Skip To Content
Eveniment Muzical Live

Haideti să reluăm o experiență mai puțin normală

Mai puțin la biroul de acasă, mai mult house groove. Lasă  dj-ii de top din Europa să aducă ritmul în sufrageria ta, alături defected records și Opel Mokka

Pe 9 aprilie am celebrat lansarea electrizantă a noului Opel Mokka, printr-o Experiență mai puțin convențională. Opel și-a unit forțele cu Defected Records – cea mai influentă casă de discuri house din Marea Britanie din toate timpurile. Împreună, am găzduit o petrecere virtuală, cu șase dintre cei mai tari DJ-i din Europa, care au mixat șase ore de ritmuri incandescente din Londra, Marsilia, Chicago, Berlin și  Rüsselsheim. Dacă i-ai ratat, pur și simplu, dă click pe link și retrăiește spiritul Less Normal Experience.

La ce se referă less normal experience

Persoane din întreaga lume se strâng împreună. Virtual
O petrecere  virtuală a adus laolaltă spiritul mai puțin convențional al Opel Mokka și refrenul Defected Records: ”În casa noastră, suntem cu toții egali”. Transmisă live din locuri emblematice din întreaga lume, această experiență a oferit șase ore de hituri de cluburi internaționale, mixate de șase DJ-i de renume mondial, de la Defected Records.

Un parteneriat mai puțin convențional

Ce au în comun Defected Records și Opel Mokka?

Lumea are deja suficient de mult normal, mai nou sau mai vechi. Când am construit noul Mokka, îndrăzneț și pur, era clar că era altceva decât obișnuit. Am făcut echipă cu oameni care împărtășeau aceeași atitudine, de a lăsa normalitatea în urmă - așa a apărut în viața noastră Defected Records.

 

James Kirkham, Chief Business Officer Defected a spus: “Cautam să facem lucrurile diferit; utilizând muzica drept un numitor comun pentru milioane de oameni, le oferim consumatorilor moderni noi căi de acces la marca Opel, lansând Opel Mokka într-un mod realmente captivant și antrenant. De la lansarea simultană a coloanei noastre sonore remixate în reclama TV a modelului și încorporarea ei în activitățile noastre promoționale - până la petrecerea noastră virtuală de lansare, "Less Normal Exprience". Schimbăm scenariul tradițional de marketing și arătăm cum puterea muzicii poate depăși o simplă sincronizare a sunetului.”

Cum a început & cum a fost

Este un nou răsărit, este o nouă zi
Primul indiciu pe care l-am avut despre evenimentul Less Normal Experience a fost colaborarea plină de energie dintre Opel și Defected Records pentru reclama TV a noului  Opel Mokka . Combinând tot ceea ce este mai bun din trecut și modernitate, recrearea extrem de emoțională și explozivă a melodiei clasice a Ninei Simone - Feeling Good a fost coloana sonoră perfectă pentru Mokka: amuzantă, adolescentină, electrizantă și inovatoare în toate privințele. Încă mai strânge stream-uri pe Spotify, dând tonul pentru întreaga campanie Mokka și pentru propria ta Experiență mai puțin normală.

Participanți

Londra. Marsilia. Berlin. Chicago. Rüsselsheim

Șase dintre cele mai mari nume din lumea muzicii house au făcut să  un public global de iubitori de petreceri și de muzică bună sa petreacă. Află mai multe despre acești șase maeștri ai ritmului și performanțele lor individuale din cadrul Less Normal Experience.

Melvo Baptiste (London)

Vezi pe YouTube!

Folamour (Marseille)

Vezi pe YouTube!

Sam Divine (London)

Vezi pe YouTube!

Purple Disco Machine (Berlin)

Vezi pe YouTube!

Gorgon City (London x Chicago)

Vezi pe YouTube!

Ferreck Dawn (Rüsselsheim)

Vezi pe YouTube!

De la sediul central defected records din marea britanie, la sediul central Opel din inima germaniei, sperăm că ți-a plăcut această celebrare mai puțin normală a noului Opel Mokka; acum am pornit la drum pentru un test drive în apropierea casei tale. Ți-ai rezervat unul?