Skip To Content
Caracteristici

Opel Combo-e Life

Combină tot ceea ce ai nevoie pentru viața modernă

Versatilitate

Scaune flexibile

Disponibil cu cinci sau șapte locuri1, Combo-e Life se bazează pe flexibilitate. Ai nevoie de mai mult spațiu în portbagaj? Cele două scaune glisante2 din al treilea rând pot fi îndepărtate cu ușurință.

 

1 Opțional.

2 Al treilea rând de scaune este disponibil atât pentru versiunea standard, cât și pentru cea cu ampatament lung. Funcție de glisare numai în versiunea cu ampatament lung.

 
Spațiu de încărcare
Spațiul minim de încărcare de 597 litri1 care poate fi extins până la 2126 litri2, conferă Combo-e Life un grad uriaș de practicitate - astfel încât singura provocare este să găsești suficiente bagaje pentru a-l umple. 

Ai nevoie de și mai mult spațiu? Treci la Combo-e Life cu ampatament lung, cu un portbagaj de până la 2.693 litri2.

 

1 Combo-e Life cu 5 locuri, cu ampatament standard, dispune de un portbagaj de 597 de litri cu toate scaunele în poziție. Versiunea cu 5 locuri și ampatament lung dispune de un portbagaj de minimum 850 de litri.

2 Până la 2693 litri pentru versiunea Combo Life cu ampatament lung și 2126 litri pentru Combo-e Life standard, încărcat până la plafon, cu spătarele scaunelor din spate rabatate, în conformitate cu ISO 3832.

Scaune spate fracționabile
Alege bancheta spate fracționabilă 40/60 sau 3 scaune spate individuale1, fiecare cu puncte de fixare Isofix standard, pentru a transporta copiii în siguranță totală și confort din punctul A în punctul B.
 
Depozitare
Cu o mulțime de compartimente de depozitare inteligente, Combo-e Life are spațiu pentru toate echipamentele tale. 
Uși & trape
Ușile glisante simple sau duble1 facilitează intrarea și ieșirea. Configurează partea din spate cu uși divizate asimetric2 sau cu un hayon cu geam de deschidere3 pentru acces rapid și ușor la portbagaj. 

1 Uși glisante duble opționale la Edition, standard la Elegance

2 Uși divizate asimetric opționale doar la Edition

3 Fereastra de deschidere doar ca dotare standard la Elegance și Elegance Plus

Variante
Combo-e Life este disponibil în două variante de lungime - 4,4 m pentru versiunea obișnuită și 4,75 m pentru versiunea cu ampatament lung, ceea ce adaugă și mai mult spațiu interior și portbagaj. 

Prin adăugarea unei lungimi de 35 cm, portbagajul modelului Combo-e Life XL se extinde cu un volum impresionant de 253 de litri, pentru un total de 8501 litri de spațiu de încărcare standard.

 

1Volumul măsurat al portbagajului pentru Combo-e Life cu 5 locuri, cu ampatament lung, cu toate scaunele în poziție.

Design

Exterior
Un adevărat Opel prin design, Combo-e Life este rezultatul ingineriei germane de înaltă precizie adaptat perfect la nevoile familiei moderne și ale transportatorului profesionist. La interior, proporțiile spațioase și inovațiile practice fac din fiecare călătorie o plăcere iar la exterior, stilul Combo-e Life este unul modern și echilibrat. 
Interior
Poziția ridicată a scaunelor, comenzi intuitive, volan încălzit1 și mult spațiu - habitaclul inteligent al Combo Life combină conectivitatea inteligentă cu funcțiile practice. 

Punând accentul pe ergonomia șoferului, interiorul a fost conceput pentru a oferi un spațiu bine organizat și intuitiv, cu o consolă centrală mare1 împărțită în trei zone funcționale, inclusiv un afișaj dedicat pentru informații despre e-mobilitate, cum ar fi încărcarea bateriei și consumul de energie. Sistemul de infotainment este găzduit în secțiunea superioară, comenzile de încălzire și ventilație fiind situate mai jos, iar în partea inferioară se află o zonă de depozitare convenabilă, la distanța optimă pentru brațe.

 

1Opțional

Plafon solar panoramic

Adu cerul mai aproape cu plafonul panoramic cu spațiu de depozitare deasupra1 și parasolar electric. Luminile LED din spațiul de depozitare flotant creează o ambianță relaxantă în habitaclu.

