Skip To Content
Prezentare generală

Servicii digitale Opel

Conectat la nevoile tale

Pentru întreținerea vehiculului tău

La Service-ul Opel, îngrijirea vehiculului tău este prioritatea noastră numărul unu, astfel încât să te poți bucura de experiență perfectă a mașinii tale cât mai mult posibil și cu încredere deplină. O încredere sporită datorită experților Opel, care sunt întotdeauna instruiți pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii și software utilizate în Opel.

 

Profită la maximum de serviciile noastre digitale, oriunde te-ai afla: planifică și stabilește întreținerea Opel-ului tău în atelierele noastre, validează serviciile și continuă să fii informat de experții noștri Opel.

Pregătește-te pentru programarea la service

Rezervare online - bucură-te de tur
Trebuie să faci o programare în service? Cu doar câteva clicuri în aplicația myOpel sau pe opel.xx, poți selecta cel mai apropiat atelier și poți rezerva ora preferată pentru sosirea ta, care va fi integrată direct în programul atelierului. 
Fă o programare
Soluție de mobilitate
O soluție de mobilitate este oferită pentru fiecare întreținere. 
Fă o programare

Întreținerea mașinii tale poate fi simplă

Șofer pentru service

Preluare și livrare

Organizează-ți întreținerea fără a fi nevoie să vii la atelier: Nu este nevoie să vii personal la service - cu acest serviciu, Opel vine direct la tine. Unul dintre membrii echipei atelierului nostru va veni să îți ridice vehiculul și să ți-l returneze imediat ce operațiunile de service s-au terminat.

 
Fă o programare
Service-ul Opel 24/7

Lasă-ți cheile oricând dorești

Datorită Service-ul Opel 24/7, poți lăsa cheile vehiculului tău în atelierul nostru în orice moment al zilei sau al nopții - trebuie doar să urmezi indicațiile de pe ecran pentru a-ți lăsa sau lua vehiculul într-o clipă, 24/7. Vom lua legătura cu tine prin sms pentru a îți oferi toate informațiile utile. Dacă ai selectat opțiunea unui vehicul de înlocuire, poți ridica și lăsa cheile în același mod.

 
Fă o programare
Mydigitalservice (service-ul meu digital)

Știi totul despre toate

Odată ce ai lăsat vehiculul la atelierul tău Opel preferat, diagnosticul complet al vehiculului tău este filmat de experții noștri. Dacă observă că trebuie făcute unele lucrări suplimentare, îți vor trimite videoclipul care explică reparațiile necesare. Pe baza videoclipului și a estimării costurilor, poți aproba reparațiile suplimentare sau le poți refuza.

 
Descoperă mai mult

Contează pe noi

Chiar și după programarea la service

Soluții de plată

Ești liber să alegi

O reparație sau o întreținere poate veni uneori într-un moment nepotrivit. Condusul într-o mașină în parametri este totuși foarte importantă pentru siguranța ta și a pasagerilor. De aceea, service-ul Opel oferă un nou program pentru a ușura și a soluționa plata serviciilor din atelier, achiziționarea de piese sau accesorii, astfel încât să poți conduce fără probleme, păstrând bugetul la îndemână. Profită la maximum de soluțiile noastre de plată. Fără taxe suplimentare. Ușor și rapid. 100% sigur.

 
Descoperă mai mult
Carte digitală de întreținere

Carnetul tău Digital de Întreținere

Pentru a simplifica rutina de service, activează acum serviciul carte digitală de întreținere. Găsește istoricul de întreținere al tuturor operațiunilor de service efectuate pe vehiculul tău și operațiunile programate într-un singur loc. Cartea ta digitală de întreținere este disponibilă exclusiv în spațiul tău personal al aplicației MyOpel.

 
Descoperă mai mult
Starea vehiculului & informații

Păstrează controlul asupra siguranței tale

Nu mai trebuie să te gândești la întreținerea mașinii tale, modelul tău Opel tău o face pentru tine. Teleîntreținerea supraveghează parametrii vehiculului tău și te informează în cazul în care se emite o alertă de siguranță sau întreținere. Dealerul tău preferat din contul myOpel te va contacta la momentul potrivit – bucură-te de călătorii fără griji în ceea ce privește întreținerea. Acest serviciu este oferit gratuit de Opel.

 
Descoperă mai mult
Asistență rutieră Opel

Poți conta pe noi

Profită la maximum de Asistența Rutieră Opel, dacă vehiculul tău nu mai funcționează (defecțiune sau accident). Ne ocupăm de repararea sau remorcarea vehiculului tău, astfel încât să poți continua călătoria, chiar și la ușa ta. Toate vehiculele Opel beneficiază de asistență pe viață dacă ai mașina întreținută în rețeaua noastră de ateliere autorizate Opel. 

 
Descoperă mai mult

myOpel

Toate serviciile digitale într-un singur loc

Alăturați-vă acum myOpel și beneficiați de o varietate de funcții utile și de oferte personalizate