Skip To Content
Caracteristici

Este noul Mokka-e

Plăcere de conducere pură

Design

Postură și proporții
Noul model Mokka-e și designul său revoluționar deschid calea pentru viitorul mărcii Opel. Fiecare linie și formă, de la silueta sculptată tip crossover la identitatea grafică puternică, emană încredere. Mokka-e face o declarație îndrăzneață inconfundabilă, este un autovehicul care iese în evidență prin siguranța de sine și stilul propriu. 
Îndrăznește să fii diferit
Descoperă un spațiu transformat de o nouă direcție în designul german. Interiorul a trecut printr-o detoxifiere digitală completă, ducând experiența conducerii la un alt nivel - este îmbunătățit prin combinațiile unice de tapițerie, elementele de decor și capitonajele de plafon astfel încât să se potrivească stilului tău. 
Îndrăzneț din orice unghi
De oriunde l-ai privi, modelul Mokka-e îți va dezvălui alegeri îndrăznețe de design și accente progresiste. De la sistemul de propulsie până la lămpile spate LED sculptate, care evidențiază armonios Vizorul, va fi întotdeauna câte ceva de descoperit. 
Extraordinarul a devenit standard
Poți alege jante captivante pentru modelul Mokka-e dintr-o gamă de jante elegante din aliaj de 16“, 17“ sau 18“. Nimic nu evidențiază mai mult că ești pregătit să vezi și să fii văzut precum accesoriile perfecte, iar cu aceste jante modelul Mokka-e va arăta la fel de elegant precum se conduce. 
Stil personal
Ieși în evidență cu elementele unice de design. Mokka-e are deja un aspect unic pe șosea și îți poți personaliza prezența individuală prin alegerea unei opțiuni pentru acoperiș și capotă. 
Noua semnătură emblematică
Vizor este noua semnătură emblematică a mărcii Opel. Noua semnătură emblematică integrează în mod elegant multiplele dispozitive frontale, senzori și funcții într-o singură unitate progresistă, care se află în fruntea designului Opel pentru autovehicule, atât la propriu, cât și din punct de vedere emoțional. 

Siguranță & inovații

Farurile cu matrice LED
Farurile adaptive cu efect permanent anti-orbire Intelli-Lux LED® Matrix oferă vizibilitate excelentă în orice situație, permițându-ți să conduci în confortul și claritatea puse la dispoziție de faza lungă puternică, fără a-i oribi pe ceilalți șoferi. 
Tempomat automat

Cu ajutorul tempomatului automat1, 2 nu mai trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește siguranța, pentru a te putea bucura de o conducere confortabilă și relaxantă. Acesta accelerează și frânează automat pentru a menține întotdeauna o distanță regulamentară față de autovehiculul aflat în fața ta.

 

 

 

1Opțional. Activat la viteze între 30 km/h și 180 km/h.

2Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

Frânare automată de urgență
Ca parte a gamei complete de funcții de asistență pentru șofer, care include asistentul pentru menținerea benzii de circulație și avertizarea privind depășirea benzii de circulație, sistemul de frânare automată de urgență al modelului Mokka-e monitorizează drumul pentru a detecta autovehicule sau pietoni și te ajută să eviți sau să reduci semnificativ riscul unei coliziuni. La 30 km/h sau mai puțin, viteza la care au loc majoritatea coliziunilor, sistemul de frânare automată de urgență al modelului Mokka-e va opri complet autovehiculul. La viteze mai mari, sistemul va reduce viteza cu până la 50 km/h, micșorând semnificativ impactul unei coliziuni. 
Panou de instrumente digital
Caracterul sofisticat și în același timp simplitatea modelului Mokka-e sunt evidențiate clar de Opel Pure Panel. Având un caracter aerodinamic, panoul de instrumente personalizabil de 12“ îți oferă toate informațiile necesare fără un afișaj aglomerat sau interferențe. Elementele vizuale care distrag atenția sunt eliminate, păstrându-se doar comenzile digitale utile. 
Cameră video pentru Marșarier la 180°
Camera video panoramică îți oferă o vedere de 180° a zonei din spate și detectează și evidențiază obiectele din apropiere, permițându-ți să observi traficul din lateralele autovehiculului - element util pentru deplasarea în marșarier în trafic. 
Asistență la parcare

Parcarea perfectă este acum floare la ureche. Sistemul avansat de asistare la parcare¹ al modelului Mokka-e controlează volanul, pentru a te ghida în timp ce vei acționa doar frâna și accelerația. Sistemul te va ajuta să găsești un loc, informându-te dacă spațiul este suficient de mare și va ghida autovehiculul înapoi pe șosea.

 

¹ Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 

Confort premium

Confort avansat
Mokka-e face fiecare călătorie mai interesantă - iar cu ajutorul scaunelor cu design pentru susținere¹ și funcției de masaj din scaunul șoferului, o va face și mai relaxantă. Călătorești confortabil, sosești cu stil. 
Funcții de încălzire
Într-o zi rece, puține lucru sunt mai valoroase decât un scaun cald. Setează scaunele față ale modelului Mokka-e la cele trei niveluri de confort, în timp ce șoferul se bucură de un volan încălzit electric. 
Versatilitate
Cabina spațioasă a modelului Mokka-e și caracteristicile ingenioase te pregătesc pentru orice condiții de drum, indiferent dacă ai o încărcătură mare sau întreaga familie plus bagaje. Scaunele spate sunt pliabile în raport de 40:60 pentru a spori semnificativ spațiul destinat încărcăturii și pentru a oferi opțiuni flexibile de încărcare. 

Conectivitate

Navigație

Ecranul tactil de ultimă generație al sistemului de navigație Opel te va ghida pe ruta indicată, va include informații din trafic în timp real, stațiile de încărcare aflate în apropiere și modul în care pot fi gratuite în mod curent punctele de încărcare din orice locație. Alege între Multimedia Navi Pro cu un afișaj de 10"¹ și Servicii de navigație în timp rea2 și Multimedia Navi cu un afișaj de 7"1.

 

 

 

1Opțional.

2Serviciile de navigație în timp real includ trafic online, prețuri carburanți, informații cu privire la parcare, căutare online a punctelor de interes, căutare online puncte de interes pentru stațiile de încărcare, avertizări privind vremea și siguranța rutieră: lansare planificată pentru anul 2021.

Infotainment
Mokka-e este locul în care trebuie să te afli, dispunând de o compatibilitate totală Apple CarPlayTM1 și Android AutoTM2, 3, streaming Bluetooth® direct, porturi USB și un sistem audio cu șase difuzoare pentru o experiență muzicală bogată și profundă în timpul deplasării. 

¹ Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări.

² Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³ Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

⁴ Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.

Încărcare wireless
Pentru a menține caracterul spațios și oaza de detoxifiere digitală pe care o reprezintă modelul tău Mokka-e, îți poți încărca dispozitivele cu ajutorul încărcătorului wireless integrat¹. Sistemul integrat de detectare a mișcărilor rapide previne defectarea bateriilor dispozitivelor tale cauzată de supraîncărcare, în timp ce conduci pe suprafețe accidentate. 
1Opțional. Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone. Încărcare prin inducție doar cu smartphone-uri compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității, contactează dealerul local Opel.
Serviciiopelconnect1
Beneficiază de o gamă de servicii care oferă un nivel nou de siguranță și care te ajută să rămâi conectat la drum – chiar și în modul electric. 

¹ Disponibilitatea serviciilor Opel Connect diferă în funcție de țară și autovehicul. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

² Lansare planificată la finalul anului 2020.

Opel+ Accesorii

Satisfacerea nevoilor tale individuale

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de hibridul tău. Proiectate și testate pentru Opel.

Imaginea poate diferi de produsul de vânzare.

Ce urmează?

Configurează-l pe al tău
Configurează acum
Vezi modelul personal
Localizare dealer
Obține cel mai bun preț
Solicită o ofertă
Abonează-te la newsletter
Înscrie-te acum