Skip To Content
Prezentare generală

Movano-e

Productivitate maximă, zero emisii: Valabil pentru toate furgonetele Opel electrificate și pentru noul Movano Electric. Este unealta germană perfectă pentru orice activitate de transport, cu legendara funcționalitate de încărcare Opel și funcții avansate de asistare a șoferului, concepute pentru maximizarea eficienței și reducerea costurilor de operare.


430 km (WLTP)1
Autonomie maximă a bateriei
Până la 17 m3
Volum maxim de încărcare: furgonetă (spațiu pentru 5 europaleți)
lungimi /  înălţimi
Conversii furgonetă, șasiu cabină, cabină dublă

1  În funcție de variantele și opțiunile selectate

² Disponibil începând cu T2-2024 (tbc)Inteligent, versatil, eficient

Cu o cabină spațioasă reproiectată, un sistem de propulsie puternic, complet electric, și o baterie fiabilă de voltaj înalt, de 110 kWh, noul Movano Electric este un vehicul fără emisii pentru aproape orice tip de activitate.

E-Technology
Baterie, încărcare & altele
Treci la electric? O decizie excelentă - din toate motivele întemeiate. Noul Movano Electric este eficient, sustenabil și orientat spre viitor - perfect pentru compania ta.
Versatilitate
Gata pentru orice sarcină
Personalizează furgoneta în funcție de necesitățile tale profesionale: Noul Movano Electric este disponibil într-o gamă variată de lungimi și stiluri de caroserie, cu funcții care îți permit să livrezi clienților tăi - fără emisii locale și aproape fără zgomot.
Transport
Transportă totul
Sarcina utilă și dimensiunile, plus numeroasele soluții practice, fac din noul Movano Electric un lider în ceea ce privește funcționalitatea de încărcare - și, astfel, este soluția ideală pentru o gamă largă de activități.
Conectivitate
Ştii încotro te îndrepţi
Cu noul Movano Electric, optimizezi eficiența fiecărei călătorii. Acest lucru nu este posibil numai datorită sistemului său de propulsie electrică de ultimă generație, ci și datorită conectivității și navigației avansate. Îmbunăţeşte ziua de lucru cu un sistem de divertisment de ultimă generație și o planificare optimă a traseului. 
Cabină Movano Electric
Lucrezi de oriunde
Gata cu echilibristica unui laptop pe genunchi și cu volanul care te încurcă. Transformă noul Movano Electric într-un adevărat birou pe roți și orientează-ți afacerea spre viitor.
Siguranţă & asistare pentru şofer
Siguranţa pe primul loc
Sporește siguranța pentru tine și echipa ta cu ajutorul funcțiilor avansate concepute pentru a preveni accidentele și facilitarea conducerii: Pe lângă diversele sisteme utile de asistare a șoferului, noul Opel Movano Electric dispune, de asemenea, opțional, de faruri full LED. Acestea nu numai că oferă un aspect mai incisiv furgonetei tale, dar, mai important, îmbunătățesc cu 30 % performanța de iluminare în comparație cu farurile standard cu halogen.
Accesorii Opel+ & multe altele
Wallbox-uri, portbagaje pentru plafon și multe altele
Opel consideră că energia electrică este forța motrice a noului Movano Electric și, în consecință, succesul afacerii tale. De aceea, furgoneta vine cu un cablu de încărcare standard. Am selectat cele mai bune accesorii suplimentare pentru vehicule electrice. Află ce echipamente se potrivesc cel mai bine activităților tale.

Află mai multe

Wallbox-uri

Obține toate detaliile de care ai nevoie despre wallbox-uri și încărcarea la domiciliu în hub-ul nostru de e-mobilitate.

Încărcare & autonomie

Avem o mulțime de informații suplimentare despre încărcare și autonomie în hub-ul nostru despre e-mobilitate. Accesează acum.

Finanțare și subvenții

Majoritatea țărilor oferă subvenții generoase potențialilor cumpărători de autovehicule electrice. Avem toate informațiile de care ai nevoie.