Skip To Content
Îndrăzneț, pur, diferit: Opel Mokka Electric

Îndrăzneț, pur, diferit: Opel Mokka Electric ca mașină elegantă de serviciu

  • Opel Mokka pentru profesioniști: Mașină de serviciu electrică total diferită
  • bott vario3: Sistem inteligent de rafturi de la experții în conversii Bott GmbH & Co Kg
  • Alternativă electrificată: Mokka Electric fără emisii locale în locul modelelor convenționale
  • Perfect pentru goana de Paște: Soluție sigură de transport pentru ouăle de Paște și cadouri

Camionetele și camioanele nu sunt singurele vehicule care necesită o încărcare sigură și securizată a mărfurilor. Atunci când sunt transportate mărfuri voluminoase, multe unelte și piese de schimb, același lucru este valabil și pentru vehiculele de pasageri care sunt utilizate de tehnicienii de service și de comercianți. Tradițional, aceste vehicule sunt în general break-uri, dar profesioniștii care doresc o alternativă neconvențională care să iasă cu adevărat în evidență ar trebui să se uite cu atenție la Opel Mokka Electric transformat într-un vehicul de serviciu cu două locuri de către specialiștii în conversie de la Bott GmbH & Co. KG. Pe lângă aspectul elegant, Mokka Electric, fără emisii locale, poate aborda chiar și sarcini „extraordinare“! Iepurașul de Paște nu mai trebuie să se îngrijoreze că ouăle și cadourile fragile pentru sărbători cad din coșul său. În schimb, obiectele mici și mari pot fi depozitate convenabil și sigur în Mokka Electric special echipat.

 

Sistemul de rafturi bott vario3 instalat în Mokka Electric, un vehicul distractiv de condus, impresionează prin designul inteligent care permite profesioniștilor din diverse domenii să lucreze cu eficiență maximă. Montate pe un cadru de siguranță care este fixat perfect pe caroseria vehiculului, modulele și sertarele de la bott sunt foarte ușoare și totodată rezistente. Datorită combinației optime de componente, profesioniștii obțin un sistem de rafturi care se potrivește perfect în vehicul.

 

În funcție de necesitățile utilizatorului, spațiul de depozitare disponibil este organizat perfect. Sistemul de rafturi este aranjat inteligent, iar greutatea este distribuită uniform, cu scaunele spate rabatate ale modelului Mokka Electric premiat cu „Volanul de aur 2021“1. Dacă este nevoie de un spațiu suplimentar în portbagaj pentru obiecte mici, cutia mobilă separată bott vario3 Mobile Box poate fi demontată individual. 

 

Bott a confirmat siguranța diferitelor configurații ale sistemului lor de rafturi la testele de impact ale vehiculelor încărcate, conform cu standardul ECE R44. Nimic nu cade din module, iar sertarele rămân închise.

Aspect atrăgător, performanțe impresionante și tehnologii avansate

Opel Mokka Electric nu impresionează numai prin designul său îndrăzneț și simplu, ci și prin performanțe și tehnologii de ultimă generație, cum ar fi luminile adaptive Intelli-Lux LED® matrix. Motorul electric cu o putere de 100 kW/136 CP și cuplu maxim de 260 Nm, oferă o propulsie puternică și o rulare silențioasă. Viteza maximă limitată electronic este de 150 km/h. Datorită bateriei de 50 kWh, este posibilă parcurgerea a până la 338 kilometri fără încărcare, conform WLTP2

 

Deoarece bateria poate fi reîncărcată până la 80% numai în 30 de minute la o stație de încărcare de 100 kW DC, Opel Mokka Electric poate continua rapid activitatea ca mașină de serviciu. Înapoi pe șosea, un sistem de frânare regenerativă de ultimă generație face ca Mokka Electric să fie și mai eficient, permițând recuperarea energiei la decelerare sau frânare.

1„Volanul de aur 2021“ pentru Opel Mokka-e: AUTO BILD ediția 45/2021 și BILD am SONNTAG ediția 46/2021, categoria „Cea mai bună mașină sub 25.000€“, inclusiv bonusul de mediu.

2Autonomie determinată conform cu metodologia procedurii de testare WLTP (R (EC) Nr. 715/2007, R (EU) Nr. 2017/1151). Autonomia reală poate fi diferită în condițiile rulării zilnice și depinde de diverși factori, în special de stilul individual de conducere, caracteristicile traseului, temperatura exterioară, folosirea încălzirii și a aerului condiționat, precum și de precondiționarea termică.

Despre Opel

Opel este unul dintre cei mai mari producători auto europeni și lider în reducerea emisiilor de CO2 datorită ofensivei sale extinse de electrificare. Compania a fost fondată de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, în 1862 și a început să construiască automobile în 1899. Opel face parte din Stellantis NV, un lider global creat pentru noua eră a mobilității sustenabile. Împreună cu marca sa soră britanică Vauxhall, compania este reprezentată în peste 60 de țări de pe tot globul, continuând să pătrundă pe noi piețe internaționale. În prezent, Opel își implementează în mod constant strategia de electrificare pentru a asigura succesul durabil și pentru a se asigura că cerințele viitoare de mobilitate ale clienților sunt îndeplinite. Până în 2024, va fi disponibilă o variantă electrificată a fiecărui model Opel. Începând cu 2028, Opel se va concentra în întregime pe vehiculele electrice în Europa.

Despre bott

Conversiile de vehicule și echipamentele de depozitare la locul de muncă de la bott fac ca munca eficientă să devină o rutină. bott se concentrează pe soluții configurabile individual: rafturile de înaltă calitate și robuste pentru furgonete utilizează în mod optim spațiul de depozitare disponibil și fixează încărcătura într-un mod ideal. În calitate de furnizor de servicii complete, grafica vehiculelor și instalațiile electrice fac parte din gama de servicii la fel de mult ca înmatricularea vehiculelor și livrarea descentralizată. bott furnizează ateliere și unități de producție cu echipamente și sisteme de organizare ergonomice și personalizate. De la posturi de lucru individuale până la producția industrială în serie, bott optimizează procesele de producție. Prin intermediul sistemelor inteligente și automatizate de asamblare și testare ale filialei sale ELABO, Grupul Bott acționează ca furnizor de sisteme. Fie că este vorba de meșteșugari independenți sau de mari corporații industriale - clienții dintr-o gamă largă de industrii își pun încrederea în bott.

În anul fiscal 2022, bott a realizat vânzări de 196 de milioane de euro. Compania are peste 1.300 de angajați în 4 unități de producție și peste 100 de locații de vânzări și service în 35 de țări.

Persoana de contact:

 

Rodica Ionescu

PR Manager TRUST MOTORS

 

Tel:  0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro