Skip To Content
Mokka

Sunt gata pentru ce urmează sunt noul Opel Mokka

Eu nu sunt un SUV obișnuit

 

 

 

Eu sunt noul Opel Mokka și reprezint noul normal.

Am fost creat să redefinesc experiența condusului.
 
 
 
Sunt gata să deschid alături de tine orice drum,
iar în versiunea full electrică am o autonomie impresionantă.
Nu ești curios să afli cum se simte la volan noua generație

de SUV-uri? Cere oferta și hai să mă vezi la un test drive.

 

 

Mokka redefinesc experiența de a conduce

Dinamică de conducere

Motor
Mokka este expresia îndrăzneață a noului limbaj de design pur Opel. Însă face mult mai mult decât să vorbească despre acest limbaj. Mokka se bazează doar pe acțiune, nu pe cuvinte, și are sistemele de propulsie cu nivel ridicat de eficiență și manevrabilitatea excepțională pentru a trece la fapte. 
Transmisie și moduri de conducere
Explorează o gamă de transmisii și de tehnologii care îmbunătățesc performanțele pentru a completa perfect nevoile tale și stilul de conducere. Modelul Mokka este disponibil cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză și o transmisie automată cu 8 trepte de viteză și tehnologie de vârf. 
Tehnologia de performanță
Doar privind proporțiile frumoase ale modelului Mokka, îți poți da seama că producătorul a înțeles că nu este suficient doar ca autovehiculul să fie puternic. Trebuie să știi cu exactitate unde și când să folosești puterea. Acest lucru este absolut adevărat pentru performanțele modelului Mokka - implementând caracteristici inteligente și tehnologii avansate, oricine se poate bucura de putere, având control complet. 

Mokka-e declar independență full electrică

Confort premium

Confort avansat

Mokka-e face fiecare călătorie mai interesantă - iar cu ajutorul scaunelor sale confortabile și a funcției de masaj pentru scaunul șoferului ¹, o va face și mai relaxantă. Călătorești confortabil, sosești cu stil.

 

¹Opțional împreună cu tapițeria din piele. 

 
Funcții de încălzire

Într-o zi rece, puține lucruri sunt mai valoroase decât un scaun cald. Setează scaunele față ale modelului Mokka-e la cele trei niveluri ¹ de confort, în timp ce șoferul se bucură de un volan încălzit electric ¹.

 

¹Opțional

 
Versatilitate
Cabina spațioasă a modelului Mokka-e și caracteristicile ingenioase te pregătesc pentru orice condiții de drum, indiferent dacă ai o încărcătură mare sau călătorești cu  întreaga familie plus bagaje. Scaunele spate sunt pliabile în raport de 40:60 pentru a spori semnificativ spațiul destinat încărcăturii și pentru a oferi opțiuni flexibile de încărcare. 
Panou de instrumente digital
Caracterul sofisticat și în același timp simplitatea modelului Mokka-e sunt evidențiate clar de Opel Pure Panel. Având un caracter aerodinamic, panoul de instrumente personalizabil de 12“ (opțional) îți oferă toate informațiile necesare fără un afișaj aglomerat sau interferențe. Elementele vizuale care distrag atenția sunt eliminate, păstrându-se doar comenzile digitale utile. 
 
Cameră video pentru Marșarier la 180°

Camera video panoramică¹ îți oferă o vedere de 180° a zonei din spate și detectează și evidențiază obiectele din apropiere, permițându-ți să observi traficul din lateralele autovehiculului - element util pentru deplasarea în marșarier în trafic. 

 

¹Opțional

 
Încărcare wireless

Pentru a menține caracterul spațios și oaza de detoxifiere digitală pe care o reprezintă modelul tău Mokka-e, îți poți încărca dispozitivele cu ajutorul încărcătorului wireless integrat¹. Sistemul integrat de detectare a mișcărilor rapide previne defectarea bateriilor dispozitivelor tale cauzată de supraîncărcare, în timp ce conduci pe suprafețe accidentate. 

 

¹Opțional

 

Ești atât de aproape

Ai curaj să faci primul pas