Hybrid experienţă

MODELELE GRANDLAND X HYBRID.

Noua gamă Plug-In Hibrid oferă modele cu tracțiune integrală sau tracțiune pe puntea față.

Descoperă gama Grandland X Hybrid și caracteristicile sale. Încărcare rapidă și simplă, 4 moduri de conducere, 300 cp pentru modelul Hybrid4 (AWD) sau 225 cp pentru modelul Hibrid (FWD). Puterea unui SUV. Inteligența unui hibrid. Compromise Nothing, Get everything.

CREAT PENTRU A FI EFICIENT.

EFICIENȚĂ
Caracterul superior al unui SUV se îmbină cu tehnologia inovatoare plug-in hibrid pentru o eficiență maximă. Încărcat ca un autovehicul complet electric, Grandland X Hybrid4 poate parcurge o distanță rezonabilă doar cu motorul electric. Astfel, reduci la zero emisiile de gaze de eșapament când motorul cu ardere internă nu este utilizat. Iar tu vei avea parte de o experiență de conducere eficientă și captivantă.

MODURI PENTRU TOATE STĂRILE.

FLEXIBILITATE

Îți place să conduci eficient, dar și să ai parte de dinamism pe drum? Bucură-te de flexibilitate oriunde te-ai afla: cu diferitele moduri de conducere și tehnologia plug-in hibrid, Grandland X Hybrid4 oferă un nivel maxim de flexibilitate. Bucură-te de toate avantajele unui SUV și ale unui autovehicul electric. Comută ușor între următoarele moduri:

 

  • 4WD (doar pentru tracțiune integrală)
  • Sport
  • Hibrid
  • Electric

DOAR ÎNCARCĂ-L.

ÎNCĂRCARE
Grandland X Hybrid4 poate fi încărcat foarte simplu. Bateria poate fi încărcată ca la un autovehicul electric la orice stație publică de încărcare CA sau acasă printr-un cablu sau wallbox. Rezultatul: bateria este complet încărcată oriunde te-ai afla, utilizezi doar motorul electric și reduci emisiile la zero.
AFLĂ MAI MULTE DESPRE SERVICIILE OPEL PENTRU AUTOVEHICULE ELETRICE

ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

CARACTERISTICI NOI
Grandland X Hybrid4 este SUV-ul plug-in hibrid pe care îl așteptai. Aspectul său îndrăzneț este amplificat de capota neagră opțională în combinație cu un acoperiș negru. Jantele specifice bicolore din aliaj de 19" cu design diamond evidențiază designul său atletic. Pentru o plăcere sporită, autovehiculul este echipat cu o transmisie cu 8 trepte cu maneta jucând rolul unui sistem de comandă electronic al transmisiei automate. Volanul din piele cu partea inferioară plată și padele de schimbare a treptelor adaugă un accent sportiv. Iar cu ecranul tactil color de 8" standard care include sistemul de navigație și paginile specifice Hybrid4, ai la îndemână tot ce îți dorești.

PUR ȘI SIMPLU ELECTRIC: ELECTROMOBILITATEA SIMPLIFICATĂ.

SERVICIILE OPEL PENTRU AUTOVEHICULE ELECTRICE
De la opțiuni de încărcare la funcții de comandă la distanță: serviciile Opel pentru autovehicule electrice oferă o introducere lină și lipsită de griji în electromobilitate.
AFLĂ MAI MULTE DESPRE SERVICIILE OPEL PENTRU AUTOVEHICULE ELETRICE

MEREU ALĂTURI DE TINE.

OPELCONNECT

Beneficiază de siguranță și conectivitate la drum cu o gamă de servicii inteligente – chiar și în modul electric.

 

  • Liniște sufletească: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.

 

  • Confort: utilizează-ți telefonul pentru funcțiile de control la distanță (de exemplu: încuierea/descuierea ușii). Serviciile noastre suplimentare pentru autovehicule electrice: planificarea călătoriei, setări la distanță sau soluții de încărcare publică - te ținem în mișcare!

 

  • Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real1 și funcția de gestionare a călătoriei.

 

1Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

DESCOPERA MAI MULT

GRANDLAND X HYBRID

TRACȚIUNE PE PUNTEA FAȚĂ PENTRU MODELUL GRANDLAND X HYBRID
Fiind alegerea ideală pentru un nivel maxim de eficiență, modelul Grandland X este disponibil și în varianta Hibrid cu tracțiune pe puntea față. Cu o transmisie automată cu 8 trepte de viteză, o putere a motorului de 225 cp și o autonomie electrică de 42 km, modelul Grandland X Hybrid oferă plăcerea de a conduce și este foarte economic.