Skip To Content
Prezentare generală

Movano

Noul Movano are toată calitatea de construcție și caracterul practic renumite ale Opel, acum îmbunătățite prin capacități de încărcare și mai mari, un design profesional reînnoit și funcții îmbunătățite de asistare a șoferului. Este unealta germană perfectă pentru orice activitate de transport, construită pentru optimizarea eficienței și reducerea costurilor de operare.  


Până la 2 t 
Capacitate maximă de încărcare și tractare de până la 3 t1
17 m3
Volum maxim de încărcare: furgonetă (spațiu pentru 5 europaleți) 1
4 lungimi  /  3 înălţimi
Furgonetă (3 lungimi/3 înălțimi), Camionetă cu echipaj, Șasiu cabină (4 lungimi), Cabină dublă, Carcasă și Cabină cu platformă, cu o mare varietate de versiuni și conversii.
1 în funcție de versiunile și opțiunile selectateNicio sarcină nu este prea mare

Oricare ar fi provocarea ta profesională, cea mai mare furgonetă comercială Opel este pregătită să o îndeplinească. Descoperă noul Movano și gama sa versatilă de modele, soluțiile interioare inteligente, motorizările eficiente și multe altele.

Viitorul este electric

Descoperă noul Movano și gama sa extinsă de versiuni. Echipat cu un interior versatil, o sarcină utilă mare și o baterie fiabilă, acest van este pregătit să te sprijine în realizarea majorității sarcinilor. Ești pregătit pentru o schimbare?

Versatilitate
Movano face față oricărei sarcini
Personalizează noul Movano pentru a răspunde cerințelor tale profesionale. Disponibil într-o serie de variante de caroserie (4 lungimi / 3 înălțimi), caracteristicile sale personalizabile îți dau posibilitatea să oferi servicii superioare clienților tăi. Experimentează operațiuni eficiente și obține cele mai bune rezultate cu o furgonetă capabilă, concepută pentru tine.
Transport
Încarcă toată marfa
Sarcina utilă și dimensiunile, plus numeroasele soluții practice, fac din noul Movano un lider în ceea ce privește funcționalitatea încărcării - și, astfel, soluția ideală pentru o gamă largă de activități.
Conectivitate
Ştii încotro te îndrepţi
Cu noul Movano, maximizezi eficiența fiecărei călătorii. Acest lucru nu se datorează doar motoarelor diesel economice, ci și conectivității și navigației sale avansate. Îmbunătățește ziua de lucru cu un sistem de divertisment de ultimă generație și o planificare optimă a traseului.
Cabină versatilă
Lucrează de oriunde
Gata cu echilibristica unui laptop pe genunchi și cu volanul care te încurcă. Transformă noul Movano într-un adevărat birou pe roți și condu afacerea către noi niveluri de productivitate.
Eficienţa conducerii
Putere profesională
Maximizeză potențialul afacerii tale: Noul Movano duce eficiența competitivă la un alt nivel cu un motor diesel robust de 2,2 l. În plus, beneficiezi de o dinamică agilă a condusului și de costuri reduse de deținere.
Siguranţă & asistare pentru şofer
Siguranţa pe primul loc
Sporește siguranța ta și a echipei tale cu ajutorul funcțiilor avansate concepute pentru a preveni accidentele și a facilita conducerea: Pe lângă diversele sisteme utile de asistare a șoferului, noul Opel Movano dispune, de asemenea, opțional, de faruri full LED. Acestea nu numai că oferă furgonetei tale un aspect mai incisiv, dar, mai important, îmbunătățesc cu 30% performanța de iluminare în comparație cu farurile cu halogen standard.
Accesorii Opel+ și multe altele
Optimizează viitorul
Oferim o gamă largă de accesorii - de la portbagaje de plafon până la dispozitive de tractare - care îți permit să adaptezi și mai mult noul Movano la cerințele tale profesionale. Află ce echipament se potrivește cel mai bine activității tale.

1 Please insert consumption values and/or local footnote here.

2 Please insert consumption values and/or local footnote here.