Skip To Content
Skip To Content
Caracteristici

Personalizare nelimitată

Design

Exterior
Movano este creat pentru a uimi prin designul funcțional, reprezentativ pentru afacerea ta. Partea frontală dotată cu lumini de zi LED standard sporește vizibilitatea.  
Interior
Cabina modelului Opel Movano este optimizată pentru profesionistul dinamic. Cabina prietenoasă este gândită pentru confortul șoferului și oferă un număr mare de dotări avansate și spații de depozitare utile. 
Movano ridică ștacheta în ceea ce privește designul interior, oferind un mediu practic și bine echipat pentru șofer, cu soluții eficiente de depozitare pentru laptop, scule și echipamente. Bucură-te de confortul similar celui oferit de un autoturism, cu acces ușor, volan și scaune ce pot fi reglate rapid.

Eficiență

Motori și transmisii
Mai multă putere, mai mult cuplu și consum mai mic – alege dintre motoarele diesel BiTurbo avansate de până la 180 cp și 400 Nm, cu consum de carburant și emisii scăzute. 

Motoarele modelului Movano se evidenţiază prin eficienţa generală a transportului. Tehnologia BiTurbo combină cuplul ridicat disponibil la turații reduse cu puterea ridicată la turații înalte. Aceasta asigură reacții rapide, accelerare lină și stabilă și eficiență sporită.

 

Sistemul Start/Stop reduce la zero emisiile și consumul de carburant la fiecare oprire. Este disponibilă și o transmisie Easytronic® automată.

 

Consum de carburant în l/100 km: urban XX, extraurban XX, mixt XX; emisii de CO₂ în regim mixt: XX g/km. Conform regulamentului R (CE) nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare).

Cost de exploatare
Conceput pentru a oferi funcționare fiabilă îndelungată cu un număr mic de intervenții, Movano oferă costuri totale de exploatare mici alături de caracteristicile economice.  

Nivelul redus de emisii reduce taxele și impactul asupra mediului. La fel de liniștitoare este și garanția standard Opel care oferă:

 

 • Acoperire de 24 luni fara limită de kilometri
 • Garanție anti-coroziune de 6 ani.
 • Asistență rutieră Opel pentru primele 12 luni, în peste 40 de țări

 

Ai la dispoziție pentru tine și modelul tău Movano o rețea cu peste 3.000 de puncte de service specializate la nivel european. Dacă este necesar, Movano poate beneficia de piese de schimb originale Opel pentru a garanta performanță optimă.

Versatilitate

Opțiuni scaune
Transportă întreaga echipă din punctul A în punctul B – în interiorul Opel Movano există spațiu pentru maxim 7 persoane, inclusiv pentru șofer și echipamentul de lucru.  
Transportarea eficientă a unei echipe de lucru și a echipamentului de care aceasta are nevoie este specialitatea versiunii crew van a modelului Opel Movano. Două persoane stau lângă șofer – sau o persoană în cazul comandării unui scaun individual opțional – iar pe bancheta din spate pot sta patru membrii ai echipei. Centurile de siguranță și tetierele sunt, desigur, incluse în dotarea standard.
Masă de birou reglabilă
Transformă modelul Movano într-un birou mobil cu scaunul central pliabil ce poate fi folosit ca masă de birou reglabilă. Acesta include și o tavă pivotantă pentru laptopul șoferului. 
Spații de depozitare superioare
Ține totul într-un singur loc în timpul călătoriei. Depozitează pur și simplu obiectele importante în spațiile superioare dedicate. 
Torpedou spațios
Torpedoul glisant de mari dimensiuni cu o capacitate de depozitare de până la 10,5 l și o suprafață plană facilitează accesul direct la ustensile. 
Măsuță retractabilă
Utilizează vehiculul ca un birou de mici dimensiuni – cu o măsuță retractabilă și un suport pentru pahare, ce pot fi montate în fața scaunului pasagerului.
 
Depozitare pe ușa laterală
Depozitează lucrurile de care ai nevoie în buzunarele generoase de pe portieră. Spațiul de depozitare de pe portiera laterală poate fi folosit pentru sticle de apă de până la 1,5 l. 

Conectivitate

Navi 50 IntelliLink pro
Navi 50 IntelliLink Pro: acest sistem radio, de infotainment și navigație cu un ecran tactil color de 7˝ oferă un raport excelent calitate/preț. 

Principalele caracteristici includ:

 

 • Ecran tactil color de 7˝
 • Android Auto™¹ și Apple Car Play™² pentru trimiterea de mesaje cu funcția „mâini libere”
 • Comandă vocală pentru smartphone-urile conectate
 • Comenzi radio pe coloana de direcție
 • Bluetooth® pentru funcția de telefonie „mâini libere” și streaming audio
 • USB și conexiune aux-in
 • Radio digital DAB+³
 • Navigație dinamică cu hărți pentru Europa de Vest și de Est

 

 

¹Android este marcă înregistrată a Google Inc. Este posibil ca Android Auto™ să nu fie disponibil în toate țările, în funcție de versiunea sistemului de operare. Consultă www.android.com

²Apple CarPlay este marcă înregistrată a Apple Inc.

