Caracteristici

ASPECT REMARCABIL ȘI CARACTERISTICI IMPRESIONANTE.

DESIGN.

EXTERIOR

Aventura te cheamă și Grandland X răspunde provocării. Acest SUV captivant atrage atenția prin liniile sale ascuțite, silueta puternică și atitudinea atletică.

Perfect din orice unghi, atât la interior, cât și la exterior! Vrei ca autovehiculul tău Grandland X să devină și mai captivant? Atunci adaugă acoperișul elegant în 2 nuanțe¹.

 

¹Opțional pentru Innovation și Ultimate.

 
INTERIOR
În condiții dificile de drum, rămâi relaxat cu materiale premium moi, forme proeminente și un interior personalizabil. Transformă modelul Grandland X în imaginea ta supremă. 
 •  Materiale de lux
 • • Scaune ergonomice (AGR) pentru un spate sănătos¹
 • • Volum mare al portbagajului (514-1652 l)
 • • Numeroase opțiuni de materiale interioare

 

¹Standard pentru Ultimate. Opțional pentru Enjoy și Innovation. Indisponibile pentru Selection. Scaunele față AGR ale autovehiculelor Opel sunt certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în materie de ergonomie. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

INTERIOARE & MATERIALE TEXTILE

Alegere inteligentă sau declarație îndrăzneață – alege un interior și adaugă ceea ce îți place.

 

 • Acoperiș elegant în 2 nuanțe¹ sau trapă panoramică²
 • Scaune cu tapițerie din piele³ și volan îmbrăcat în piele
 • Iluminare ambientală⁴

 

Alege varianta Ultimate pentru cea mai luxoasă experiență Grandland X!

¹Opțional pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

²Opțională pentru Enjoy, Innovation și Ultimate. Indisponibilă pentru Selection.

³Opționale pentru Enjoy și Innovation. Indisponibile pentru Selection.

⁴Standard pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection și Enjoy.

 
JANTE
Alege dintr-o gamă largă de jante din aliaj atractive de 16"-19". Vrei ca Grandland X să strălucească și mai mult? Alege jantele atletice din aliaj bicolore de 19”, cu design Diamond. 
OPȚIUNI DE ACOPERIȘ

Impresionează-ți prietenii cu acoperișul elegant în 2 nuanțe¹. Adaugă un plus de farmec cu uimitoarea trapă panoramică². Zilele însorite nu vor mai fi la fel, ci chiar mai bune!

 

¹Opțional pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

²Opțională pentru Enjoy, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

 
ILUMINARE AMBIENTALĂ

Muzică pentru privirile tale. Iluminează consola centrală și ușile față ale autovehiculului tău Grandland X.¹

 

¹Standard pentru Innovation și Ultimate. Nu este disponibilă pentru Selection și Enjoy.

 

INOVAȚII.

FARURI AFL CU LED-URI
Farurile inteligente AFL (Iluminare frontală avansată) cu LED-uri¹ sporește cu 30% vizibilitatea față de cele cu halogen. Astfel, pe timp de noapte, siguranța sporește semnificativ. 

Asistentul pentru faza lungă, ce utilizează o cameră video dezactivează automat faza lungă la detectarea unor autovehicule din sens opus. Acesta asigură cea mai bună vizibilitate pe distanță lungă, fără a-i orbi pe ceilalți șoferi.

Indiferent de condiții, sistemul va regla automat farurile pentru a asigura o vizibilitate maximă:

 

 • Lumină pentru drum extraurban
 • Lumină pentru autostradă
 • Lumină de oraș
 • Iluminare în viraje
 • Lumină pentru condiții meteo nefavorabile
 • Iluminare dinamică în curbe

 

¹Opționale pentru Enjoy și Innovation. Standard pentru Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

TEMPOMAT AUTOMAT
Generația autonomă¹ de sisteme de asistență pentru șofer este acum aici. Acestea scanează drumul și protejează Grandland X cu o zonă de siguranță, cu relaxare maximă și risc minim. 

Tempomatul automat¹ menține viteza între 30 și 180 km/h. Dacă este necesar, acesta decelerează sau oprește autovehiculul.

 

¹Opțional. Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

FRÂNARE DE URGENȚĂ
Sistemul¹ avertizează sonor șoferul referitor la situațiile periculoase din față. Dacă un alt autovehicul sau pieton se apropie prea mult, decelerează sau oprește autovehiculul. 
¹Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor intervine în mod automat la viteze între 5 km/h și 140 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 140 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 50 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 140 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.
SIGURANȚĂ
Grandland X are grijă de tine în orice situație: echipat cu tehnologie de ultimă generație, acesta face conducerea mai ușoară, sporind nivelul de siguranță. 
 • Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație¹: previne coliziunile împiedicând părăsirea accidentală a benzii, ajutând autovehiculul să revină pe traiectoria sa prin mișcări ușoare ale volanului.
 • Avertizare privind depășirea benzii de circulație: previne accidentele avertizând șoferul printr-un semnal sonor și vizual.
 • Alertă privind unghiul mort din lateral²: senzorii cu ultrasunete monitorizează zona din jurul autovehiculului. Un semnal vizual avertizează șoferul referitor la obiectele în mișcare aflate în unghiul mort.
 • Avertizare în caz de somnolență¹: analizează timpul de conducere și traiectoria autovehiculului pentru a stabili o alertă privind nivelul de concentrare.

