Skip To Content
Disponibil acum pentru comenzi

Disponibil acum pentru comenzi: noul Opel Astra, de la 19.500 € în Romania

  • Libertate de alegere: Noul Astra disponibil în varianta plug-in hybrid extrem de eficientă, precum și cu motoare cu ardere internă 
  • Alegere atractivă: Numeroase sisteme de asistență de ultimă generație, incluse în nivelul de echipare standard.
  • Astra Hybrid: Electrificare de la 26.690,00 € (bonusuri de mediu incluse)
  • Inteligent: cu panoul digital Pure Panel și blocurile optice adaptive Intelli-Lux LED® Pixel light
 

Bucuresti. Dupa ce și-a sărbătorit premiera mondială la Rüsselsheim la finalul anului trecut,  Noul Opel Astra, cea mai recentă generație a bestseller-ului clasei compacte, este acum disponibil pentru a fi comandat si in Romania. Cu design-ul său îndrăzneț și pur, precum și cu tehnologiile inovatoare de top, complet noul, Noul Astra deschide o nouă eră. Nivelul de echipare standard include numeroase sisteme de asistență de ultimă generație, precum avertizarea de coliziune frontală cu frânare automată de urgență, detectarea pietonilor, avertizarea părăsirii benzii de rulare, recunoașterea limitatoarelor de viteză sau detectarea somnolenței. Prețul modelului entry-level cu cinci uși este de 19.500 € (preț recomandat de retail, inclusiv TVA, în Romania) – un preț atractiv și competitiv in segment. Performanța dinamică la nivelul de bază este asigurată de motorul de 1,2-litri turbo cu trei cilindri, motor pe benzină cu injecție directă (81 kW/110 CP) cu o cutie manuală cu șase trepte (consum combustibil combinat potrivit WLTP : 5,5-5,2 l/100 km, 126-119 g/km CO2).

Cei care preferă să conducă electric, vor găsi oferta potrivită încă din momentul lansării pe piață a noului Astra. Pentru prima dată, modelul Astra este acum disponibil și în versiune electrificată. Clienții vor putea conduce modelul Astra Hybrid pornind de la prețul atractiv de 33.080 €. După deducerea bonusului de mediu, prețul de achiziție al noului Astra Hybrid este de numai 26.690,00€. Este garantată multă putere, cu eficiență maximă: modelul hybrid oferă o putere de sistem de 132 kW/180 CP și un puternic cuplu maxim de 360 Newton metri (consum combustibil combinat WLTP1: 1,8-1,3 l/100 km, emisii CO2 de 41-29 g/km). În modul pur electric, noul Astra Hybrid poate acoperi până la 61 km (WLTP ) fără emisii. Vârful de gamă va fi atunci versiunea hybrid cu o putere impresionantă a sistemului, de 165 kW/225 CP (consum combinat WLTP1 : 1,4-1,1 l/100 km, emisii CO2 de 31-24 g/km). De la începutul lui 2023, Opel Astra-e cu baterie electrică va completa portofoliul de motoare.

Cu un design îndrăzneț și pur, economie ridicată combinată cu tehnologii inovatoare și o gamă largă de sisteme de propulsie, noul Opel Astra îi va încânta pe clienții noștri. În funcție de preferințele pe care le au și de profilul de șofat, își pot alege soluția potrivită pentru ei: benzină, diesel sau plug-in hybrid. Electric, eficient și captivant – acesta este noul Astra

Declara Nadia PIETREANU - DMC OPEL RO (Trust  Motors-  Importator unic al marcii in Opel Romania) 

Atenția la detalii: Noul Astra combină design-ul îndrăzneț cu tehnologii de top

Noul Opel Astra este o declaratie de design pentru brand. Mai dinamic ca niciodată, cu suprafețe strălucitoare, vaste, eliberat de elemente de prisos.Cu Opel Vizor, noul semn distinctiv al modelelor Opel, noul model a fost re -creat, până la cel mai mic detaliu.

 

Noul Astra face de asemenea o declarație clară și prin tehnologiile și sistemele de asistență pe care le aduce clasei compacte. Inovații cu care clienții sunt familiarizați de la vehiculele din segmentele superioare. Un punct culminant al portofoliului extins îl reprezintă cea mai recentă versiune a blocurilor optice adaptive, anti-orbire, Intelli-Lux LED® Pixel light. Sistemul vine de la modelul Insignia, nava amiral a mărcii Opel, cu cele 168 elemente LED, fiind lider în clasa compactă și în cea mijlocie.

 

Un adevărat salt în timp a avut loc la interiorul noii generații a modelului. Cu Pure Panel, panoul complet digital, instrumentele analogice sunt istorie. Noua interfață om-mașină (HMI), cu elemente grafice proaspete și moderne, oferă clienților o experiență pură si intuitivă. Operarea se face prin intermediul unui ecran tactil extra-larg, precum un smartphone. În plus, setările importante, cum ar fi climatizarea, pot fi selectate direct prin câteva comutatoare. Niciodată nu a fost Opel atât de intuitiv și ușor de acționat, precum este noul Astra.

 

Confortul remarcabil al scaunelor în noul model al clasei compacte este, de asemenea, tipic pentru Opel. Scaunele față, dezvoltate in-house, sunt certificate AGR (Campanie pentru un spate sănătos), cu o ergonomie exemplară, în special în călătoriile lungi. Șoferul este susținut de sisteme opționale de asistență de ultimă generație, de la afișajul head-up – la camera cu vizualizare la 360-grade, denumită Intelli-Vision.

 

Elegantul Opel Astra în cinci uși este acum disponibil pentru a fi comandat în Romania și va ajunge la primii săi clienți în lunile următoare. Sportivul și elegantul Opel Astra Sports Tourer îi va urma în curând.

Despre Opel

Opel este unul dintre cei mai mari producători auto europeni și un lider în reducerea emisiilor de CO2 datorită ofensivei sale extinse de electrificare. Compania a fost fondată de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, în 1862 și a început să construiască automobile în 1899. Opel face parte din Stellantis NV, un lider global creat pentru noua eră a mobilității durabile ca urmare a fuziunii dintre Groupe PSA și FCA Group în ianuarie 2021. Împreună cu marca soră Vauxhall, compania este reprezentată în peste 60 de țări din întreaga lume, continuând să cucerească noi piețe internaționale. Opel implementează în mod constant strategia sa de electrificare pentru a asigura succesul durabil și pentru a se asigura că viitoarele cerințe de mobilitate ale clienților sunt îndeplinite. Până în 2024, va fi disponibilă o variantă electrificată pentru fiecare model Opel. Până în 2028, Opel se va concentra în întregime asupra autovehiculelor electrice cu baterii, în Europa.

Vizitați : https://www.opel.ro/despre-opel/noutatile-opel.html

Contact:

Nadia Valentina Pietreanu

Director Marketing si Comunicare

marketing@trustmotors.ro