Skip To Content
Verificări pentru siguranță

Verificări pentru siguranță

Ține-ți opelul în mișcare cu ajutorul experților noștri

Autovehiculele noastre demonstrează performanțe înalte și calitate de top. Pentru a ne asigura că rămân așa, le recomandăm tuturor șoferilor să-și verifice periodic autovehiculele Opel. O verificare Opel este foarte importantă în special înainte de schimbarea sezonului sau de o călătorie mai lungă.

Revizii realizate de un expert

Menține Opelul în formă maximă cu ajutorul expertului nostru.
El cunoaște cel mai bine tehnologia autovehiculului tău și are instrumente de vârf pentru reparații de înaltă calitate la preț corect. Vizitarea unui service autorizat, cel puțin o dată pe an, sporește valoarea de revânzare.

Raport privind starea autovehiculului

Cu până la 10.000 de piese, autovehiculele sunt destul de complexe În doar 12 minute, efectuăm o verificare vizuală a întregului autovehicul pentru siguranță și fiabilitate.
Aceasta este gratuită* și oferă un raport imediat al stării complete a autovehiculului tău Opel.

 

*: verificarea este gratuită doar în cadrul unor operațiuni de service

ITP

ITP, sau inspecția tehnică periodică, este o verificare anuală care testează siguranța autovehiculului și emisiile pentru a asigura fiabilitatea acestuia.
Service-ul tău autorizat Opel îți va pregăti autovehiculul în prealabil pentru ITP.

Căutare dealer

Prin utilizarea Google Maps, în calitate de utilizator al acestui site web, vă supuneți condițiilor suplimentare de utilizare Google Maps / Google Earth.