Skip To Content
Caracteristici

Noul Opel Astra Plug-In Hybrid

Design

Așteaptă cu nerăbdare
Nu există nicio șansă să confunzi noul Opel Astra Plug-In Hybrid cu o altă mașină. Fiecare linie și curbă arată clar că acesta este viitorul condusului. De la îndrăzneața semnătură a elementului Vizor®, până la profunzimea suprafețelor ce oferă modelului Astra Plug-In Hybrid atitudinea distinctivă sport încrezătoare, fiecare aspect unic și caracteristică neașteptată îl face să iasă în evidență din mulțime. 
Interior remarcabil
Experimentează o nouă lume a designului interior și a inovației de ultimă generație. În interiorul noului Astra Plug-In Hybrid vei descoperi noul și îmbunătățitul display Opel Pure Panel®1 detoxificat digital, care simplifică mai mult ca niciodată informațiile pentru șofer. Relaxează-te în scaunele frontale Ergonomic Active2 finisate în piele Alcantara sau Nappa de lux, cu funcție de ventilație și masaj. Înconjoară-te cu spațiu, tehnologie și confort pur ordonat datorită conectivității de ultimă generație. 

1 Două niveluri disponibile. Conținut opțional afișat și disponibil într-o etapă ulterioară.

2 Certificat de Campania pentru un Spate Sănătos (AGR). Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare.

Stil de top

Acum e șansa ta de a nu mai urmări obișnuitul, pentru că să ieși în evidență nu a fost niciodată atât de ușor. Du-ți stilul personal la nivelul următor cu îmbunătățirile vizuale îndrăznețe ale modelului Astra Plug-In Hybrid, cum ar fi plafonul elegant cu accente negre1.


1 Disponibil ca standard numai pentru anumite modele.

 
Mergi cu cel mai bun
Te-ai săturat să te pierzi în mulțime? Te simți inconfortabil cu monotonia? Sărbătorește-ți individualitatea cu dinamismul vizual suplimentar al jantelor speciale din aliaj ușor al modelului Astra Plug-In Hybrid. Disponibile într-o gamă sportivă de opțiuni de stil îndrăzneț și pur, aceste roți fac ca Astra Plug-In Hybrid să arate la fel de interesant pe cât este de condus. 
Genial din fiecare unghi
Cel mai pur design este curat în linie și execuție, motiv pentru care totul până la cele mai fine detalii ale noului Opel Astra Plug-In Hybrid sunt eficiente și perfect echilibrate. Proporțiile germane foarte precise urmează un principiu al busolei, în care chiar și luminile LED spate cu economie de energie se armonizează perfect cu axa vizuală. 
Fă cunoștință cu viitorul

Ești față în față cu cel mai îndrăzneț model hatchback. Acolo unde celelalte mașini au o grilă obișnuită, Opel Astra Plug-In Hybrid prezintă semnătura Vizor®. Este întruchiparea expresiei pur germane "forma-urmărește-funcția" în ceea ce privește designul, integrând dispozitive deosebite din față până în spate, senzori și funcții într-o singură linie fină.    

 

 

