Skip To Content
Pachet Roată de Rezervă

Pachet roată de rezervă

Roata de rezervă este acum disponibilă ca accesoriu! Pentru a vă echipa cu o roată de rezervă, Opel vă oferă pachetul de roți de rezervă, un preț global pentru piese și manopera

Pentru liniștea ta, echipează-te cu un pachetul roată de rezervă.
  • Roata de rezervă
  • Setul de scule pentru înlocuirea roții în cazul unei anvelope cu pană
  • Coș de fixare pentru anumite vehicule
  • Munca

 

La unele vehicule2, trebuie să alegi opțiunea de pre-poziționare atunci când cumperi vehiculul pentru a te putea echipa cu roata.

Ce roți să alegeți după o pană?

Tehnologia anvelopelor inovează constant și oferă soluții pentru a compensa inconvenientele unei anvelope cu pană. Acum există anvelope echipate cu tehnologii RUNFLAT și SEALANT care oferă siguranță și confort pentru șoferi. Poți găsi mai multe informații la punctul tău de vânzare.

De ce o roată slim, mai degrabă decât o roată obișnuită?

Mai puțin lată decât o roată standard, roata slim îți permite să menți capacitatea de încărcare a portbagajului. Mai ușoară, contribuie, de asemenea, la reducerea emisiilor de CO2. De asemenea, este mai ușor de manevrat atunci când se montează. Pe de altă parte, trebuie să te limitezi la o viteză maximă de 80 km/h atunci când conduci cu o roată slim pentru o distanță maximă de 80 km.

 

Știai că?

  • Pentru a fi echipat cu o roată de rezervă, mașina ta trebuie să fie echipată cu o presetare care să permită amplasarea optimă a roții. La unele vehicule1, aceasta este o opțiune pe care trebuie să o selectezi pentru a putea monta roata atunci când comanzi noua ta mașină.
  • Dacă nu ai selectat această opțiune, kitul pentru reparat anvelope este întotdeauna acolo pentru a te ajuta. De asemenea, poți conta pe Asistența Rutieră Opel3 pentru a te ajuta. Contractele noastre de întreținere și garanție extinsă acoperă asistența rutieră în cazul unei pene3.

 

Vehiculele electrice și hibride nu pot fi echipate cu o roată de rezervă din cauza dimensiunii bateriei. Kitul pentru reparat anvelope la perforare și Asistența Rutieră Opel3 rămân soluții alternative. 

1Vehicule vizate: Opel Zafira, Opel Combo necesită un coș ca suport pentru fixarea roții de rezervă (de adăugat vehicul în funcție de marcă)

2Corsa, Mokka X, Grandland X, Insignia GS

3A se vedea condițiile detaliate ale Asistenței Rutiere Opel aici