spate, senzori și funcții într-o singură linie fină. 

Siguranță & asistență șofer

Lumini Intelli-Lux® pixel
Opel Astra dispune de cel mai recent sistem de lumini Intelli-Lux® Pixel. Nou și îmbunătățit, acest sistem reprezintă un salt înainte în tehnologia farurilor, chiar și față de generațiile anterioare Intelli-Lux. Îmbunătățește radical vizibilitatea printr-un număr crescut de 168 de segmente LED adaptive individual, care emit un fascicul permanent fără strălucire, ajustabil automat, pentru a evita orbirea conducătorilor auto care se apropie din contrasens. 
Intelli-HUD 
Afișajul Astra Intelli-HUD (Head up Display) se simte cu adevărat futurist, proiectând informații esențiale direct pe parbriz și fiind confortabil în câmpul vizual al șoferului. Această ultimă generație a tehnologiei Opel HUD extinde câmpul de proiecție, îmbunătățește rezoluția și poate fi setată să afișeze diferite pagini legate de panoul de bord, inclusiv alerte pop-up, apeluri primite și informații media. 
Intelli-Drive 1.0 
Acest sistem combină capabilitățile a trei dintre cele mai avansate caracteristici tehnologice ale modelului Astra Hibrid pentru a-ți oferi un control de neegalat asupra călătoriei tale. Intelli-Drive 1.0 integrează Asistență Poziționare pe Bandă (LPA), care permite modelului Astra să corecteze ușor direcția pentru a te ajuta să rămâi mai stabil între benzi. Acesta include, de asemenea, Asistență pentru Schimbarea Benzii, care îți permite să știi dacă un alt vehicul se apropie din spate sau rulează în unghiul mort, plus Alertă de Trafic pentru Marșarier, care te avertizează referitor la oricine se apropie în timpul mersului înapoi, inclusiv bicicliști sau pietoni, până la 40 de metri. 
Intelli-Vision
Intelli-Vision se activează automat în marșarier (sau la cerere) și utilizează patru camere plasate în jurul mașinii. Imaginile HD  în timp real sunt cel mai bun ajutor pentru a verifica împrejurimile mașinii. Comută între camerele individuale pentru a obține o imagine clară a oricărui trafic aglomerat care se apropie și parchează "floare la ureche" chiar și în locurile cele mai înguste. 
Intelli-Drive 2.0
Intelli-Drive 2.0 reprezintă cele mai avansate și intuitive tehnologii de asistență Opel care lucrează împreună pentru a face noul Astra cea mai sigură și mai relaxantă experiență de condus pe care am construit-o vreodată.  Acest sistem integrează mai multe caracteristici, inclusiv Adaptarea Vitezei în Viraj (CSA), care calculează și adaptează accelerația modelului Astra în virajele de mare viteză, pentru confort și control maxim. O altă caracteristică inclusă este Adaptarea Avansată Inteligentă a Vitezei (A-ISA), care monitorizează indicatoarele rutiere și se oferă să încetinească sau să accelereze în consecință și chiar să compenseze pentru condițiile meteorologice. De asemenea, Intelli-Drive 2.0 dispune de Schimbare Semi-Automată a Benzii (SALC), care detectează schimbarea benzii și i se poate încredința manevra in locul tău. 
Deschidere & pornire fără cheie
Deschiderea și pornirea fără cheie a noului Astra, asociate cu mânerele inteligente capacitive ale ușilor, înseamnă că nici măcar nu trebuie să rupi ritmul atunci când începi o nouă călătorie. Pur și simplu intră, apasă start și pleacă. 

Confort premium

Scaune active ergonomice
Scaunele ergonomice active ale noului Opel Astra1 poartă sigiliul de calitate AGR2 (Campania pentru un Spate mai Sănătos). Cu numeroase opțiuni de ajustare, inclusiv tetiere reglabile, suport lombar reglabil electronic și suport extensibil pentru coapse, aceste scaune nu sunt doar confortabile, ci susțin o poziție sănătoasă pentru bunăstarea șoferului și a pasagerilor pe termen lung. 

1 Opțional pe nivelurile de tapițerie selectate.

2 Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare format din experți din diverse discipline medicale.

Echipamente încălzire
Dezgheață și dezaburește rapid și eficient Parbrizul încălzit cu ThermaTec®1. Bucură-te de scaune încălzite față1 și chiar pe partea exterioară a celor din spate2, plus volan încălzit3 pentru o senzație caldă, confortabilă în diminețile reci. 
1,2,3 Opțional
Trapa panoramică

Trapa panoramică1 inundă interiorul spațios al modelului Opel Astra cu lumină și poate fi deschisă parțial sau total, pentru a oferi atât șoferilor, cât și pasagerilor cea mai senină și aerisită experiență la bord.

 

1 Opțional

 
Intelli-Air
Intelli-Air este un nou filtru de aer de înaltă eficiență, care oferă informații constante cu privire la calitatea aerului. Acesta ajută la menținerea calității aerului proaspăt și curat în habitaclu. 

Conectivitate

Multimedia
Ia cu tine cele mai îndrăznețe ritmuri sau cea mai pură relaxare pe drum. Noul Panou Pure Panel® complet digital dispune de un cluster de instrumente de 10˝ și un ecran tactil central de 10˝ care integrează  smartphone-ul tău wireless prin Apple CarPlay™1 și Android Auto™1,2. Interfața de utilizator nouă și intuitivă, asemănătoare cu cea a smartphone-ului, poate fi personalizată complet, cu gestionarea individuală a profilului, inclusiv recunoașterea șoferului. Liniștea mentală suplimentară este asigurată de apelul de urgență, de apelul în caz de defecțiune al serviciilor OpelConnect, precum și de actualizările automate pe cale aeriană.  Sistemul Multimedia include funcții precum radio AM/FM / DAB+, streaming audio Bluetooth®3 și porturi USB-C duble pentru o muzică imersivă oriunde ai călători. 


1
Apple CarPlay™ este o marcă înregistrată a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. și în alte țări și Android Auto™ este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.

2 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesați www.apple.com, sau www.android.com, sau contactează distribuitorul local Opel.

3 Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.

Navigație
Sistemul de navigație de ultimă generație Opel este completat de trafic online, informații parcare, căutare POI și actualizări meteorologice1, ghid traseu, opțiuni disponibile pe Intelli-HUD (Head-up Display)2, pe panoul de bord sau ecranul tactil, în funcție de preferință. Sistemul inteligent va urma chiar și comenzile tale vocale, activate prin "Hei Opel!". Condu inteligent cu serviciile de navigație conectate, inclusiv actualizările hărților pe care aeriană și oferă călătoriei tale un impuls suplimentar cu sistemul HiFi cu 8 difuzoare2. Pentru mai mult confort, trimite destinația de pe smartphone-ul tău și aplicația myOpel către mașină sau obține indicații de ultimă oră pentru a-ți completa ruta, de oriunde ai parcat. 

1 Pachetul de Navigație Conectată Plus este inclus timp de 3 ani, iar disponibilitatea serviciului conectat și domeniul de aplicare diferă de la țară la țară și de la vehicul la vehicul. Utilizarea Pachetului de Navigație Conectat Plus necesită activare prin magazinul OpelConnect sau aplicația myOpel.

2 Opțional.

Încărcare wireless

Habitaclul noului Opel Astra a fost eliberată de orice elemente de prisos și include caracteristici inovatoare care te ajută să menții interiorul aranjat și ordonat, fără o multitudine de cabluri. Încarcă dispozitivele tale compatibile, utilizând încărcătorul wireless integrat1. Funcția încorporată de detectare a mișcării rapide împiedică deteriorarea la suprasarcină, atunci când încarci wireless bateria dispozitivului tău, când conduci pe drumuri denivelate.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul tău Opel.

 
Serviciile OpelConnect

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru a-ți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

  • Liniște sufletească: funcțiile Apelul de urgență și în caz de defecțiune2, Starea Vehiculului și Informații îți oferă alerte privind kilometrajul, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru liniștea ta pe tot parcursul călătoriei.
  • Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel.
  • Condus Inteligent: călătorie relaxată datorită Pachetului de Navigației Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriei.
 

1 Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament / o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

2 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită semnarea Termenilor & Condițiilor cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

3 Numai pentru Astra Plug-in Hibrid

4 Serviciile conectate ale Pachetului de Navigație Plus sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse unei taxe suplimentare de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament sau o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

Dinamica condusului

Motoare de generație viitoare

Acest Opel Astra de ultimă generație a fost proiectat în jurul unei platforme complet nouă, realizată cu precizie pentru agilitate, manevrabilitate și confort. Sub capotă poți alege dintr-o gamă de motoare turbo îmbunătățite tehnologic. Toate sunt silențioase, fiabile și performante, au costuri de funcționare extrem de competitive și niveluri scăzute de CO2.

Opțiunile includ varianta 1.2 benzină sau 1.5 diesel de înaltă eficiență, cu o capacitate de până la 130 CP și cu funcții de oprire/pornire.

 
Transmisii
Familiarizează-te cu transmisiile dinamice, dar economice ale modelului Astra. Atât motoarele diesel, cât și cele pe benzină vin cu o transmisie manuală cu șase trepte de precizie sau cu o transmisie automată cu 8 trepte de viteză, extrem de lină și sofisticată. 
Moduri de condus

Noul Opel Astra îți oferă o putere de reacție la îndemână, având opțiunea de a selecta Modul de Condus 1 care se potrivește perfect călătoriei tale, condițiilor de drum și dispoziției tale. NORMAL îți va oferi întotdeauna autonomie și putere ideale echilibrate, în timp ce ECO va optimiza eficiența. Desigur, ori de câte ori dorești distracție maximă, apasă doar pe SPORT pentru a transforma fiecare călătorie într-o performanță palpitantă.

 

1 Opțiunea Mod de Condus este disponibilă numai cu transmisie automată

 

Opel + accesorii

Satisfacerea nevoilor tale individuale

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de modelul tău Astra. Proiectate și testate pentru Opel-ul tău.

Imaginea poate diferi de produsul aflat la vânzare.

Ce urmează?