 

¹Opțional pentru Enjoy, Design Line și Innovation. Standard pentru Ultimate.

²Standard pentru Enjoy, Design Line, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

CAMERĂ VIDEO DE 360°

Încredere totală, chiar și în spații închise. Camerele video 360° avansate¹ detectează obstacolele. Imaginea este transmisă pe ecran, simplificând manevrele de parcare și mers înapoi.

 

¹Opțional pentru Enjoy și Innovation cu pachet Park & Go 3. Standard pentru Ultimate. Indisponibile pentru Selection. Pachetul Park & Go 3 include: Navi 5.0 IntelliLink, ecran tactil color de 8" cu interfață avansată, radio AM/FM, 2 porturi USB, interfață iPod, funcție mâini libere și streaming Bluetooth®, comandă vocală, proiectare smartphone, navigație, comenzi pe volan, antenă aripioară de rechin, sistem avansat de asistare la parcare, Visio Park 2 – cameră video 360°, oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite (culoarea caroseriei), alertă privind unghiul mort cu înclinare în marșarier.

 
SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE

Gata cu grijile în locurile strâmte. Activează sistemul¹ apăsând un buton. Grandland X preia controlul volanului, iar ție îți rămâne doar să acționezi accelerația și frâna.

 

¹Opțional pentru Enjoy și Innovation. Standard pentru Ultimate. Indisponibil pentru Selection. Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 

CONFORT PREMIUM.

SCAUNE ACTIVE ERGONOMICE
Scaunele frontale active ergonomice certificate de asociația germană AGR (Campania pentru un spate sănătos)¹ oferă o susținere optimă în timpul călătoriilor lungi. 
 • Poziție de ședere relaxantă
 • Reglare în 16 direcții²
 • Scaune de lux cu tapițerie din piele²
 • Scaune încălzite și ventilate²

 

¹Standard pentru Innovation și Ultimate. Opțional pentru Selection, Enjoy și Design Line. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

²Opționale pentru nivelurile de echipare selectate.

FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE

Gheața se va topi datorită acestor funcții încălzite.

 

 • Scaune față și spate încălzite¹. Toți ocupanții se răsfață în scaunele încălzite
 • Volan încălzit¹. Zonele de prindere a volanului se vor încălzi la apăsarea unui buton
 
 • Parbriz încălzit ThermaTec™². Topire rapidă a zăpezii și gheții
 • Oglinzi exterioare cu încălzire³. Gata cu înlăturarea gheții. Vizibilitate maximă în câteva secunde

 

¹Opționale cu Pachetul de iarnă 1 sau 2. Pachetul de iarnă 1 este disponibil opțional pentru Selection, Enjoy și Innovation. Indisponibil pentru Ultimate. Pachetul de iarnă 1 include: volan îmbrăcat în piele cu ornament în partea centrală, limitator de viteză adaptiv, tempomat, comenzi pentru sistemul de infotainment, scaune față încălzite. Pachetul de iarnă 2 este disponibil opțional pentru Enjoy și standard pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection. Pachetul de iarnă 2 include: volan îmbrăcat în piele cu ornament central, limitator de viteză adaptiv, tempomat, comenzi la distanță pentru sistemul de infotainment; scaune față și spate încălzite (doar perna scaunului).

²Opțional pentru Selection, Enjoy și Innovation. Standard pentru Ultimate.

³Indisponibile pentru Selection. Opționale pentru Enjoy. Standard pentru Innovation și Ultimate. Face parte din pachetul Park & Go 1 ce include: sistem de asistare la parcare - față/spate, oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite (culoarea caroseriei).

HAYON CU ACȚIONARE FĂRĂ MÂINI

Hayonul acționat electric¹ se deschide rapid și ușor printr-o mișcare cu piciorul sub bara de protecție spate sau prin apăsarea unui buton.

 

¹Standard pentru Ultimate. Opțional pentru Innovation. Indisponibil pentru Selection și Enjoy.

 
SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

Scaune FlexFold™ cu fracționare 60/40 și posibilitate de depozitare schiuri¹ pentru mai multă flexibilitate. În plus, apăsând un buton, volumul portbagajului crește de la 514 l la 1652 l.

 

¹Opțional cu Pachetul de versatilitate pentru Selection și Enjoy. Standard pentru Design Line, Innovation și Ultimate.

 

CONECTIVITATE.

NAVIGAȚIE
Depășește limitele – fără să te pierzi. Europa este la îndemâna ta cu harta 3D integrată în sistemul de navigație Navi 5.0 IntelliLink¹. 
 • Navigație 3D dinamică cu serviciul TMC
 • Bază de date cu harta rețelelor rutiere din Europa
 • Puncte de interes și destinații intermediare
 • Introducere prin comandă vocală și structurată a destinațiilor

 

¹Opțional pentru Enjoy și Innovation.