Siguranță & asistență șofer

Lumini Intelli-Lux® pixel
Opel Astra Plug-In Hybrid dispune de cele mai noi blocuri optice Intelli-Lux® Pixel. Nou și îmbunătățit, acest sistem este un salt înainte în tehnologia farurilor, un pas înainte chiar și față de generațiile anterioare Intelli-Lux. Îmbunătățește radical vizibilitatea printr-un număr crescut de 168 de segmente LED adaptive individual, care emit fascicul permanent, ce se ajustează automat pentru a evita orbirea șoferilor care se apropie din sens opus.   
Intelli-HUD 
Afișajul Head-Up Display extins al lui Astra Plug-In Hybrid pare cu adevărat futurist, proiectând informații esențiale direct pe parbriz și în mod confortabil în câmpul vizual al șoferului. Cea mai recentă generație a tehnologiei Opel HUD extinde câmpul de proiecție și îmbunătățește rezoluția și poate fi setat să afișeze diferite pagini legate de planșa de bord, inclusiv alertele contextuale, apeluri primite și informații media. 
Intelli-Drive 1.0 
Acest sistem combină capabilitățile a trei dintre cele mai avansate caracteristici tehnologice ale modelului Astra Plug-In Hybrid pentru a-ți oferi  un control de neegalat asupra călătoriei tale. Intelli-Drive 1.0 integrează Asistentul de poziționare pe bandă (LPA), care permite modelului Astra să corecteze ușor direcția pentru a te ajuta să menții banda de rulare. Acesta include, de asemenea, Asistență pentru Schimbarea Benzii, care îți permite să știi dacă un alt vehicul se apropie din spate sau se află  în unghiul mort, plus Alertă de Trafic pentru Marșarier, care te avertizează dacă un alt automobil se apropie în timp ce mergi înapoi, inclusiv bicicliști sau pietoni, până la 40 de metri. 
Intelli-Vision
Intelli-Vision se activează automat atunci când selectezi marșarieriul modelului Astra Plug-In Hybrid (sau la cerere) și utilizează patru camere plasate în jurul mașinii. Imaginile HD și cele în timp real sunt cel mai bun ajutor pentru a verifica împrejurimile mașinii. Comută între camerele individuale pentru a obține o imagine clară a traficului care se apropie și face parcarea "floare la ureche", chiar și în locurile cele mai înguste. 
Intelli-Drive 2.0
Intelli-Drive 2.0 reprezintă cele mai avansate și intuitive tehnologii de asistență Opel, care lucrează împreună pentru a face noul Astra cea mai sigură și mai relaxantă experiență de condus pe care am construit-o vreodată. Acest sistem integrează mai multe caracteristici, inclusiv Adaptarea Vitezei în Curbă (CSA), care calculează și adaptează accelerația lui Astra Plug-In Hybrid în timpul virajelor la mare viteză pentru confort și control maxim. O altă caracteristică inclusă este Adaptarea Avansată Inteligentă a Vitezei (A-ISA), care monitorizează indicatoarele rutiere și se oferă să încetinească sau să accelereze în consecință și chiar să compenseze pentru condițiile meteorologice. De asemenea, Intelli-Drive 2.0 dispune de Schimbare Semi-Automată a Benzii (SALC), care detectează când schimbi benzile și i se poate încredința manevra in locul tău. 
Intrare & pornire fără cheie
Intrarea și pornirea fără cheie a noului model Astra Plug-In Hybrid, asociate cu mânerele capacitive inteligente ale ușilor, înseamnă că nici măcar nu trebuie să rupi ritmul atunci când începi o nouă călătorie. Pur și simplu intră, apasă start și pornește la drum. 

Confort premium

Scaune ergonomice active
Scaunele active ergonomice ale noului Opel Astra Plug-In Hybrid1 poartă sigiliul de calitate AGR2 (Campania pentru un Spate mai Sănătos). Cu numeroase opțiuni de ajustare, inclusiv tetiere poziționabile, suport lombar reglabil electronic și suport extensibil pentru coapse, aceste scaune nu sunt doar confortabile, ci susțin o poziție sănătoasă pentru bunăstarea șoferului și a pasagerilor pe termen lung. 

1 Opțional pe nivelurile de tapițerie selectate.

2 Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare format din experți din diverse discipline medicale.

Echipamente încălzite
Dezgheață și dezaburește rapid și eficient parbrizul încălzit cu ThermaTec®1. Bucură-te de scaune încălzite în față1 și chiar pe partea exterioară a celor din spate2, plus volan încălzit3, pentru un prim contact cald și confortabil în diminețile reci. 
1,2,3 Opțional
Trapa panoramică

Trapa panoramică1 inundă interiorul spațios Opel Astra Plug-In Hybrid cu lumină naturală, și poate fi întredeschisă în poziție de ventilație sau deschisă de tot, pentru a oferi atât șoferilor, cât și pasagerilor cea mai luminată și aerisită experiență de condus.

