Skip To Content
Autonomie mărită pentru Opel Corsa-e și Mokka-e

Progres constant: autonomie mărită pentru Opel Corsa-e și Mokka-e

  • Autonomia modelelor Corsa-e și Mokka-e în ciclu WLTP crește la 359 și 338 km, respectiv
  • Creșterea autonomie în viața reală a fost realizată prin optimizarea pompei de căldură, raportului de transmisie și anvelopelor
  • Opel oferă deja nouă automobile și vehicule comerciale ușoare electrificate

Rüsselsheim. Dezvoltarea permanentă a modelelor Opel Corsa-e și Opel Mokka-e a adus o creștere semnificativă a autonomiei pentru ambele modele – nu doar pentru ciclul oficial WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure), dar și în condiții de utilizare reale.

Cu o singură încărcare a bateriei, premiatul model Opel Corsa-e, lansat în 2019, poate acoperi acum 359 kilometri1, conform ciclului de testare WLTP, o creștere de aproximativ 7%. Autonomia modelului Mokka-e, care a fost lansat în 2020 și care a obținut de curând premiul Volanul de Aur 2021, a crescut la 338 km2 (WLTP).

Creșterea autonomie a fost obținut, de exemplu, prin optimizarea sistemului HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), încălzire, ventilație și aer condiționat și sistemului de propulsive pentru Opel Corsa-e și Opel Mokka-e.

 

Flexibilitate în portbagaj: podea ajustabilă „Intelli-Space”.

Eficiența pompei de căldură, ce încălzește și răcorește interiorul fiind echipare standard pentru ambele modele, este acum mai bună. Pompele de căldură sunt mai eficiente decât sistemele convenționale HVAC, deoarece necesită mai puțină energie de la baterie, în beneficiul autonomiei. Clienții vor observa îmbunătățirile în special atunci când conduc în lunile de iarnă.

Contribuții suplimentare la autonomia mărită sunt aduse de noul raport de transmisie și de anvelopele clasa A+ de 16 inch (Corsa-e) și 17 inch (Mokka-e).

Opel Corsa-e și Opel Mokka-e fac parte din ofensiva globală a producătorului german. Opel are deja nouă game de modele electrificate pe piață atât în segmental vehiculelor comerciale ușoare (LCV) și vehicule pentru pasageri. Toate modelele din portofoliul Opel vor fi electrificate până în 2024. Opel se va concentra în întregime pe vehiculele electrice cu baterii în Europa începând cu 2028.

Contact:

 

Nadia Valentina PIETREANU

 

Director Marketing si Comunicare

Trust Motors Import Autovehicule

Importator unic Opel în România

 

Tel: +40 749180022

Nadia.Pietreanu@opelautomotive.ro