Caracteristici

NOUL OPEL GRANDLAND.

DESIGN. 

AMBIȚIOS ȘI ÎNDRĂZNEȚ
Vremea lucrurilor convenționale a apus. Noua filosofie de design Pură și Îndrăzneață a lui Opel Grandland a creat un SUV cum nu este altul. Caracteristici sportive și linii germane precise dau naștere unei prezențe unice pe șosea. Acesta este un SUV cu o atitudine încrezătoare și o prezență rutieră peste cea a unui SUV obișnuit. 
CONCENTRARE UNDE TREBUIE SĂ FIE
Noul Grandland dispune de noul Panou Pur al Opel. Acest afișaj integrat transformă experiența de conducere prin oferirea unei „detoxifieri digitale” a tuturor informațiilor disponibile în mod curent pe alte SUV-uri, simplificând-o frumos pentru a elimina dezordinea, zgomotul și distragerea inutilă. 
DE LA PĂMÂNT ÎN SUS
Când spunem că noul Grandland nu este un SUV obișnuit, ne referim de la nivelul pământului în sus. Totul despre cele mai recente adăugări la familia Opel Îndrăzneață & Pură a fost considerat și conceput în cel mai mic detaliu, inclusiv sportivitatea izbitoare a roților din aliaj ușor, care sunt disponibile în 17" 18" 19". 
CAPTAREA PRIVIRILOR VA DEVENI OBIȘNUITĂ
Nu ești obișnuit... deci de ce ar fi un SUV pe care îl conduci? Redescoperă-ți individualitatea unică pe măsură ce explorezi combinația unui acoperiș și caroserie bi-ton a noului Grandland, care sunt garantate pentru a capta privirile de fiecare dată când pornești mașina. 
MAI MULT DECÂT UN NUME
Sigla actualizată a lui Grandland este o dovadă clară a reîmprospătării designului pur și îndrăzneț prezent imediat în SUV-ul emblematic Opel. Mai mult decât o simplă placă de identificare, este un indiciu al tehnologiei incredibile de acționare care așteaptă sub capotă și un avertisment despre puterea gata să fie dezlănțuită. Acesta este cel mai sigur semn că condusul a intrat acum în Noua Era Grand. 
ÎNFRUNTĂ VIITORUL
Din orice unghi l-ai privi, Opel Grandland nu este al doilea la nimic. Din față în spate, vei observa alegeri îndrăznețe de design și accente progresive ale caracteristicilor. Deschizător de drumuri, semnătura Opel Vizor integrează elegant din față până în spate dispozitivele, senzorii și funcțiile într-o singură matrice. La sfârșit, lămpile de spate sculptate cu LED-uri complete, reflectă armonios Vizorul... dar există întotdeauna mai multe de descoperit cu Grandland. 

SIGURANȚĂ & INOVAȚIE.

LUMINA INTELLILUX LED PIXEL

Vă prezentăm farurile ultramoderne IntelliLux LED® Pixel Light1 - următorul pas în tehnologia farurilor. Acest sistem, cel mai bun din clasa sa, îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte cu faza lungă acativată permanent, fără a orbii alți perticipanți la trafic. Fiecare far este format din 84 de segmente care se adaptează la condițiile de trafic prin oprirea automată a unităților individuale.

 

1 Disponibil în funcție de ofertă

 
VEDERE DE NOAPTE

De obicei, doar farurile te ajută să vezi când conduci în întuneric. Până acum, aceasta este cea mai recentă inovație de conducere pe timp de noapte, Night Vision1. O cameră avansată în infraroșu îmbunătățește semnificativ vizibilitatea la mai mult de 300m înainte, dincolo de raza normală a farurilor și va detecta pietonii sau animalele în întuneric și va afișa video direct în clusterul digital. Dacă ceva se apropie prea mult, atunci se declanșează și sistemul automat de frânare de urgență. Deci, când vorbești de conducere mai sigură pe timp de noapte, noul Grandland nu este cu siguranță SUV-ul tău obișnuit. 

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
FRÂNARE AUTOMATĂ DE URGENȚĂ

System1 avertizează acustic șoferul de situațiile periculoase din față. Dacă o altă mașină sau un pieton se apropie prea mult, acesta decelerează sau oprește vehiculul.

 

1 Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor funcționează automat la peste 5 km/h și sub 140 km/h. De la 5 la 30 km/h decelerația pentru a reduce viteza de impact a coliziunii este de 0,9 g. de la 30 la 140 km/h sistemul reduce viteza cu maximum 50 km/h. Peste acest prag, șoferul trebuie să frâneze pentru a reduce și mai mult viteza.  Intervalul de viteză operațional al frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (obstacol mobil: de la 5 la 140 km/h; obstacol fix: de la 5 la 80 km/h; pieton: de la 5 la 60 km/h).  Sistemele de asistență Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere  

 
ASISTENȚĂ AVANSATĂ LA PARCARE 1

Grandland va detecta un loc de parcare pentru tine și apoi te va îndruma în spațiu. Tot ce trebuie să faci este să accelerezi și să apeși frâna. Asta este o mișcare inteligentă.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Sistemele de asistență Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului.  

Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
CAMERĂ 360°

Vezi mai mult decât de obicei, cu încredere deplină, chiar și în spații strâmte. Camera noastră avansată la 360° 1 detectează obiecte care stau în cale în timp ce vezi ce se întâmplă pe ecran – făcând parcarea și datul cu spatele floare la ureche.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă.

 
ASISTENȚĂ PENTRU BANDA DE RULARE ȘI AVERTIZARE PRIVIND DEPĂȘIREA BENZII

Bucură-te de un nivel mai mare de siguranță și conștientizare în timp ce conduci. Asitența pentru banda de rulare (LKA)1,2 răspunde activ la condusul periculos prin direcționarea ușoară2  a vehiculului înapoi în marcaje. Avertizare privind  depășirea benzii de circulație (LDP)3  avertizează că ai părăsit neintenționat banda marcată.

 

1 Optional.

2 Mâinile trebuie să rămână pe volan în timpul utilizării.

3 Sistemele de asistență pentru șoferi Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcina de condus.

 
ASISTENȚĂ INTEGRARE AUTOSTRADĂ

Asistență Integrare Autostradă1 este o sinergie inovatoare a sistemelor Grandland, combinând controlul avansat al vitezei de croazieră, funcționalitatea Stop-and-Go și asistența pantru banda de rulare. Funcționează ca un sistem semi-automat care ajută să te integrezi pe o autostradă, să urmezi o anumită bandă sau să urmezi un vehicul din față. Cuplat la simpla apăsare a unui buton, poți relua controlul din sistem oricând, pur și simplu prin mișcarea volanului.

 

1 Opțional, necesită transmisie automată cu 8 trepte.

 

PREMIUM COMFORT.

SCAUNE ERGONOMICE ACTIVE 

Uită de durerile de spate obișnuite cu care te confrunți în călătoriile lungi, scaunele din față ergonomice active, Certificate de Campania pentru Spate Sănătos (AGR)1, asigură maximum de confort pentru călătorii prelungite.

 

 • Poziție relaxată
 • Ajustabile în 16 moduri2
 • Tapițerie din piele de lux2
 • Caracteristici de încălzire și ventilație2

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă. Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare format din experți din diverse discipline medicale.

2 Opțional  pe nivelurile de tapițerie selectate.

 
OPȚIUNI PENTRU ÎNCĂLZIRE

Învinge frigul cu aceste caracteristici de încălzire:

 

 • Scaune față și spate încălzite1. Bucură-te pe tine și pe pasagerii tăi cu scaune încălzite
 • Volan încălzit1. Apasă un buton și volanul îți va încălzi mâinile.
 • Parbriz încălzit Thermatec™1. Uită-te cum gheața se topește imediat.
 • Oglinzi exterioare încălzite1. Gata cu răzuirea gheții. Obține o vedere clară în cel mai scurt timp

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă.

 
HAYON HANDS-FREE

De ce să deschizi portbagajul într-un mod obișnuit? Sistemul de acționare hayon1 cu activare prin mișcare se deschide rapid și ușor, fie cu o balansare a piciorului sub bara de protecție din spate, fie cu apăsarea unui buton.

 

1 Disponibile depinde de ofertă

 

CONECTIVITATE.

INFOTAINMENT 1

Noul Grandland dispune de cel mai recent Panou Pure Panel complet digital. Complet cu un ecran multimedia  de până la 7" și un ecran tactil de navigație de 10 ", să rămâi conectat și să te distrezi este simplitatea în sine. Este ușor să îți conectezi fără probleme smartphone-ul prin Apple CarPlay ™1,3 sau Android Auto ™2,3 pentru hărți, servicii de mesagerie și streaming audio pe șase difuzoare reglate superb. 

