Skip To Content
Electromobilitatea simplificată

Pur și simplu electric

Probabil consideri că trecerea la un autovehicul electric este complicată și derutantă. Dar nu trebuie să fie așa. Am simplificat experiența de utilizare, încărcarea autovehiculelor electrice fiind la fel de simplă ca cea a unui smartphone. Serviciile Opel pentru autovehicule electrice* te ajută să pornești și să te menții în mișcare

* Toate serviciile vor fi disponibile din primăvara anului 2019.

Descoperă autovehiculele noastre electrice

Începe

În primul rând: conducerea unui autovehicul electric este mai simplă decât crezi – indiferent de cerințele tale privind mobilitatea. Află mai multe informații despre subiectele importante, precum diferitele forme de mobilitate electrică, maximizarea autonomiei, bateriile autovehiculelor electrice și costurile totale de exploatare.

Serviciile Opel pentru autovehicule electrice

Autovehiculul tău electric Opel oferă o gamă completă de servicii electrice utile. Am ascultat opiniile oamenilor cu privire la deținerea unui autovehicul electric. Și le-am abordat din fiecare unghi posibil. Mereu. Pe această bază, am reușit să oferim o gamă de servicii cu adevărat utile, integrate care fac mobilitatea electrică simplă și distractivă.

 

*Majoritatea serviciilor vor fi disponibile cel târziu în primăvara anului 2020.

Soluții de încărcare privată
Opel oferă o gamă largă de dispozitive de încărcare și servicii pentru a furniza soluția perfectă pentru tine și nevoile tale. 
Află mai multe despre dispozitivele de încărcare Cum să instalezi stația de încărcare cu montare pe perete
Control autovehicule electrice de la distanță
Want to make changes to your battery’s charging schedule, warm up your car or cool it down? Just use your smartphone!
 
Află mai multe
Contracte de service Opel FlexCare pentru autovehicule electrice
Vești bune: motorul autovehiculelor electrice are mai puține piese mobile decât motorul cu ardere internă, ceea ce înseamnă costuri mai mici de service. Contractele de service Opel FlexCare oferă asistență profesională, specifică autovehiculelor electrice și o valoare excepțională. 
Garanție pentru baterie
Toate autovehiculele noastre electrice au o garanție pentru baterie de 8 ani sau 160.000 km pentru cel puțin 70% din capacitatea de încărcare originală după această perioadă sau distanță. Certificatul nostru de capacitate a bateriei care confirmă capacitatea de încărcare a bateriei și facilitează procesul de revânzare. 
Centru telefonic pentru autovehicule electrice
Centrele noastre telefonice oferă asistență specifică pentru autovehicule electrice pe baterie (BEV) și autovehicule electrice plug-in hibrid (PHEV). Personalul special instruit oferă asistență generală și sfaturi privind punctele de încărcare, lucrările de service și întreținere. 
Asistență rutieră non-stop
Asistența rutieră este disponibilă non-stop în toate țările europene partenere (pentru lista de țări partenere, vezi aici). Acest serviciu include identificarea dealerilor Opel echipați cu puncte de încărcare, iar în caz de pană, tractarea doar către dealeri autorizați. 

* Toate serviciile vor fi disponibile din primăvara anului 2019.

 

** Datele referitoare la autonomie sunt preliminare și au fost determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP) (R (CE) Nr. 715/2007, R (UE) Nr. 2017/1151). Omologarea CE de tip și Certificatul de conformitate nu sunt disponibile deocamdată. Valorile preliminare pot fi diferite față de datele din cadrul omologării finale oficiale de tip. Omologarea CE de tip și Certificatul de conformitate nu sunt disponibile deocamdată. Valorile preliminare pot fi diferite față de datele din cadrul omologării finale oficiale de tip. Utilizarea de zi cu zi poate fi diferită și depinde de diverși factori. În particular: stilul personal de conducere, caracteristicile drumului, temperatura exterioară, încălzirea/aerul condiționat, precondiționarea.

 

¹ Disponibil împreună cu Trip Planner contra cost.

 

² Disponibil împreună cu Charging Pass contra cost.