Skip To Content
Noul SUV electric Opel se va numi Frontera

Noul SUV electric Opel se va numi Frontera

  • Mobilitate sustenabilă: Un nou SUV va extinde gama Opel cu baterii electrice
  • Înapoi în viitor: Opel va prezenta un nou model numit Frontera la sfârșitul acestui an

Opel a anunțat revenirea denumirii Frontera în 2024. Numele își anunță revenirea pe un model SUV complet nou. Noul Frontera, care va fi prezentat în cursul acestui an și va fi o mașină interesantă, dotată cu funcții inteligente. De asemenea, va etala o nouă interpretare robustă a filozofiei de design îndrăzneț și pur de la Opel și va fi primul automobil de serie al mărcii germane care va purta noua siglă Opel ‘Blitz’. Noul Frontera va fi disponibil încă de la început ca vehicul electric pe baterii.

 

Florian Huettl, CEO Opel: „Numele Frontera este ideal pentru noul nostru SUV captivant. Acesta va avea un caracter plin de încredere și va fi poziționat chiar în centrul pieței.“

 

Noul Opel Frontera va fi dotat cu un nivel ridicat de spațiu și versatilitate și, astfel, se va adresa atât clienților cu un stil de viață activ, cât și familiilor. Noul venit va continua, de asemenea, tradiția îndelungată a mărcii Opel de a aduce mobilitate la prețuri accesibile unui număr mare de clienți, fiind oferit la un preț accesibil.

 

Sosirea variantei electrice pe baterii a noului Frontera, împreună cu lansarea versiunii complet electrice a noii generații Grandland, programată tot pentru acest an, va marca o etapă importantă în tranziția mărcii din Rüsselsheim către o marcă 100% electrică. Ulterior, Opel va oferi cel puțin o variantă electrică pe baterii pentru fiecare linie de autovehicule.

 

În prezent, gama largă de modele Opel electrice pe baterii se extinde deja de la Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric și Astra Sports Tourer Electric, până la noile modele pentru transportul de persoane Combo Electric și Zafira Electric. În plus, versiunile electrice pe baterii ale întregului portofoliu de vehicule comerciale sunt deja disponibile astăzi - inclusiv noul Combo Electric, noul Vivaro Electric și noul Movano Electric.

 

Opel va dezvălui primele imagini ale noului Frontera, împreună cu informații detaliate despre noul venit, în următoarele săptămâni.

Despre Opel

Opel este unul dintre cei mai mari producători auto europeni și lider în reducerea emisiilor de CO2 datorită ofensivei sale extinse de electrificare. Compania a fost fondată de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, în 1862 și a început să construiască automobile în 1899. Opel face parte din Stellantis NV, un lider global creat pentru noua eră a mobilității sustenabile. Împreună cu marca sa soră britanică Vauxhall, compania este reprezentată în peste 60 de țări de pe tot globul, continuând să pătrundă pe noi piețe internaționale. În prezent, Opel își implementează în mod constant strategia de electrificare pentru a asigura succesul durabil și pentru a se asigura că cerințele viitoare de mobilitate ale clienților sunt îndeplinite. Până în 2024, va fi disponibilă o variantă electrificată a fiecărui model Opel. Începând cu 2028, Opel se va concentra în întregime pe vehiculele electrice în Europa.

Persoana de contact:

 

Rodica Ionescu

PR Manager TRUST MOTORS

 

Tel:  0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro