Skip To Content
Radio cu ecran tactil de 7“

Radio cu ecran tactil de 7“

Streaming audio și apelare cu funcția hands-free prin Bluetooth®

Sistemul radio pentru modelele Mokka și Mokka-e îți permite să te bucuri de muzica sau știrile difuzate de posturile radio AM/FM sau DAB preferate sau de pe dispozitivul mobil prin interfața USB. Îți poți conecta telefonul prin bluetooth pentru apeluri cu funcția hands-free pentru a te bucura de o conducere sigură și plăcută. Aici poți găsi rapid informații despre sistemul de infotainment Opel Radio cu ecran tactil de 7”.

Caracteristici

Audio:

 

  • Radio AM/FM standard și DAB opțional 
  • Redare muzică prin USB și Bluetooth®

 

Telefon:

  • Interfață Bluetooth®- pentru apeluri cu funcţia hands-free
  • Acces la agenda telefonică și lista de apeluri

 

OpelConnect:

  • O gamă inteligentă de servicii OpelConnect1 îți oferă un nou nivel de siguranţă și asistență - oriunde, oricând.

1 Apel de urgență & Apel avarie, cu acces la asistență rutieră, disponibile ca opțiune pe echipările selectate. Serviciile suplimentare pot necesita un abonament/o taxă și pot depinde de acoperirea şi disponibilitatea rețelei mobile. Disponibilitatea și domeniul de aplicare a serviciilor diferă în funcție de țară și de autovehicul. Ofertă opțională.

2 Apple CarPlay este o marcă comercială înregistrată a Apple Inc., Android Auto este o marcă comercială înregistrată a Google Inc. Aplicații compatibile la adresa www.apple.com/de/ios/carplay sau la adresa www.android.com/auto