Furgoane și autovehicule comerciale

AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL, CONVERSII ȘI ALTELE.

Logistică, transport, distribuție? Gama Opel de autovehicule comerciale cuprinde de la panel van, crew cab, chassis cab până la conversii din fabrică și autospeciale de la furnizori de încredere.

MOVANO.
Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Gama impresionantă de variante, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului. 
AFLĂ MAI MULTE
VIVARO.
Noua generație Vivaro cu aspect îndrăzneț, cabină confortabilă și practică, spațiu suplimentar de încărcare și economie remarcabilă. Disponibil ca panel van sau cu cabină dublă. 
AFLĂ MAI MULTE
COMBO CARGO.
Descoperă modelul Opel Combo Cargo panel van. Transportă încărcătura cu modelul panel van versatil și de dimensiuni mari și persoanele în cabina modernă, confortabilă și plină de echipamente de înaltă tehnologie. 
AFLĂ MAI MULTE

OPEL ELECTRIC – ALIMENTĂM AFACERILE VIITORULUI.

NOUL VIVARO-e.

Cel mai eficient și mai versatil furgon din industrie este acum complet electric, pentru conducere fără emisii, cu opțiuni privind bateriile pentru o autonomie de până la 330 km1, caracteristici business îmbunătățite și sarcini utile flexibile.

 

1 Consumul de energie pentru Vivaro-e/Zafira-e Life (regim mixt) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisii de CO₂: 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 230 km - 330 km (în funcție de nivelurile de echipare). Datele privind autonomia și consumul electric menționate sunt preliminare și respectă procedura de testare WLTP, pe baza căreia vor fi omologate noile autovehicule începând cu 1 septembrie 2018. Omologarea CE de tip și Certificatul de conformitate nu sunt disponibile deocamdată. Valorile preliminare pot fi diferite față de datele din cadrul omologării finale oficiale de tip. Acestea pot varia în funcție de condițiile actuale de utilizare și de diferiți factori precum: viteza, confortul termic la bordul autovehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul autovehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, contactează dealerul tău Opel. Pentru informații suplimentare [refer to the website that has put in place to explain the WLTP.]

 

PAȘII URMĂTORI.