SKIP TO CONTENT
Revizii

REVIZIE OPEL.

Efectuând lucrările de service periodice și întreținerea efectuate de distribuitorul tău Opel îți vei menține autovehiculul în formă maximă. Vor menține eficiența motorului, vor spori economia de carburant și reduce emisiile de CO2. De asemenea vor fi reduse costurile, iar Opelul tău va fi sigur și fiabil.

Revizie

Vei beneficia de servicii profesioniste asigurate de tehnicieni specializați, de piese originale Opel și de verificări gratuite pentru sporirea siguranței, de memento-uri și actualizări de software. De asemenea, vei primi o ștampilă Opel în cartea de service.


Schimbarea rară a uleiului sau utilizarea unui tip greșit de ulei cauzează creșterea emisiilor de CO2, precum și reducerea duratei de viață a motorului. Distribuitorul tău Opel utilizează un ulei perfect adecvat pentru autovehicul, îmbunătățind economia de carburant. În plus, dispozitivele de măsurare a presiunii în pneuri utilizate de Opel sunt extrem de precise și garantează o configurare corectă a presiunii din pneuri. O presiune prea mică în pneuri reduce eficiența carburantului și sporește costurile cauzate de consumul de carburant.
În timpul vizitei tale programate la service, vom verifica starea filtrului de aer pentru a asigura funcționarea corectă a acestuia. Filtrele blocate duc la îngreunarea funcționării motorului, crescând astfel nivelul emisiilor de C02.
Ca orice alt autovehicul, Opelul tău are nevoie de vizite regulate la service pentru a fi menținut în cea mai bună stare și pentru a-i păstra valoarea. Doar un service autorizat Opel cunoaște cel mai bune tehnologia autovehiculului tău și deține instrumente specifice și echipamente de ultimă oră de diagnoză computerizată pentru a asigura reparații de înaltă calitate la un preț corect.

Recomandăm prezentarea la service cu autovehiculul în fiecare an sau după ce au fost parcurși 30.000 de kilometri, la majoritatea modelelor.
Consultă manualul de utilizare pentru a stabili exact ce are nevoie autovehiculul tău Opel.

Revizia efectuată la service-ul tău autorizat Opel include:­ 

  • Schimbarea uleiului
  • Schimbarea filtrului de ulei
  • Schimbarea filtrului de habitaclu
  • Verificarea bateriei
  • Schimbarea lichidului de frână
  • Inspecție funcțională (caroserie, pneuri, sistem de evacuare)
  • Inspecție funcțională (frâne, motor, șasiu)
  • Inspecție funcțională (lumini și componente electronice)