 

 • AM/FM și radio DAB 
 • Streaming Audio și apeluri hands-free prin Bluetooth4
 • Redarea muzicii prin interfața USB
 • Redarea muzicii prin interfața USB
 • Control vocal de la smartphone-ul conectat

 

Apple CarPlay™ și  Apple Siri™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

Android Auto™ este o marcă înregistrată a Google Inc.

Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesați www.apple.com, sau www.android.com, sau contactați distribuitorul Opel.

Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc. 

 
NAVIGAȚIE

Vizitează locuri în care nu ai merge de obicei. Continentul Europa este la îndemână cu harta 3D integrată prin intermediul Multimedia Navi Pro cu ecran tactil de 10", inclusiv servicii de Navigație în timp real și Navigație Live Plus1,2.

 

 • Navigare dinamică 3D cu serviciul de trafic online via OPELCONNECT
 • Baza de date europeană integrată a hărților
 • Puncte de interes și caracteristici de destinație intermediară
 • Control vocal pentru navigație, audio și telefon

 

1 Serviciile de Navigație Live includ trafic online, combustibil prețuri, informații de parcare, căutare on-line  POI, căutare online POI  pentru stații de încărcare, alerte de siguranță privind vremea și drumul (nu sunt disponibile în Germania sau Elveția)

2 Serviciile de Navigație Live includ  trafic online, preț combustibil, informații despre parcare, căutare on-line  POI, căutare online POI  pentru stații de încărcare, alerte de siguranță privind vremea și drumul (nu sunt disponibile în Germania sau Elveția) Serviciile  Navigație Live/ Navigație Live Plus  sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse suplimentar o taxă de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta.

 
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Nu mai sunt necesare cabluri cu sistemul inductiv de încărcare wireless al Grandland1.

 

 • Un doc de încărcare wireless este acolo pentru a vă ajuta cu telefoanele descărcate.
 • Disponibil pentru utilizare cu smartphone-uri selectate. 

 

Notă: încărcător integrat sau husa pot fi necesare pentru a încărca unele smartphone-uri.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
OPELCONNECT

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru a îți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

Liniște sufletească: apeluri de urgență și în caz de defecțiune2 precum și Starea Vehiculului și Informații îți oferă informații despre kilometraj, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru a te simți bine în fiecare moment.

 

Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel

 

Drive Smart (Condu Inteligent): călătorie relaxată datorită Navigației Live / Navigației Live Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriilor și a Condusului.

 

 

DINAMICA DE DRUM.

MOTORIZĂRI
Experimentează puterea și controlul din momentul în care pornești motorul cu performanța robustă a lui Opel Grandland. Trenuri de rulare îmbunătățite tehnologic sunt disponibile pe motorizarea ta preferată, inclusiv motorul responsiv 1.2 benzină cu Injecție Directă și puternicul 1.5 Turbo Diesel, ambele producând 96 kW/130 CP. 
EFICIENȚĂ
Varietatea de motoare sportive Opel Grandland, cu uzură redusă și eficiență sporite pot fi combinate cu o cutie manuală sau o transmisie automată impecabilă în 8 trepte, cu sistem avansat Start/Stop. Toate motoarele diesel sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație pentru limitarea emisiilor. 
INTELLIGRIP
Puterea nu este de ajutor fără control. IntelliGrip pune puterea oferită de Opel Grandland exact acolo unde trebuie pentru aderență crescută în condiții dificile de rulare și cu fără derapaje. Acest sistem inteligent acționează tracțiunea integrală și stabilitatea pe orice tip de teren, adaptând în mod automat distribuția cuplului între roți și alternând între setările ESP. Șoferii pot preseta sistemul ItelliGrip pentru noroi, zăpadă sau nisip, folosind butonul rotativ din centrul consolei sau să o păstreze în modul Normal, iar IntelliGrip va analiza constant condițiile de drum pentru ca tu să conduci mai relaxat prin oraș sau pe autostradă. 

OPEL + ACCESORII.

Satisfacerea nevoilor tale individuale.

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de hibridul tău. Proiectate și testate pentru Opel.

Imaginea poate diferi de produsul de vânzare.