³Opțional.

Încărcare wireless

Așază-ți smartphone-ul1 în compartimentul dedicat cu încărcător cu inducție integrat pentru a-l reîncărca fără cablu.

 

1Funcționează doar cu dispozitive compatibile Qi.

 
Radio 15 usb
Tuner cu afișaj integrat, care indică și ora și oferă conectivitate universală prin USB și Bluetooth®. Putere de 2 x 15 W. Radioul digital DAB+ este disponibil opțional. 

Siguranță

Vedere spate
În timpul condusului, opțiunea Vedere Spate oferă permanent o excelentă imagine a traficului din spatele vehiculului tău – chiar dacă conduci un Van fără geamuri spate. 
Alertă privind unghiul mort din lateral
Alerta privind unghiul mort din lateral detectează alte autovehicule care circulă pe lângă autovehiculul tău, imediat ce intră într-un unghi mort. 
Asistent pentru vânt lateral
Asistentul pentru vânt lateral detectează automat vântul lateral și ia măsuri pentru sporirea stabilității. 
Păstrarea benzi de rulare

Sistemul de avertizare a părăsirii benzii de rulare1 detecteză schimbarea benzii și avertizează prin semnale vizuale si audio dacă această schimbare nu este intenționată.

 

1Diponibilă doar cu Advanced Safety Assist Pack

 
Asistență la parcare
Sistemul Park Pilot îți oferă asistență sonoră și vizuală pentru a evita daunele accidentale în timpul parcării cu fața, cu spatele sau laterale. 
Securitate
Sistemul de securitate al autovehiculului cu alarmă antifurt utilizează senzori de mișcare volumetrici pentru a proteja autovehiculul împotriva tentativelor de efracție. Dispozitivele de blocare sunt disponibile opțional. 
Cameră video pentru Marșarier

Camera video pentru marșarier afișează o imagine clară a zonei din spatele autovehiculului pe ecranul de 7”1 pentru o parcare precisă.

 

1În cazul sistemului standard Radio 15 USB, imaginea din spate este afișată pe un ecran LCD de 3,5'' integrat în oglinda retrovizoare.

 

 

Fixare încărcătură

Compartiment pentru marfă
Fixează-ți rapid și sigur încărcătura prin soluții ce pot fi comandate direct din fabrică. 
Tridimensională, extrem de flexibilă şi adaptabilă, plasa de reținere a încărcăturii este ideală pentru încărcături de dimensiuni și compoziții diferite. Poți fixa încărcăturile grele și cu barele de blocare telescopice montate orizontal sau vertical pe șinele de fixare.
Protecția încărcăturii
Transportă-ți încărcătura fără a deteriora interiorul cu ajutorul panourilor de protecție din lemn și a protecției compartimentului de marfă. 
Panourile din lemn acoperite cu rășină protejează podeaua zonei de încărcare, în timp ce panourile din lemn cu înălțimea echivalentă cu jumătate din cea a autovehiculului sau cu aceeași înălțime ca cea a autovehiculului protejează pereții. Panourile sunt proiectate special pentru a nu obstrucționa inelele de ancorare esențiale pentru fixarea încărcăturii.
Protecție geamuri
O plasă rigidă din oțel care respectă standardele ISO protejează geamurile fără a obstrucționa vederea. 
Lumini LED pentru încărcătură
Cu luminile LED puternice vei avea o privire clară asupra încărcăturii la intrarea în zona de depozitare. 

Confort

Scaun confort pentru șofer
Scaun confort pentru șofer cu contur adânc, disponibil opţional, cu suport lombar reglabil şi cotieră reglabilă pe înălţime. Disponibil și ca scaun pentru pasager. 
Scaun cu suspensie pentru șofer
Scaunul șoferului, disponibil opțional, cu suspensie reglabilă este ideal pentru conducerea pe teren accidentat sau pe distanțe lungi. 
Sistem electronic de climatizare
Menține o atmosferă răcoroasă cu ajutorul sistemului electronic de climatizare, care reglează automat temperatura pentru a menține un climat interior plăcut. 
Computer de bord
Ecranul TFT de 3.5” de pe panoul de instrumente afișează clar informațiile importante, cum ar fi autonomia sau timpul de conducere și alertele sistemelor avansate de asistență. 
Încălzire auxiliară
Bucură-te de confort instant și geamuri curate. Disponibil cu temporizator programabil, care monitorizează și temperatura din cabină și ciclul de încălzire.  

Accesorii Opel+

Potrivite pentru toate nevoile tale

Exprimă-te și profită din plin de modelul Movano cu accesoriile originale Opel+. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

 

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Huse premium pentru scaune
Arată detalii
Covorașe pentru toate anotimpurile
Arată detalii
Grile de protecție pentru geamurile laterale
Arată detalii
Suport pahare
Arată detalii
Cârlig de remorcare
Arată detalii
Bare de acoperiș
Arată detalii

Pașii următori