 

1 Opțional

 
Intelli-Air
Intelli-Air este un nou filtru de aer de înaltă eficiență, care oferă informații constante cu privire la calitatea aerului. Acesta ajută la menținerea calității aerului proaspăt și curat în habitaclu. 

Conectivitate

Multimedia
Ia cu tine cele mai îndrăznețe ritmuri sau cea mai pură relaxare pe drum. Noul display Pure Panel® complet digital dispune de un cluster de instrumente de 10˝ și un ecran tactil central de 10˝ care integrează wireless smartphone-ul tău prin Apple CarPlay™1 și Android Auto™1,2. Noua interfața de utilizator este intuitivă, asemănătoare smartphone-ului, poate fi personalizată complet cu gestionarea individuală a profilului, inclusiv recunoașterea șoferului. O asigurare suplimentară este dată de apelul de urgență automat și de apelul în caz de defecțiune al prin intermediul OpelConnect, precum și de actualizările automate over the air. Sistemul Multimedia include funcții precum radio AM/FM / DAB+, streaming audio Bluetooth®3 și porturi USB-C duble pentru muzică captivantă oriunde te duci. 


1
Apple CarPlay™ este o marcă înregistrată a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. și în alte țări și Android Auto™ este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.

2 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesați www.apple.com, sau www.android.com, sau contactează distribuitorul local Opel.

3 Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.

Navigația
Sistemul de navigație de ultimă generație Opel este oferit integrat cu trafic online, informații de parcare, căutare POI și actualizări meteorologice1 cu rutele de traseu afișate pe Intelli-HUD (Afișaj Head-up)2, panoul de bord sau ecranul central tactil, în oricare combinație preferi. Sistemul inteligent va urma chiar și comenzile vocale prin comanda de activare "Hei Opel!". Condu inteligent cu serviciile de navigație conectate, inclusiv actualizările hărților pe care aeriană și oferă călătoriei tale un impuls suplimentar cu sistemul HiFi cu 8 difuzoare2. Pentru mai multă comoditate, partajează destinația către mașină prin intermediul smartphone-ul și aplicația myOpel sau obține îndrumări de ultimă oră pentru a-ți completa ruta de oriunde ai parcat. 

1 Pachetul de Navigație Conectată Plus este inclus timp de 3 ani, iar disponibilitatea serviciului conectat și domeniul de aplicare diferă de la țară la țară și de la vehicul la vehicul. Utilizarea Pachetului de Navigație Conectat Plus necesită activare prin magazinul OpelConnect sau aplicația myOpel.

2 Opțional.

Încărcare wireless

Habitaclul noului Opel Astra Plug-In Hybrid a primit o detoxifiere digitală și include caracteristici inovatoare care te ajută să îl menții pur și organizat, fără o amestecătură de cabluri. Încărcă dispozitivele compatibile utilizând charger-ul wireless integrat1. Detectarea mișcării rapide încorporate împiedică deteriorarea la suprasarcină a bateriei dispozitivului tău atunci când conduci pe drumuri denivelate.

 

1 Disponibilitatea depinde de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
Serviciile OpelConnect

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru a-ți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

  • Liniște sufletească: apelul de urgență și în caz de defecțiune2, Starea Vehiculului și Informații îți oferă alerte privind kilometrajul, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru un sentiment de relaxare.
  • Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel.
  • Condus Inteligent: călătorie relaxată datorită Pachetului de Navigației Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriilor.
 

1 Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament / o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

2 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită semnarea Termenilor & Condițiilor cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

3 Numai pentru Astra Plug-in Hibrid

4 Serviciile conectate ale Pachetului de Navigație Plus sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse unei taxe suplimentare de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament sau o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

Opel + accesorii

Satisfacerea nevoilor tale individuale

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de modelul tău Astra Plug-in Hybrid. Proiectate și testate pentru Opel.

Imaginea poate diferi de produsul de vânzare.

Ce urmează?