Skip To Content
Gama Opel LCV: Noua generație Combo, Vivaro și Movano a fost dezvăluită

Gama Opel LCV: Noua generație Combo, Vivaro și Movano a fost dezvăluită  

  • Design nou: modelele LCV poartă acum în față caracteristica Mărcii - Opel Vizor
  • Spațiu de lucru nou: Cabine pentru pasageri modernizate, cu ecrane tactile color de până la 10″
  • Sisteme de propulsie noi: Autonomie de conducere de top în clasă

Opel a anunțat astăzi că va introduce noile generații de vehicule comerciale ușoare (LCV) de dimensiuni compacte Combo, medii Vivaro și mari Movano. Fiecare model va avea un design exterior nou și un habitaclu reproiectat, în timp ce versiunile electrice pe baterii vor continua să ofere o autonomie de conducere de top în clasa lor. În plus, Marca germană a anunțat că noul Movano va fi disponibil și ca vehicul cu pile de combustie pe bază de hidrogen în viitorul apropiat.

 

Viitoarele modele de vehicule comerciale ușoare ale mărcii cu Blitz vor fi recunoscute imediat datorită noii interpretări specifice LCV a zonei frontale cu Opel Vizor, cunoscută de la cele mai noi vehicule de pasageri Opel. Vizor integrează sigla Mărcii cu sistemele de iluminare frontală caracteristice, rezultând o singură unitate vizuală care se întinde pe întreaga parte frontală a vehiculului.

 

În plus față de designul exterior, interioarele noilor Opel Combo, Vivaro și Movano au fost supuse unei evoluții suplimentare. Punctele de atracție ale habitaclurilor modernizate vor include noile sisteme de infotainment wireless compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, prevăzute cu ecrane tactile color cu dimensiuni de până la 10″.

 

Versiunile electrice pe baterii ale noilor Opel Combo, Opel Vivaro și Opel Movano vor continua să ofere o utilizare fără compromisuri, similară cu cea a variantelor cu motor termic. Prin urmare, datorită tehnologiilor de ultimă generație pentru baterii și a perfecționărilor, cum ar fi eficiența îmbunătățită în continuare a grupului motopropulsor, toate cele trei modelele vor continua să ofere o autonomie de top în clasa lor, fără emisii locale.

 

Noua gamă de vehicule comerciale ușoare Opel va prelua toate punctele forte ale predecesorilor săi. În plus, vor fi disponibile în diferite lungimi, înălțimi și tipuri de caroserie ca să răspundă tuturor cerințelor profesionale și își vor menține volumele de încărcare, sarcinile utile și capacitățile de tractare. Opel va dezvălui în următoarele săptămâni mai multe detalii despre fiecare linie de vehicule în parte.  

Despre Opel

Opel este unul dintre cei mai mari producători auto europeni și lider în reducerea emisiilor de CO2 datorită ofensivei sale extinse de electrificare. Compania a fost fondată de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, în 1862 și a început să construiască automobile în 1899. Opel face parte din Stellantis NV, un lider global creat pentru noua eră a mobilității sustenabile. Împreună cu marca sa soră britanică Vauxhall, compania este reprezentată în peste 60 de țări de pe tot globul, continuând să pătrundă pe noi piețe internaționale. În prezent, Opel își implementează în mod constant strategia de electrificare pentru a asigura succesul durabil și pentru a se asigura că cerințele viitoare de mobilitate ale clienților sunt îndeplinite. Până în 2024, va fi disponibilă o variantă electrificată a fiecărui model Opel. Începând cu 2028, Opel se va concentra în întregime pe vehiculele electrice în Europa.

Persoana de contact:

 

Rodica Ionescu

PR Manager TRUST MOTORS

 

Tel:  0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro