Caracteristici

NOUL OPEL GRANDLAND HYBRID.

DESIGN.

AMBIȚIOS ȘI ÎNDRĂZNEȚ
Cea mai ambițioasă reproiectare de până acum, noul Opel Grandland Hibrid combină estetica îndrăzneață cu inginerie germană precisă pentru a crea un SUV cum nu este altul. Cu noul Vizor ca semnătură a acestei reproiectări îndrăznețe, Grandland are o atitudine încrezătoare și o prezență rutieră peste cea a unui SUV obișnuit. 
CONCENTRARE UNDE TREBUIE SĂ FIE
Noul Grandland Hybrid dispune de noul Panou Pur al Opel. Acest afișaj integrat transformă experiența de conducere prin oferirea unei „detoxifieri digitale” a tuturor informațiilor pentru șofer, simplificând-o frumos pentru a elimina dezordinea, zgomotul și distragerea inutilă. 
DE LA PĂMÂNT ÎN SUS
Când spunem că noul Grandland Hybrid nu este un SUV obișnuit, ne referim de la garda la sol în sus. Totul despre cele mai recente adăugări la familia îndrăzneață și pură Opel a fost considerat și conceput în cel mai mic detaliu, și pot fi văzute în elementele izbitoare exterioare de acum disponibil gratuit în culorile caroseriei și în sportivitatea izbitoare a roților din aliaj ușor, care sunt disponibile în 17" 18" 19". 
CAPTAREA PRIVIRILOR VA DEVENI OBIȘNUITĂ
Nu ești obișnuit... deci de ce ar fi un SUV pe care îl conduci? Redescoperă-ți individualitatea unică pe măsură ce explorezi combinația de acoperiș și caroserie bi-ton a noului Grandland Hibrid, care sunt garantate pentru a capta privirile de fiecare dată când pornești mașina. 
MAI MULT DECÂT UN NUME
Sigla actualizată a lui Grandland este o dovadă clară a reîmprospătării designului pur și îndrăzneț, disponibil imediat pe SUV-ul emblematic Opel. Mai mult decât o simplă placă de identificare, este un indiciu al tehnologiei incredibile de acționare care așteaptă sub capotă și un avertisment despre puterea gata să fie dezlănțuită. Acesta este cel mai sigur semn că condusul a intrat acum în Noua Era Grand. 
ÎNFRUNTĂ VIITORUL
Din orice unghi, Grandland Hybrid nu este al doilea la nimic. Din față în spate, vei observa alegeri îndrăznețe de design și accente progresive ale caracteristicilor. Deschizător de drumuri, semnătura Opel Vizor integrează elegant din față până în spate dispozitivele, senzorii și funcțiile într-o singură matrice. La sfârșit, lămpile de spate sculptate cu LED-uri complete, reflectă armonios Vizorul... dar există întotdeauna mai multe de descoperit cu Grandland Hybrid. 

INOVAȚII.

LUMINA INTELLILUX LED PIXEL

Vă prezentăm farurile ultramoderne IntelliLux LED® Pixel Light1 - următorul pas în tehnologia farurilor. Acest sistem, cel mai bun din clasa sa, îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte cu fascicul permanent anti-orbire, pentru a menaja șoferii care se apropie. Fiecare far este format din 84 de segmente care se adaptează la condițiile de trafic prin oprirea automată a unităților individuale.

 

1 Disponibile în funcție de ofertă

 
VEDERE DE NOAPTE

De obicei, doar farurile te ajută să vezi când conduci în întuneric. Până acum. Aceasta este cea mai recentă inovație de conducere pe timp de noapte, Night Vision1. O cameră avansată cu infraroșu îmbunătățește semnificativ vizibilitatea la mai mult de 300m, dincolo de raza normală a farurilor și va detecta pietonii sau animalele în întuneric și va afișa video direct în instrumentarul digital. Dacă ceva se apropie prea mult, atunci se declanșează și sistemul automat de frânare de urgență.  Deci, când vorbești despre conducere mai sigură pe timp de noapte, noul Grandland nu este cu siguranță SUV-ul tău obișnuit.

 

1 Disponibile în funcție de ofertă. Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
FRÂNARE AUTOMATĂ DE URGENȚĂ

Sistemul1 avertizează acustic șoferul de situațiile periculoase din față. Dacă o altă mașină sau un pieton se apropie prea mult, acesta decelerează sau oprește vehiculul.

 

1 Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor funcționează automat la peste 5 km/h și sub 140 km/h. De la 5 la 30 km/h, metrica de decelerare pentru a reduce viteza de impact a coliziunii este de 0,9 g. de la 30 la 140 km/h sistemul reduce viteza cu maximum 50 km/h. Peste acest prag, șoferul trebuie să frâneze pentru a reduce și mai mult viteza. Intervalul de viteză operațional al frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (obstacol mobil: de la 5 la 140 km/h; obstacol fix: de la 5 la 80 km/h; pieton: de la 5 la 60 km/h).  Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere  

 
ASISTENȚĂ AVANSATĂ LA PARCARE1

Grandland Hybrid va detecta un loc de parcare pentru tine și apoi te va îndruma în spațiu. Tot ce trebuie să faci este să accelerezi și să apeși frâna. Asta este o mișcare inteligentă. 

 

1 Disponibile în funcție de ofertă. Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului.  

Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
CAMERĂ 360°

Vezi mai mult decât de obicei, cu încredere deplină, chiar și în spații strâmte. Camera noastră avansată la 360° 1 detectează obiecte care stau în cale în timp ce vezi ce se întâmplă pe ecran – făcând parcarea și datul cu spatele floare la ureche.

 

1 Disponibile depinde de ofertă.

 
ASISTENȚĂ PENTRU BANDA DE RULARE1

Operând prin sistemul de cameră frontală "Opel eye", dacă te deplasezi accidental din banda, mașina te va avertiza și te va conduce automat ușor înapoi în poziția corectă. Grandland Hybrid, proiectat pentru a te menține în siguranță în orice moment.

 

1 Disponibil numai cu opțiunea de control avansat al vitezei de croazieră. Șoferul auto trebuie să păstreze controlul vehiculului în orice moment 

 
ASISTENȚĂ INTEGRARE AUTOSTRADĂ
Highway Integration Assist este o sinergie inovatoare a sistemelor Grandland Hybrid, combinând controlul avansat al vitezei de croazieră, funcționalitatea Stop-and-Go și asistența de poziționare pe bandă. Funcționează ca un sistem semi-automat care te ajută să te integrezi pe o autostradă, să urmezi o anumită bandă sau să urmezi un vehicul din față. Cuplat la simpla apăsare a unui buton, poți relua controlul din sistem oricând, pur și simplu prin mișcarea volanului. 
TRANSMISIE AUTOMATĂ SOFISTICATĂ CU 8 TREPTE

Alege dintre 4 moduri de conducere - electric, hibrid, sport și 4x41.  Modul hibrid va selecta automat cea mai eficientă opțiune, trecând inteligent la modul electric la viteze mici pentru emisii zero. Cutia de viteze automată cu schimbător electric are următoarele moduri de conducere:

 

 • Parcare
 • Neutru
 • Conduce
 • Marșarier
 • Creștere frânare regenerativă

 

1Modul de tracțiune pe 4 roți numai pe modelul Hybrid4.

 

CONFORT PREMIUM.

SCAUNE ERGONOMICE ACTIVE

Uită de durerile de spate cu care te confrunți de obicei în călătoriile lungi. Scaunele  ergonomice active din față, Certificate de Campania pentru Spate Sănătos (AGR)1, asigură maximum de confort pentru călătorii care durează mult.

 

 • Poziție relaxată
 • 16-moduri ajustabile2
 • Tapițerie din piele2
 • Funcții de încălzire și ventilație2

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă. Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare format din experți din diverse discipline medicale.

