Skip To Content
Prezentare generală

Noul Combo Electric

Noul Combo Electric este conceput pentru a oferi tot ce este mai bun: spațiu și confort pentru până la șapte persoane, combinate cu caracteristici de siguranță practice și inovatoare. Și acum, pentru a completa totul, tehnologie electrică inteligentă, fără emisii și funcționare 100% electrică, care te poate duce împreună cu cei dragi până la 278 km¹ cu o singură încărcare. Astfel, poți profita la maximum de viața de familie, fără compromisuri.

278  km
Autonomie maximă baterie, în funcție de sarcină și opțiuni1
30  minute
Pentru încărcare până la 80% din capacitatea maximă utilizând un încărcător rapid de curent continuu de 100 kW
7  locuri
Opțional. Disponibil pe Combo Electric XL
1 Consum energie (combinat) 18.0 – 19.2 kWh/100 km; Emisii CO2 0 g/km; autonomie (combinată) 260 km la 278 km (în funcție de opțiunile de echipare). 


Proiectat pentru viața modernă
Agil, spațios, versatil și organizat excepțional.

Inteligent, spațios & versatil
Descoperă interiorul noului Combo Electric

E-Technology
Rulare electrificată
Noul Combo Electric combină plăcerea de a conduce 100% electric cu poluare fonică minimă și zero emisii locale - oferind o experiență de condus cu adevărat ecologică și plăcută. Explorează funcțiile avansate de tehnologie electronică ale vehiculului și descoperă numeroasele beneficii ale acestora. 
E-mobility
Autonomie, încărcare & mai mult
Treci la electricitate? O decizie excelentă - din toate motivele întemeiate. Eficient, sustenabil și orientat spre viitor, noul Combo Electric te conduce împreună cu familia spre un viitor mai verde.
Versatilitate
Maximizează opțiunile
Descoperă domenii noi cu ajutorul versatilității noului Combo Electric. Cu un design inteligent care asigură caracterul practic, spațiul și flexibilitatea, acesta completează perfect stilul tău de viață activ modern.
Siguranță & Asistare șofer
Tehnologie care protejează
Noul Combo Electric este dotat cu funcții inovatoare, concepute pentru a facilita condusul și ca să vă mențină împreună cu cei din jur în siguranță. Dispune de cele mai bune faruri IntelliLux® Matrix LED din clasa sa, care oferă vizibilitate optimă și adaptabilitate automată pentru evitarea orbirii șoferilor care vin din sens opus. Cu 14 segmente LED individuale și un design nou, IntelliLux® îți oferă încredere în orice condiții! 
Conectivitate
Știi unde mergi
Obține cele mai bune conexiuni pentru tine și pasagerii tăi. Alături de sistemul de infodivertisment și navigație ale noului Combo Electric, există OpelConnect ca să ajungi la destinație rapid și relaxat! 
Accesorii Opel+ & mult mai multe
Încărcătoare Wallbox & altele
Treci la electricitate, în mod simplu: Noul Combo Electric este dotat standard cu un cablu de încărcare. În continuare, am selectat pentru tine cele mai bune accesorii pentru vehicule electrice. 

Descoperă mai multe

Wallbox-uri

Află toate detaliile de care ai nevoie despre wallbox-uri și încărcarea la domiciliu în hub-ul nostru de e-mobilitate.

Încărcare & Autonomie

Avem o mulțime de informații suplimentare despre încărcare și autonomie în hub-ul nostru de conținut pentru mobilitate electrică. Verifică acum.