Skip To Content
Furgoane și autovehicule comerciale

Autovehicule comerciale Opel, conversii și altele

Logistică, transport, distribuție? Gama Opel de autovehicule comerciale cuprinde de la panel Van, crew cab, chassis cab până la conversii din fabrică și autospeciale de la furnizori de încredere

Noul Movano

Noul Movano Diesel. Acum este îmbunătățit cu variante mai specializate, un design profesional revigorat, funcții îmbunătățite de asistență a șoferului și capacități mai mari de încărcare. Și cu o eficiență competitivă dusă la nivelul următor, alături de grupul motopropulsor turbo cu frecare redusă, complet aliniat cu standardul Euro 6d. Acum mai mult ca niciodată, Noul Opel Movano este instrumentul german perfect pentru sarcinile tale.

 

Consumul de combustibil (combinat) xx.x – xx.x l/100 km; emisii de CO2 XXX g/km; (în funcție de opțiunile cu care este echipat).

 
Află mai multe

Opel electric – alimentăm afacerile viitorului

Noul Combo-e Cargo
Noul model Combo-e Cargo este o autoutilitară complet electrică, ce oferă atât emisii zero, cât și utilitate maximă. Chiar și cu profilul său compact, Combo-e Cargo este cu adevărat încăpător, cu un volum de încărcare de până la 4.4m³, care poate fi crescut și mai mult prin caracteristici de gestionare a încărcăturii, precum sistemul de încărcare Flex Cargo.  

Pașii următori