SKIP TO CONTENT
Caracteristici

DESIGN ELEGANT ȘI CARACTERISTICI VERSATILE.

FLEXIBILITATE.

PÂNĂ LA 9 SCAUNE
Modelul Zafira-e Life stabilește standarde de flexibilitate de top pentru utilizarea zilnică. 
În funcție de nevoile familiei sau afacerii tale, scaunele modelul Zafira-e Life pot oferi o configurație flexibilă de până la nouă persoane. Așadar, indiferent dacă te afli la plajă sau găzduiești o întâlnire, întotdeauna va exista loc pentru toate persoanele prezente.
OPȚIUNI SCAUNE
În ceea ce privește modelul Zafira-e Life, totul se reduce la flexibilitate și confort. Glisează rândurile doi și trei spre față sau în spate pentru a crea spațiu suplimentar pentru picioare. 

ACCESIBILITATE.

UȘI ELECTRICE GLISANTE

Ușile electrice glisante, duale¹ creează o deschidere largă pe ambele laturi le autovehiculului, facilitând și garantând o intrare și ieșire sigură a pasagerilor din acesta.

 

¹Opțional.

 
DESCHIDERE SIMPLĂ ȘI PORNIRE

Urcă-te și pornește la drum cu ajutorul sistemului Deschidere și pornire fără cheie¹, fără a trebui să găsești cheile – cât timp acestea sunt în buzunarul, geanta ta sau undeva aproape.

 

¹Opțional.

 
ACCES LUNETĂ
Deschide luneta modelului Zafira-e Life independent de hayon pentru a facilita încărcarea elementelor mici în portbagaj sau în situații în care spațiul este limitat. 
DIMENSIUNI
Modelul Zafira-e Life este disponibil în trei variante de lungimi. Fiecare variantă oferă echilibrul perfect între dimensiunile exterioare relativ compacte și interiorul spațios, foarte flexibil. Toate cele trei variante au o înălțime sub 1,9 m – dimensiune potrivită pentru parcările subterane. 

SIGURANȚĂ & INOVAȚII.

SIGURANȚĂ ȘI AIRBAGURI

Dotat cu airbaguri pentru șofer și pasagerul față și airbaguri laterale sau tip cortină pentru pasagerii de pe toate cele trei rânduri¹, modelul Zafira-e Life ia în serios siguranța.

 

¹Airbagurile laterale tip cortină pentru rândurile doi și trei sunt disponibile opțional.

 
FARURI XENON

Farurile xenon¹ în combinație cu Luminile diurne cu tehnologie LED¹ adaugă un strop de eleganță și oferă vizibilitate sporită pe drum, indiferent de condițiile de luminozitate.

 

¹Opțional.

 
ISOFIX

Toate scaunele din rândurile doi și trei ale modelului Zafira-e Life pot fi echipate cu puncte de fixare ISOFIX¹, permițând fixarea simplă și sigură a până la șase scaune pentru copii.

 

¹Opțional. Indisponibile pentru anumite configurații ale scaunelor.

 
CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Camerele multifuncționale frontale și pentru marșarier¹ asigură funcționarea sistemelor de siguranță precum Asistentul pentru recunoașterea indicatoarelor de limitare a vitezei¹, Avertizarea în caz de somnolență¹ și Camera video pentru marșarier cu vedere de 180° pentru parcare¹.

 

¹Opțional.

 
SISTEME DE SIGURANȚĂ
Tempomatul automat¹ micșorează sau restabilește viteza pentru a menține distanța față de autovehiculul din față în situații de trafic. 

Dacă este necesar, Frâna automată de urgență¹ acționează pentru evitarea unui accident prin aplicarea automată a frânelor. Sistemul de avertizare pentru unghiul mort¹ utilizează senzori și o proiecție vizuală pe oglinda exterioară, alertându-l pe șofer cu privire la autovehiculele din unghiul mort al Zafira-e Life pentru a preveni accidentele în situații de depășire. Avertizarea privind o coliziune frontală¹ scanează drumul pentru a-l avertiza pe șofer cu privire la o potențială coliziune cu autovehicule sau pietoni.

 

¹Opțional.

ASISTENȚĂ ȘOFER
Sistemul de avertizare privind banda de circulație¹ recunoaște când autovehiculul schimbă benzile și îl alertează sonor și vizual pe șofer. O gamă de sisteme de asistență pentru șofer îți vor facilita conducerea zilnică. 
HEAD-UP DISPLAY

Unic în segementul său, vezi informațiile importante precum datele de viteză și tempomat proiectate în direcția privirii șoferului pe Head-Up Display¹ din modelul Zafira-e Life.

 

¹Opțional.

 
SISTEM DE REGLARE A FARURILOR

Sistemul de reglare a farurilor¹ din cadrul modelului Zafira-e Life comută automat farurile între faza lungă și faza scurtă pentru a evita orbirea altor șoferi.

 

¹Opțional.

 

LOUNGE PE ROȚI.

PLAFON PANORAMIC

Modelul Zafira-e Life este echipat cu un plafon panoramic¹ uimitor, care umple interiorul cabinei cu lumină naturală, încărcând atmosfera cu energie pozitivă. Dacă lumina naturală este prea puternică, trage parasolarele pentru a păstra sentimentul de confort pentru tine și pasagerii tăi.

 

¹Opțional.

 
CONFORT PREMIUM
Bucură-te de lux cu ajutorul scaunului cu funcție de masaj¹ al Zafira-e Life, disponibil pentru șofer și pasagerul față, pentru a crea un mediu de relaxare totală. 
SISTEM AUTOMAT DE CLIMATIZARE

Cu Sistemul automat de climatizare cu două zone¹, pasagerii față și spate pot alege propriile setări ideale – pentru evitarea discuțiilor despre temperatura perfectă.

 

¹Opțional.

 

CONECTIVITATE.

INFOTAINMENT
Zafira-e Life te ajută să găsești cea mai rapidă rută către destinația ta cu ajutorul ecranului tactil de 7“¹ și Multimedia Navi¹ cu Servicii de navigație în timp real². Accesează toate fișierele audio și conținutul de pe smartphone cu Android Auto™1,3 sau Apple CarPlay™1,3 
SERVICIILE OPELCONNECT¹
Cele mai bune instrumente digitale pentru planificarea viitoarelor călătorii. Verifică autonomia electrică și programează timpii de încărcare prin intermediul smartphone-ului, plus o gamă de servicii care asigură un nivel complet nou de siguranță și de asistență pentru a te menține conectat și informat. 
  • Liniște sufletească: Apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
  • Confort: Funcții de comandă la distanță pentru blocarea portierelor, claxon și lumini².
  • Conducere inteligentă: Bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Disponibilitatea serviciilor OpelConnect diferă în funcție de țară și autovehicul. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

²Lansare planificată la finalul anului 2020.

 

1OpelConnect services availability differ from country to country and vehicle to vehicle. Services might require a subscription/fee and are subject to mobile network coverage and availability.

2Introduction planned end of 2020.

DINAMICA DE CONDUCERE.

MANEVRARE
Nu lăsa dimensiunea să te păcălească pentru că modelul Zafira-e Life este agil și dinamic, oferind o experiență de conducere lină pe care ți-ai dori-o de la un model Opel. 
INTELLIGRIP

Sistemul IntelliGrip¹ al modelului Zafira-e Life oferă niveluri suplimentare de tracțiune pe suprafețe problematice cu noroi, nisip sau zăpadă, menținându-te pe direcție.

 

¹Opțional.

 

CE URMEAZĂ?