Verificări pentru siguranță

VERIFICĂRI PENTRU SIGURANȚĂ

ȚINE-ȚI OPELUL ÎN MIȘCARE CU AJUTORUL EXPERȚILOR NOȘTRI

Autovehiculele noastre demonstrează performanțe înalte și calitate de top. Pentru a ne asigura că rămân așa, le recomandăm tuturor șoferilor să-și verifice periodic autovehiculele Opel. O verificare Opel este foarte importantă în special înainte de schimbarea sezonului sau de o călătorie mai lungă.

VERIFICAREA OPEL PRIVIND SIGURANȚA.

Revizuirea ocazională a autovehiculului și componentelor relevante pentru siguranță este importantă din mai multe motive. Înainte de călătorii lungi sau de sosirea iernii, pentru siguranța autovehiculului și a pasagerilor, recomandăm alocarea acestei sarcini unui specialist Opel.

VERIFICAREA OPEL PRIVIND BATERIA.

Recomandăm verificarea din când în când a bateriilor mai vechi de către un specialist. Sugerăm efectuarea acestei lucrări în special iarna, deoarece nu este plăcut să oprești pe marginea drumului în frig. În plus, recomandăm verificarea antigelului și a lichidului de spălare parbriz.

VERIFICARE ȘASIU.

Roțile și șasiul fac legătura între autovehicul și suprafața drumului. Cu cât suprafața drumului este mai deteriorată, crește riscul defectării șasiului. Cu cât călătorim mai mult pe drumuri de calitate precară, cu atât devine mai urgentă revizia pieselor de către un specialist.

VERIFICAREA OPEL PRIVIND ULEIUL.

Pentru autovehicul există un lichid mai important decât carburantul: uleiul. Dacă nu utilizezi lubrifianți sau un ulei de motor adecvat, tu și autovehiculul tău nu veți fi în siguranță. Este recomandat să apelezi la un specialist pentru a-l verifica și schimba.

VERIFICAREA OPEL A SISTEMULUI DE CLIMATIZARE.

Sistemul de climatizare este un accesoriu standard în aproape fiecare autovehicul, dar trebuie verificat, curățat, iar filtrul de polen înlocuit în mod periodic. Verifică-l pentru a beneficia oricând de el și curăță-l pentru a te asigura că aerul nu cauzează probleme de sănătate.

REVIZII REALIZATE DE UN EXPERT

Menține Opelul în formă maximă cu ajutorul expertului nostru.
El cunoaște cel mai bine tehnologia autovehiculului tău și are instrumente de vârf pentru reparații de înaltă calitate la preț corect. Vizitarea unui service autorizat, cel puțin o dată pe an, sporește valoarea de revânzare.

RAPORT PRIVIND STAREA AUTOVEHICULULUI

Cu până la 10.000 de piese, autovehiculele sunt destul de complexe În doar 12 minute, efectuăm o verificare vizuală a întregului autovehicul pentru siguranță și fiabilitate.
Aceasta este gratuită* și oferă un raport imediat al stării complete a autovehiculului tău Opel.

 

*: verificarea este gratuită doar în cadrul unor operațiuni de service

ITP

ITP, sau inspecția tehnică periodică, este o verificare anuală care testează siguranța autovehiculului și emisiile pentru a asigura fiabilitatea acestuia.
Service-ul tău autorizat Opel îți va pregăti autovehiculul în prealabil pentru ITP.

Căutare Dealer