 

1Opțional.

 
Lumini de zi cu LED

Luminile de rulare pe timp de zi cu LED1 sporesc eficiența și te ajută să rămâi -tu și ceilalți șoferi - în siguranță pe drum, pe timp de zi.

 

1Opțional la nivelurile de echipare selectate.

 

Siguranță & inovații

Frânare automată de urgență
Sistemul de frânare automată de urgență cu detecția pietonilor te avertizează în cazul unei posibile coliziuni cu un pieton sau cu un alt vehicul1. Dacă nu se întreprinde nicio acțiune, mașina frânează automat. 
Asistență avansată la parcare

Asistență automată la parcare1 detectează locurile de parcare adecvate, preia direcția și oferă avertismente acustice și vizuale pentru a preveni coliziunile în timpul parcării.

 

1Opțional.

 
Asistență la menținerea benzii de rulare
Sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare avertizează șoferul la părăsirea benzii de rulare și corectează ușor direcția de mers dacă Combo-e Life începe să devieze neașteptat de pe bandă, menținându-te pe drumul cel bun. 
Control de coborâre a pantei

Sistemul Hill Descent Control este o funcție a sistemului IntelliGrip1 care te ajută să parcurgi în siguranță chiar și cele mai abrupte pante într-un mod controlat și atent, prin moderarea automată a vitezei și a profilului de frânare.

 

1Opțional

 
Recunoașterea indicatoarelor de viteză
Sistemul de recunoaștere a indicatoarelor de viteză (Speed Sign Recognition) interpretează indicatoarele rutiere pentru a recunoaște modificările limitei de viteză și sugerează conducătorului auto să își ajusteze viteza în consecință. 
Alertă unghi mort lateral
Sistemul Side Blind Zone Alert monitorizează și avertizează automat cu privire la vehiculele care se apropie pe benzile paralele și în unghiurile moarte, oferindu-ți o mai mare siguranță la schimbarea benzii de rulare și făcându-ți viața puțin mai ușoară. 
Flank guard

Sistemul Flank Guard1 utilizează 12 senzori pentru a avertiza asupra obstacolelor care ar putea să nu fie vizibile în timpul virajelor cu viteză redusă, prin intermediul unor alerte vizuale și sonore pe ecranul de infotainment.

 

1 Opțional.

 
Siguranță & airbag-uri
Șase airbag-uri, inclusiv pentru șofer, pasager, lateral și cortină, oferă un nivel ridicat de siguranță pentru tine și pentru pasagerii, în orice moment. 
IntelliGrip

Sistemul inteligent IntelliGrip1 se adaptează la condiții de aderență redusă, cum ar fi  noroi, nisip sau zăpadă, și este disponibil cu cinci moduri de condus separate. 

 

1Opțional.

 
Camera vedere spate

Camera panoramică de vedere spate1 cu unghi larg de 180° proiectează împrejurimile mașinii pe ecranul tactil de 8". Liniile directoare virtuale de pe ecran ajută la simplificarea manevrelor de mers înapoi.

 

1Opțional.

 
Head-Up Display

Cu sistemul Head-Up Display1, informațiile esențiale, cum ar fi viteza, alertele de coliziune și navigație apar pe un ecran de sticlă în spatele volanului, astfel încât ochii tăi să rămână concentrați asupra drumului.

 

1Opțional.

 

Conectivitate

Navigație

Multimedia Navi Pro1 cu control vocal avansat și navigație completă te duce acolo unde dorești, fără stres. Alege doar destinația și lasă navigația prin satelit să îți traseze drumul.

 

1Opțional.

 
Încărcare wireless

Sistemul de încărcare wireless al Combo-e Life1 îți permite să îți încarci telefonul din mers, oricând - fără a avea nevoie de cabluri.

 

1Opțional.

 
Servicii Opel Connect1
O gamă inteligentă de servicii care oferă un nou grad de siguranță și asistență, te ajută să rămâi conectat pe drum. 

Opel+ accesorii

Răspunsul la nevoile tale individuale

Exprimă-te cu accesorii originale Opel+ și profită la maxim de Combo Life. Conceput și testat pentru Opel.

 

Imaginea poate fi diferită de produsul aflat la vânzare.

Pașii următori