Caracteristici

ECHIPAMENTE CONFORTABILE ȘI VERSATILE PENTRU TINE ȘI PASAGERII TĂI.

DESIGN.

EXTERIOR
Movano este creat pentru a uimi prin designul funcțional și îndrăzneț, reprezentativ pentru afacerea ta. Luminile de zi LED standard sporesc vizibilitatea la drum. 
INTERIOR
Opel Movano stabilește noi standarde de design interior, cu o cabină bine echipată, practică și confort de autoturism pentru toți pasagerii, atât pentru Combi, cât și pentru Bus. 
Cu o banchetă dublă pentru pasageri în față, banchete pentru câte trei pasageri pe rândurile 2 și 3 și o ușă laterală culisantă, Movano Combi cu 9 locuri oferă locuri confortabile și acces facil tuturor ocupanților. De asemenea, postul de conducere orientat spre șofer oferă un număr mare de dotări avansate și soluții de depozitare utile.

EFICIENȚĂ LA CONDUCERE.

MOTOARE ȘI TRANSMISII
Mai multă putere, mai mult cuplu și consum mai mic – alege dintre motoarele diesel BiTurbo avansate de până la 180 cp și 400 Nm, cu consum de carburant și emisii scăzute. 

Motoarele modelului Movano se evidenţiază prin eficienţa generală a transportului. Tehnologia BiTurbo combină cuplul ridicat disponibil la turații reduse cu puterea ridicată la turații înalte. Aceasta asigură reacții rapide, accelerare lină și stabilă și eficiență sporită.

 

Sistemul Start/Stop reduce la zero emisiile și consumul de carburant la fiecare oprire. Este disponibilă și o transmisie Easytronic® automată.

 

Consum de carburant în l/100 km: urban XX, extraurban XX, mixt XX; emisii de CO₂ în regim mixt: XX g/km. Conform regulamentului R (CE) nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare).

COSTURI DE EXPLOATARE
Conceput pentru a oferi funcționare fiabilă îndelungată cu un număr mic de intervenții, Movano oferă costuri totale de exploatare mici cu combinație de caracteristici economice. 

Nivelul redus de emisii reduce taxele și impactul asupra mediului. La fel de liniștitoare este și garanția standard Opel care oferă:

 

 • Acoperire de XX luni cu o limită de XX kilometri
 • Garanție anti-coroziune de 6 ani.
 • Asistență rutieră Opel pentru primele XX luni, în peste 40 de ţări

 

Ai la dispoziție pentru tine și modelul tău Movano o rețea cu peste 3.000 de puncte de service specializate la nivel european. Dacă este necesar, Movano poate beneficia de piese de schimb originale Opel pentru a garanta performanță optimă.

 

VERSATILITATE.

SPAȚIU PENTRU BAGAJE
Alege Movano Combi cu 6 sau 9 locuri și bucură-te de combinația perfectă dintre transportul pasagerilor și capacitatea de transport marfă. De asemenea, bancheta spate poate fi îndepărtată pentru adaptarea modelului Combi la nevoile individuale de transport persoane. 
Alege Movano Combi cu 6 sau 9 locuri și bucură-te de combinația perfectă dintre transportul pasagerilor și capacitatea de transport marfă. De asemenea, bancheta spate poate fi îndepărtată pentru adaptarea modelului Combi la nevoile individuale de transport persoane.
MASĂ REGLABILĂ
Transformă Movano într-un birou mobil cu ajutorul scaunului central pliabil care se poate transforma în masă. Conține și un sertar mobil pentru laptop. 
SPAȚII DE DEPOZITARE SUPERIOARE
Ține totul într-un singur loc în timpul călătoriei. Depozitează pur și simplu obiectele importante în spațiile superioare dedicate. 
TORPEDOUL FLEXTRAY
Torpedoul Flextray glisant de mari dimensiuni cu o capacitate de depozitare de până la 10,5 l și o suprafață plană facilitează accesul direct la ustensile. 
TABLETĂ RETRACTABILĂ
Utilizează postul de conducere ca un birou de mici dimensiuni – cu o tabletă retractabilă și un suport pentru pahare, ce pot fi montate în fața scaunului pasagerului. 
DEPOZITARE PE UȘA LATERALĂ
Depozitează lucrurile de care ai nevoie în buzunarele generoase de pe portieră. Spațiul de depozitare de pe portiera laterală poate fi folosit pentru sticle de apă de până la 1,5 l. 

