Skip To Content
Astra

Electrificat: Opel dezvăluie primele imagini cu viitorul model Astra

  • Curajos si pur: noua generatie Astra reinterpretează filosofia de design Opel
  • Forta motrice: continuarea strategiei de diversificare si electrificare a gamei de produse Opel
  • Made in Germany: desenat, creat si produs in Russelsheim

 

Rüsselsheim. Opel a prezentat astăzi primele imagini  ale viitorului model Astra – prima generație a modelului compact german ce va fi electrificată. Imaginile dezvăluie precizia extremă și atenția deosebită la detalii a noului și foarte așteptatului model, ce reinterpretează filosofia de design pură și îndrăzneață și arată calea de urmat pentru viitoarele modele ale mărcii.

 

„Viitorul Astra va deschide un nou capitol interesant în istoria de 30 de ani a modelului nostru de clasă compactă”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller. „Suntem încrezători că următoarea generație Opel Astra va face o impresie puternică și va atrage mulți clienți noi către marcă.”

Partea frontală Opel Vizor va integra cele mai noi tehnologii

 

Elementul de design central este grila frontală Opel Vizor, element văzut pentru prima dată la noul model Mokka. Elementul de design se întinde pe toată partea frontală, integrând perfect tehnologii, cum ar fi farurile ultra-subțiri IntelliLux LED®, care aduc din nou inovații de ultimă generație în segmentul de piață compact. În spate, noua logo Astra este amplasat central pe suprafața hayonului.

 

Instrumente de bord Pure Panel cu ecrane digitale

 

Aceeași precizie germană se aplică în tot interiorul. Instrumentele de bord digitale de generație următoare Pure Panel, cu suprafețe complet vitrate, reflectă integrarea perfectă a Opel Vizor cu două afișaje panoramice care oferă informații detoxificate într-un format orizontal orientat spre șofer. Controalele fizice au fost reduse la minim sub formă de butoane fin lucrate. Calitatea înaltă a experienței interioare este subliniată în continuare de forma, texturile și materialele utilizate pentru volanul nou proiectat și scaunele față excepțional de ergonomice - un punct forte al mărcii Opel.

 

Noua generație Astra electrificată continuă ofensiva noilor produse Opel

 

Concepută și proiectată în Rüsselsheim, Germania, următoarea generație Astra va fi disponibilă ca hatchback dinamic cu cinci uși și în versiune versatilă Sports Tourer, continuând ofensiva continuă a produselor Opel și adăugând un impuls considerabil electrificării întregului portofoliu de produse al mărcii. Producția va începe anul acesta la uzina din Rüsselsheim.

 

Informații detaliate despre noua generație de clasă compactă Opel vor urma în curând.

Contact:


Nadia Valentina PIETREANU

Director Marketing si Comunicare Opel Romanaia 

Tel: +40 749180022

Nadia.Pietreanu@opelautomotive.ro