Skip To Content
Manta GSe ElektroMOD

Opel Manta GSe ElektroMOD

Manta revine

Opel Manta a fost un superstar al designului auto din 1970. Acum face o revenire surprinzătoare cu așa-numitul RestoMod. Faceți cunoștință cu noul Manta GSe electric. Același Manta, dar total diferit. 

Design-ul GSe ElektroMOD

 Îndrăzneț într-un mod unic

Opel Manta GSE ElektroMOD este o celebrare unică a tot ce avea mai bun modelul original, dar actualizat cu tehnologia modernă și spiritul Îndrăzneț și Pur a noului model Opel. 

Puritate revoluționară

Tot ce este cu adevărat revoluționar se întoarce. Originalul Manta a inspirat Vizorul, semnul distinctiv al fiecărui nou design Opel, iar acum a revenit și pe GSE ElektroMOD.

Viziune de viitor

Unul dintre lucrurile pe care le reprezintă MOD este modernitatea, evidențiată de acest concept unic ElektroMOD, cu un habitaclu orientat către șofer, complet digital, care combină puritatea și curajul emoțiilor. Scaunele sport moderne, cu linia centrală de decor de culoare galbenă, completează experiența totală de detoxifiere a lui Manta.

Putere GSe ElektroMOD

Condu schimbarea

Design în spiritul vremii, pregătit pentru viitor. Sistemul de propulsie electric al lui Manta oferă o putere 108 kW/147 CP cu tracțiune spate, fără emisii, printr-o cutie de viteze cu patru trepte recreată, cu mod automat selectabil.

Cuplu 

Emblematicul Manta GT/E era considerat sportiv în 1974, cu patru cilindri și 105 CP (77kW), dar nu poate atinge accelerația instantanee și cei 255 Nm cuplu disponibili pe platforma cu propulsie electrică de ultimă generație de la Opel. Manta GSe poate recupera chiar și energia de frânare. Acesta este modul de a schimba lumea în mod durabil.

Emoții, nu emisii

Cu bateria sa de 32 kwh și autonomie de 200 km, GSe ElektroMOD este o altă dovadă interesantă a faptului că Opel este un pionier al electrificării. Până la sfârșitul anului 2021, clienții vor putea alege între 9 mașini electrice din portofoliul Opel - până în 2024, va exista o versiune electrificată a fiecărui model.

GSe ElektroMOD digital

Nume de cod: Manta

GSe ElektroMOD duce digitalizarea la nivelul următor, pe măsură ce legendarul logo Manta prinde viață. Numele, denumirile motorului și emblemele vor fi îmbunătățite prin coduri iQR.

Perfect până la ultimul pixel

GSe ElektroMOD dispune de o versiune specială a noii imagini a mărcii – Pixel Vizor.  Întinzându-se pe întreaga lățime a vehiculului, acest ecran cu LED-uri permite modelului Manta să vorbească cu lumea. 

Manta vorbește

Pixel Vizor de la GSE ElektroMOD face o declarație despre modul în care evoluează această tehnologie: "Inima mea germană a fost ELEKTRificată" și " Sunt într-o misiune pentru zero emisii. Sunt un ElektroMOD” 

Declanșează emoția

Ashley Niall
„Poate fi și ar trebui să fie viitorul mașinilor electrice.” 
Urmărește clipul video
Auto design magazine
„Renaștere Electrică” 
Află mai multe
Slashgear
„Radiază stilul retro” - „Arată-mi ce poți!” 
Află mai multe