Skip To Content
Panouri de încărcare de perete

Găsește panoul de încărcare de perete potrivit pentru mașina ta electrică

Cel mai bun mod de a-ți încărca mașina electrică acasă este cu o stație ac de încărcare privată. Panourile de încărcare de perete sunt adaptate optim la vehiculul tău și încarcă bateria mult mai rapid și mai sigur decât orice priză convențională de uz casnic

Panourile de încărcare de perete (sau stațiile de încărcare de perete) sunt ușor de utilizat și pot fi utilizate imediat după instalarea profesională datorită modului auto start. Panourile de încărcare inteligente mai avansate oferă, de asemenea, funcții suplimentare utile: de exemplu, ai posibilitatea să partajezi panoul de încărcare de perete cu alți utilizatori prin intermediul unei aplicații, poți gestiona drepturile de acces, poți planifica timpii de încărcare și chiar poți crea rapoarte de aplicare. 

 

Când cumperi un panou de încărcare de perete ai grijă la diferențele dintre unitatea de încărcare integrată a mașinii tale electrice (încărcător de bord, OBC), fazele electrice și viteza de încărcare. Sau poți merge direct la magazinul nostru - unde vei găsi cu siguranță panoul de încărcare de perete sau panoul de încărcare inteligentă care se potrivește cel mai bine Opel-ului tău.

Portofoliul panoul de încărcare de perete

Monofazat cu cablu/ 3,7 / 4,6 kW 

3 faze cu cablu / 11 kW

 

Soluția ideală pentru mașina ta electrică Opel este disponibilă ca versiune monofazată sau trifazată.  Pentru încărcare rapidă, panourile de încărcare de perete cu 3 faze sunt ideale. De asemenea, poți încărca mașina trifazat cu un panou de încărcare de perete monofazic - dar va dura mai mult.

 

Această soluție de încărcare este cea potrivită pentru tine dacă...

 

    ... încarci în mod regulat mașina electrică acasă.

    ...nu ai nevoie de funcții suplimentare în afară de încărcare.

 

Poți găsi panourile noastre de încărcare de perete și alte accesorii pe Opel+:

Portofoliu panou de încărcare de perete inteligent

Trifazat / 11 kW cu cablu sau 22 kW fără cablu

 

Soluția optimă de încărcare dacă dorești să partajezi panoul de încărcare de perete cu alți utilizatori, creează rapoarte pe aplicație și planifică timpii de încărcare. Cu aplicația Smart Wallbox (Panou de încărcare inteligent), ai întotdeauna totul sub control. Disponibil ca versiune trifazată.

 

Această soluție de încărcare este cea potrivită pentru tine dacă...

 

 ... dorești să utilizezi funcții suplimentare, cum ar fi raportarea și întreținerea de la distanță.

... dorești să partajezi panoul de încărcare de perete cu alți utilizatori, să gestionezi drepturile de acces sau să creezi rapoarte individuale ale aplicațiilor. 

 

Poți găsi Panoul de încărcare de perete inteligent potrivit pe Opel+.

Costurile panoului de încărcare de perete

Achiziționarea unui panou de încărcare de perete pentru casa ta merită, deoarece este cea mai sigură, mai convenabilă și mai rapidă soluție pentru încărcarea mașinii electrice. Costurile variază de la 754,47 € (monofazic, putere de încărcare 3,7/4,6 kW, Curent 16 A) la 1.294,17 € (Panou de încărcare inteligent trifazic, 16 A). Când faci achiziția, iei în considerare cerințele tale și condițiile casei sau ale apartamentului. 

Va trebui să suporți costuri suplimentare pentru instalare și, eventual, și pentru conexiunea corespunzătoare. Partea bună este că în acest moment poți beneficia de o subvenție de 900 € atunci când cumperi un panou de încărcare de perete. Află mai multe aici: https://www.bafa.de/DE/Energie/Energieeffizienz/Elektromobilitaet/elektromobilitaet_node.html

 
Panou de încărcare inteligent. alegerea inteligentă

Asigură-ți acum prima de finanțare KfW de 900€.1

 

KfW - sprijină achiziționarea, instalarea și conectarea unui panou de încărcare inteligent pentru uz privat cu o subvenție de 900€ 1. Condiția necesară pentru aceasta este o stație de încărcare cu control inteligent, de exemplu un panou de încărcare inteligent de la Opel. Alege acum la Opel+ și asigură-ți subvenția!