2 Opțional pe nivelurile de tapițerie selectate.

 
CARACTERISTICI ÎNCĂLZIRE

Învinge frigul cu aceste funcții de încălzire

 

 • Scaune față și spate încălzite1. Răsfață-te pe tine și pe pasagerii tăi cu scaune încălzite
 • Volan încălzit1. Apeși un buton și volanul îți va încălzi mâinile.
 • Parbriz încălzit Thermatec™1. Uită-te cum gheața se topește imediat.
 • Oglinzi exterioare încălzite1. Gata cu răzuirea gheții. Parbiz curat în cel mai scurt timp

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă. 

 
HAYON HANDS-FREE

De ce să deschizi portbagajul în mod obișnuit? Sistemul de deschidere hayon1 cu acționare prin mișcare se deschide rapid și ușor, fie cu o balansare a piciorului sub bara de protecție din spate, fie prin apăsarea unui buton.

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă. 

 

CONECTIVITATE.

INFOTAINMENT 1

Noul Grandland Hybrid dispune de cel mai nou bord digital al nostru - Pure Panel. Cu un ecran tactil color de 10 inch integrat complet, nu a fost niciodată mai simplu să rămai conectat și să te distrezi in acelai timp . Este ușor să conectezi  smartphone-ul prin Apple CarPlay ™ 1,3 Android Auto ™ 2

 

 • Redare muzică 
 • Primire e-mail și funcție de citire
 • Acces la fotografii prin USB
 • Streaming Audio și apeluri fara maini prin Bluetooth®4

 

1Apple CarPlay ™ și Apple Siri ™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

2Android Auto™ este o marcă înregistrată a Google Inc.

3Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesați www.apple.com, sau www.android.com, sau contactează distribuitorul Opel.

4Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

 
NAVIGAȚIA

Vizitează locuri în care nu ai merge de obicei. Continentul Europa este la îndemână cu harta 3D integrată prin intermediul Multimedia Navi Pro cu ecran tactil de 10", inclusiv servicii de navigație în timp real2.

 

 • Navigare dinamică 3D cu serviciul de trafic TMC
 • Baza de date europeană integrată a hărților
 • Puncte de interes și caracteristici de destinație intermediară
 • Intrare vocală și structurată a destinației

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă.

2Serviciile de navigare în timp real includ trafic online, prețurile carburanților, informații despre parcare, căutare de puncte de interes online, căutare de puncte de interes online pentru stații de încărcare, alerte meteorologice și de Siguranță Rutieră (nu sunt disponibile în Germania sau Elveția)

 
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Nu mai ai nevoie de cabluri cu sistemul inductiv de încărcare wireless al Grandland Hybrid1.

 

 • Un doc de încărcare wireless este acolo pentru telefoanele descărcate.
 • Disponibil pentru utilizare cu smartphone-uri selectate. 

 

Notă: încărcător integrat sau husa pot fi necesare pentru a încărca unele smartphone-uri.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
OPELCONNECT

Cu oferta noastră de servicii inteligente1, ești în siguranță pe șosea și conectat la orice, oriunde te-ai afla.

 

 • Siguranță: Apel de Urgență Automat1, Apel Automat Defecțiune1 și informații periodice cu privire la starea vehiculului îți conferă liniște în orice moment.
 • e-Telecomandă2: pre-climatizarea interiorului, controlul și gestionarea încărcării, verificarea nivelului bateriei.
 • Conduce inteligent: Călătorește relaxat, datorită navigării în timp real3 și planificării călătoriilor.

 

1 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită un contract gratuit cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

2 Numai pentru vehiculele electrice

3 servicii de navigație LIVE sunt disponibile gratuit timp de 36 de luni de la activare. Serviciile de navigație LIVE sunt apoi taxabile.

 

OPEL+ ACCESORII.

Satisfacerea nevoilor tale individuale.

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de hibridul tău. Proiectate și testate pentru Opel.

Imaginea poate diferi de produsul de vânzare.