Skip To Content
Verificări autovehicul

Verificarea vizuală a mașinii 

Autovehiculul tău Opel are 97 de aspecte care sunt relevante pentru siguranță și fiabilitate. Durează doar 12 minute ca experții Opel să le verifice vizual și să genereze un raport electronic de informare al stării de siguranță.

Mergi acum la partenerul tău de service Opel pentru o verificare vizuală gratuită*!

 

*: verificarea este gratuită doar în cadrul unor operațiuni de service

 

Află Mai Multe Detalii Afișează Mai Puțin

12 minute de profesionalism

Verificarea stării autovehiculului (Opel VHC) are rolul de a-ți oferi o imagine completă a stării acestuia.
Astfel, te poți asigura că autovehiculul tău este în condiții optime indiferent de locul în care plănuiești să călătorești.
Tehnicienii noștri experimentați realizează verificarea vizuală în 12 minute și oferă un raport electronic cu detalii referitoare la orice constatare. Vei primi o estimare competitivă pentru fiecare lucrare necesară și tu ești cel care va decide ce și când trebuie făcut.

Un sistem simplu de tip semafor îți va arăta cu exactitate cât de sigură și în ce stare de funcționare este fiecare componentă a autovehiculului, precum și orice înlocuire sau reparație recomandate.

Elemente marcate cu roșu
Această zonă necesită atenție urgentă. Conducerea autovehiculului în asemenea condiții poate fi ilegală sau periculoasă. Orice element marcat cu roșu necesită reparație urgentă.

Elemente marcate cu galben
Culoarea galbenă indică faptul că ceva nu funcționează corect. Consilierul de service te va informa cu privire la cât de urgent trebuie remediat acest defect. Rezolvă această problemă înainte de a se înrăutăți și astfel poți economisi timp și bani.

Elemente marcate cu verde
Vești bune. Nu trebuie să îți faci griji pentru elementele marcate cu verde, cel puțin până la următoarea vizită la service.

Personalul nostru experimentat de la reprezentanță îți va explica în întregime raportul pentru a te ajuta să decizi ce măsuri să iei, dacă este cazul.

Dacă ai un cont myOpel, vei primi prezentarea generală a constatărilor în format PDF pentru înregistrările tale, iar elementele de culoare galbenă și roșie sunt evidențiate drept avertizare pentru lucrări de service cu posibilitatea de rezervare online la dealerul tău preferat.

Fă acum rezervarea pentru o verificare vizuală gratuită și află mai multe despre starea autovehiculului tău!

Verificare premium doar la dealerii autorizati Opel