Skip To Content
Produse

Produse

Transparența cu privire la emisii

De la 1 septembrie 2017, emisiile anumitor autovehicule noi au fost testate folosind Procedura de Testare a Autovehiculelor Ușoare Armonizată la Nivel Mondial (WLTP), care este o procedură nouă, mai realistă de măsurare a consumului de carburant și emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP a înlocuit complet, pentru toate autoturismele noi, Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura anterioară de testare.

Tehnologie curată/e-mobilitate

Ca parte a angajamentului nostru referitor la un viitor sustenabil, ne concentrăm atât pe noile tehnologii menite să facă motoarele existente mai eficiente, cât și pe construirea unui sistem de mobilitate electrică în sprijinul viitoarelor noastre autovehicule electrice.

Blueinjection

Motoarele noastre diesel utilizează BlueInjection pentru tehnologia de reducere catalitică selectivă (SCR). AdBlue®1 este injectat automat în țeava de eșapament pentru a transforma emisiile dăunătoare de oxid de azot în azot gazos și vapori de apă inofensivi pentru mediu.

 

1AdBlue® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie e.V.

E-mobilitate

Considerăm că e-mobilitatea reprezintă viitorul transportului sustenabil prin reducerea costurilor de funcționare și consumului de carburant și scăderea considerabilă a emisiilor de carbon.