Grandland

NOUL GRANDLAND.

Departe de a fi un SUV clasic.

Cu caracteristici de lider de clasa, tehnologie inovatoare și o gamă largă de variante de propulsie (inclusiv un 300CP e-AWD plug-in Hibrid), precum și cu un design nou, îndrăzneț & curat care oferă Grandland-ului o prezență pe care oamenii nu pot să nu o remarce, puteți uita tot ce știați până acum despre Suv-uri, pentru că Opel Grandland este orice dar nu obișnuit.

STIL EXTERIOR.

DESIGN PUR ȘI ÎNDRĂZNEȚ.

Cel mai ambițios design de până acum, noul Grandland combină estetica îndrăzneață cu ingineria germană precisă pentru a crea un SUV cum nu este altul. Cu noul nostru Vizor emblematic ca simbol al acestui design, Grandland nu arată cu siguranță ca un SUV obișnuit.

DESIGN INTERIOR.

INOVATIV & ISPITITOR.

Noul Grandland dispune de panoul nostru complet digital Pure Panel, care nu numai că funcționează ca inima și sistemul de operare al mașinii, dar elimină și distragerea inutilă, punând pe primul loc nevoile dvs. imediate. Acest lucru, împreună cu un design interior nou și mult premiatele scaune active ergonomice, unice în această clasă de vehicule, fac ca Grandland  sa nu semene ca niciun alt SUV din jur.

MOTOR.

ANTRENANT & EFICIENT.

Noul Opel Grandland nu are doar un design îndrăzneț la exterior, am acordat la fel de mult timp și efort pentru performanțele mașinii ca și pentru aspectul acesteia. De la opțiunile hibrid plug-in electric de top, până la variantele eficiente pe benzină și motorină, oricine poate deține Grandland-ul viselor sale.

SIGURANȚĂ ȘI INOVAȚIE.

ATENT & CALCULAT.

În plus, creând cel mai îndrăzneț SUV din jur, am dorit, de asemenea, să fie cel mai sigur și, cu două dintre cele mai recente inovații de clasă, puteți fi siguri că am realizat acest lucru. Noul nostru Active Drive Assist (Asistență Activă la Condus) reunește Adaptive Cruise Control (Control adaptiv al vitezei de croazieră) și Lane Positioning Assist (Asistență Poziționare pe Bandă) pentru a oferi o experiență semi-autonomă de conducere care face condusul Grandland-ului pe autostradă mai relaxant ca oricând, iar sistemul Night Vision Camera (Camera cu vedere de noapte) îmbunătățește anticiparea șoferului în întuneric prin recunoașterea pietonilor și a animalelor până la o sută de metri.

ÎNSCRIEȚI-VĂ PENTRU A FI PRIMII.

Înscrieți-vă pentru a afla mai multe. Pentru a arunca o privire mai atentă la noul Grandland și pentru a afla despre oferte sau pentru a fi primul care rezervă un test drive, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru. Vă vom ține la curent.