 

Atât de ușor este să primești subvenția 900 € KfW*:

 

  • Selectează panoul de încărcare inteligent Opel.
  • Trimite o cerere la KfW Bank.
  • După aprobare, cumpără un panou de încărcare inteligent.
  • Contractați serviciul nostru de instalare de la Inno2Grid.
  • Trimite facturile.
  • Bucură-te de o subvenție de la KfW de peste 900 €.1

 

Poți găsi toate detaliile suplimentare despre subvenția pentru Panoul de Încărcare Inteligent Opel la www.kfw.de. Partenerul tău Opel te va sfătui cu plăcere.

 

1 Subvenția de la KfW-Bank depinde de o solicitare de succes înainte de cumpărare. Pentru mai multe informații despre Condiții și cum să aplici, te rugăm să vizitezi site-ul KfW privind stațiile de încărcare pentru mașini electrice la www.kfw.de. 

Instalare profesională

Odată ce te-ai decis asupra unui panou de încărcare de perete, partenerul nostru Inno2Grid va fi fericit să îl instaleze și să îi facă service-ul pentru tine

Totul despre panourile de încărcare de perete

De ce tip de conexiune de alimentare are nevoie un panou de încărcare de perete?

Un panou de încărcare de perete trifazic necesită o conexiune de înaltă tensiune, deoarece mașina ta electrică poate fi încărcată complet numai în aproximativ 5 ore cu o putere de 11 kW. Panourile de încărcare de perete monofazice nu necesită o conexiune de înaltă tensiune. Deoarece puterea lor de încărcare este de numai 4,6 kW, este nevoie de mult mai mult timp pentru încărcare. În principiu, cu cât ai mai multă putere, cu atât bateria ta va fi din nou plină.

De ce tip de panou de încărcare de perete am nevoie pentru casa mea?

Asta depinde de ce mașină electrică conduci, ce condiții ai acasă - și de ce ai nevoie: vrei doar să încarci cât mai repede acasă - sau mai degrabă peste noapte? Ai nevoie de o opțiune de încărcare inteligentă care poate fi urmărită și controlată printr-o aplicație? Îți oferim soluțiile ideale de încărcare, precum și cablurile potrivite pentru prize de uz casnic și industriale. Pentru o încărcare mai rapidă, îți recomandăm panourile noastre de încărcare de perete de 11 kW, care îți pot încărca complet mașina electrică în aproximativ 5 ore.

Cine poate instala un panou de încărcare de perete?

O conexiune de înaltă tensiune este întotdeauna necesară pentru instalarea unui panou de încărcare de perete, deci aceasta trebuie efectuată de un profesionist. Acesta poate fi electricianul tău de încredere, dar există și companii specializate în stații de încărcare. Cel mai bun lucru este să vorbești cu partenerul nostru Opel, Inno2Grid. Aceștia pot instala un panou de încărcare de perete pentru tine, care este gata pentru a fi utilizat imediat.

Cât costă o stație de încărcare la domiciliu?

Asta depinde în întregime de nevoile tale: Cât de repede dorești să îți poți încărca mașina electrică? Panoul tău de încărcare de perete va fi instalat astfel încât doar tu să ai acces la acesta - sau dorești să îl gestionezi printr-o aplicație, astfel încât și alții să o poată folosi? Panourile noastre de încărcare de perete, care variază în preț de la 754,47 € la 1.294,17 €, acoperă toate bazele.

Îmi pot încărca mașina electrică acasă?

Bineînțeles că poți! Cel mai bun mod de a-ți încărca mașina electrică acasă este cu un panou de încărcare de perete AC. Chiar și cu o rată de transfer de energie de până la 11 kW, aceasta este mult mai rapidă folosind o priză de uz casnic (1,8 kW), pentru că acesta din urmă nu este de fapt potrivită pentru livrarea de energie electrică pe o perioadă mai lungă de timp. Este ca și cum ai folosi un ceainic timp de 10 ore - contactele, cablurile și conexiunile nu sunt pur și simplu proiectate pentru asta.