ÎNCĂRCARE WIRELESS
Gata cu firele datorită sistemului de încărcare wireless inductivă¹ al autovehiculului Opel Grandland X. 
 • O stație de andocare cu funcție de încărcare wireless asigură încărcarea telefoanelor cu acumulatorul descărcat.
 • Disponibilă pentru anumite smartphone-uri.

 

Observație: pentru încărcarea unor smartphone-uri poate fi necesar un cip sau o husă.

 

¹Opțional pentru Enjoy, Design Line, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection. Doar pentru dispozitivele compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, contactează dealerul local Opel.

SUNET

Fiecare călătorie are o coloană sonoră pe care o poți reda pe sistemul audio premium Denon®¹ cu 8 difuzoare HiFi și un subwoofer puternic, cu geamurile coborâte sau ridicate.

 

¹Opțional pentru Innovation și Ultimate cu sistem infotainment Navi 5.0.

 
INFOTAINMENT
Conectează-ți smartphone-ul via Apple CarPlayTM1,3 sau Android AutoTM2,3 la sistemul de infotainment Navi 5.0 IntelliLink. 

Accesează-ți telefonul, muzica, hărțile și mesajele prin intermediul ecranului tactil color de 8 inch:

 

 • Redare muzică
 • Funcție de primire și citire email-uri
 • Accesare fotografii via USB
 • Streaming audio și apelare cu sistem mâini-libere via Bluetooth®

 

Accesează cu ușurință diverse funcții prin comandă vocală, cum ar fi Apple Siri™1,3.

 

¹Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări.

²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

⁴Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

OPELCONNECT
Beneficiază de siguranță și conectivitate la drum cu o gamă de servicii inteligente – chiar și în modul electric. 
 • Liniște sufletească: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
 • Confort: utilizează-ți telefonul pentru funcțiile de control la distanță (de exemplu: încuierea/descuierea ușii). Serviciile noastre speciale pentru autovehicule electrice: verificarea de la distanță a nivelului bateriei și setarea sistemului de climatizare, gestionarea încărcării și instruire în electromobilitate - te ținem în mișcare!
 • Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real¹ și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Serviciile Opel Connect se vor lansa din toamna anului 2019. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

DINAMICĂ DE CONDUCERE.

MOTOARE

Un motor pe gustul tău – acum în dotarea modelului Grandland X. Propulsează-te către o nouă aventură, într-o călătorie dinamică, lină și eficientă.

 

Alege între:

 • 1.5 Diesel, 96 kW (130 cp)
 • 2.0 Diesel, 130 kW (177 cp)
 • 1.2 Turbo cu injecție directă, 96 kW (130 cp)
 • 1.6 Turbo cu injecție directă, 133 kW (180 cp)

 

Toate autovehiculele au fost construite cu materiale ușoare, pentru a asigura o propulsie optimă.

 

Opel Grandland X: Consum de carburant în regim mixt: xx-xx l/100km; emisii de CO₂ în regim mixt: xxx-xxx g/km.*/**/****

 
TRANSMISII

Dacă alegi transmisia automată¹ extrem de eficientă, vei beneficia de:

 

 • Tehnologia Quickshift¹ permite una dintre cele mai rapide schimbări ale treptelor de viteză de pe piață.
 • Frecare internă optimizată¹ pentru o eficiență sporită.
 • Schimbătorul de viteze îmbunătățit¹ asigură o rulare lină și reduce vibrațiile la ralanti.

 

Toate motoarele sunt disponibile și cu o transmisie manuală precisă cu 6 trepte de viteză. Vei găsi cu siguranță autovehiculul care se potrivește stilului tău de conducere.

 

¹Opțional

 
INTELLIGRIP

Sistemul IntelliGrip¹ asigură o aderență optimă – indiferent de suprafața drumului. Pietriș, noroi sau zăpadă? Alege unul dintre cele cinci moduri și de restul se ocupă Grandland X:

 

 • Standard ESC (Controlul electronic al stabilității)
 • Zăpadă
 • Offroad
 • Nisip
 • ESC DEZACTIVAT

 

¹Funcția IntelliGrip face parte din pachetul All Road și nu poate fi achiziționată individual. Indisponibil pentru Selection.

 

MODELE SPECIALE.

ULTIMATE
Călătorește la clasa întâi: experimentează Grandland X cu dotări de lux oferite standard. 

OPEL+ ACCESORII.

POTRIVIT PENTRU TOATE NEVOILE TALE.

Trepte laterale
ARATĂ DETALII
Folie protecție
ARATĂ DETALII
Tavă de protecție în portbagaj
ARATĂ DETALII
Grilaj de protecție încărcătură
ARATĂ DETALII
Portbagaj de acoperiș Opel
ARATĂ DETALII
Scaun pentru copii
ARATĂ DETALII

CE URMEAZĂ?