CONECTIVITATE.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: acest sistem radio, de infotainment și navigație cu un ecran tactil color de 7˝ oferă un raport excelent calitate/preț. 

Principalele caracteristici includ:

 

 • Ecran tactil color de 7˝
 • Android Auto™1 și Apple Car Play™2 pentru trimiterea de mesaje cu funcția „mâini libere”
 • Comandă vocală pentru smartphone-urile conectate
 • Comenzi radio pe coloana de direcție
 • Bluetooth® pentru funcția de telefonie „mâini libere” și streaming audio
 • USB și conexiune aux-in
 • Radio digital DAB+3
 • Navigație dinamică cu hărți pentru Europa de Vest și de Est

 

 

¹ Android este marcă înregistrată a Google Inc. Este posibil ca Android Auto™ să nu fie disponibil în toate țările, în funcție de versiunea sistemului de operare. Consultă www.android.com.

²Apple CarPlay și Apple sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări. Este posibil ca Apple CarPlay™ să nu fie disponibil în toate țările, în funcție de versiunea sistemului de operare. Consultă www.apple.com.

³Opțional.

ÎNCĂRCARE WIRELESS

Așează-ți smartphone-ul¹ în compartimentul dedicat cu încărcător cu inducție integrat pentru a-l reîncărca fără cablu.

 

1Funcționează doar cu dispozitive compatibile Qi.

 
RADIO 15 USB
Tuner cu afișaj integrat, care indică și ora și oferă conectivitate universală prin USB și Bluetooth®. Putere de 2 x 15 W. Radioul digital DAB+ este disponibil opțional. 

SIGURANȚĂ.

ALERTĂ PRIVIND UNGHIUL MORT DIN LATERAL
Alerta privind unghiul mort din lateral detectează alte autovehicule care circulă pe lângă autovehiculul tău, imediat ce intră într-un unghi mort. 
ASISTENT PENTRU VÂNT LATERAL
Asistentul pentru vânt lateral detectează automat vântul lateral și ia măsuri pentru sporirea stabilității. 
SIGURANȚA RULĂRII PE BANDĂ

Sistemul de avertizare privind depășirea benzii de circulație1 detectează schimbarea benzilor și avertizează în cazul părăsirii neintenționate a benzii prin semnale sonore și vizuale.

 

1Disponibil doar împreună cu pachetul sistem avansat de siguranță.

 
PARK PILOT
Sistemul Park Pilot îți oferă asistență sonoră și vizuală pentru a evita daunele accidentale în timpul parcării cu fața, cu spatele sau laterale. 
CAMERA DE MERS ÎNAPOI
Privește la ecranul de 7” a sistemului de navigație pentru a parca în siguranță și confort – camera de mers înapoi permite o excelentă vedere a drumului din spate. 

CONFORT.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ
Relaxează-te, climatizarea reglează automat temperatura pentru a păstra climatul interior selectat. 
COMPUTER DE BORD
Ecranul 3.5” TFTdin interiorul combinei de instrumente afișează vizibil informații importante, de exemplu autonomia sau timpul de condus, și indică alerte pentru sistemele de asistență șofer. 

ACCESORII OPEL+.

În întâmpinarea nevoilor tale.

Exprimă-te și profită din plin de autovehicul cu accesoriile originale Opel. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Huse premium pentru scaune
ARATĂ DETALII
Covorașe pentru toate anotimpurile
ARATĂ DETALII
Grile de protecție pentru geamurile laterale
ARATĂ DETALII
Apărători de noroi
ARATĂ DETALII
Park Pilot
ARATĂ DETALII
Cârligul de remorcare
ARATĂ DETALII

PAȘII URMĂTORI.