Mokka

OPEL MOKKA.

ALEGE MODELUL TĂU MOKKA.

MOKKA

Mokka este expresia noului limbaj de design pur și îndrăzneț Opel. Această nouă filosofie nu se oprește la suprafață, deoarece dincolo de aspectul îndrăzneț, sportiv și expresiv se află o gamă de sisteme de propulsie de înaltă eficiență, tehnologie de ultimă generație și o manevrabilitate de excepție.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală: 4.151 mm, Înălțime descărcare: 1.534 mm, Lățime: 1.987 mm

 

  • Volum portbagaj/spațiu de încărcare: 350-1.105 l

 

  • Experiență de conducere: viteză maximă între 188 km/h – 202 km/h
 
ARATĂ DETALII
MOKKA-e

Mokka-e reprezintă o declarație îndrăzneață în noul limbaj radical de design Opel. Pur, încrezător și 100% electric, Mokka-e iese în evidență prin funcțiile sale avansate, autonomia impresionantă și performanțele care atrag atenția.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală: 4.151 mm, Înălțime descărcare: 1.534 mm, Lățime: 1.987 mm

 

  • Volum portbagaj/spațiu de încărcare: 310-1.060 l

 

  • Experiență de conducere: viteză maximă 150 km/h, autonomie fără reîncărcare 337 km (WLTP)*
 

* Consumul de energie pentru Mokka-e 17,4 - 17,8 kWh/100 km; emisii de CO₂ 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 316 km - 320 km (în funcție de nivelurile de echipare). Datele privind autonomia și consumul electric menționate sunt preliminare și respectă procedura de testare WLTP, pe baza căreia vor fi omologate noile autovehicule începând cu 1 septembrie 2018. Omologarea CE de tip și Certificatul de conformitate nu sunt disponibile deocamdată. Valorile preliminare pot fi diferite față de datele din cadrul omologării finale oficiale de tip. Acestea pot varia în funcție de condițiile actuale de utilizare și de diferiți factori precum: viteza, confortul termic la bordul autovehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul autovehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, contactează dealerul tău Opel. 

 
ARATĂ DETALII

VREI SA STI MAI MULT?

BUCURĂ-TE ÎNTOTDEAUNA DE CELE MAI BUNE RECOMANDĂRI.

Mokka îți oferă mai mult decât o conducere palpitantă, deoarece cu Opel ai și siguranța unei experiență satisfăcătoare în calitate de proprietar. Suntem aici pentru a te ajuta cu achiziția.