Skip To Content
Caracteristici

Așteaptă-te la mai mult

Este noul Corsa-e

Design

Exterior
Noul Corsa este un autovehicul îndrăzneț și autentic care subliniază precizia ingineriei germane, cu o parte frontală dinamică și un design atrăgător.  Noul Corsa atrage din orice unghi. 
Senzație de lux
Interiorul impresionează imediat prin măiestria precisă, detaliile sofisticate și materialele premium de înaltă calitate. Cu panoul de instrumente sportiv și ergonomic, cu personalitatea unui autovehicul de mari dimensiuni, abia aștepți să pleci la drum. 
Jante

Dacă vrei să ieși în evidență, atunci jantele din aliaj de 16" sau 17"1 cu design atrăgător sunt alegerea ideală. Vrei să adaugi un pic de contrast? Jantele exclusiviste de 17", din aliaj ușor, negre/argintii, pe lângă faptul că oferă un contrast atrăgător de culori, sunt ușoare și aerodinamice, sporind astfel eficiența.

 

1 Opțional.

 
Opțiuni de plafon

Care este stilul tău? Cu un acoperiș elegant¹ poți adăuga negru sau alb la culorile tale exterioare preferate. Alege trapa panoramică¹ pentru mai multă lumină în interiorul autovehiculului Corsa-e.

 

¹ Opțional.

 

Siguranță & inovații

Intelli-Lux Matrix LED

Vezi şi fă-te văzut. Farurile revoluționare Intelli-Lux Matrix LED®¹ îți oferă o vizibilitate bună cu faza lungă fără să îi deranjezi pe ceilalți șoferi. Bucură-te de o iluminare excelentă în orice situație.

 

¹Opțional.

 
Tempomat automat
Tempomatul automat¹ îți oferă o experiență de conducere lipsită de stres. Accelerează și decelerează automat și ajută la menținerea unei distanțe sigure față de autovehiculul din față. 

1Opțional. Activat la viteze între 30 km/h și 180 km/h.

2Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

Asistent pentru menținerea benzii de circulație și avertizare privind depășirea benzii de circulație
Bucură-te de siguranță sporită în timpul condusului. Asistentul pentru menținerea benzii de circulație (LKA)1,3 reacționează activ la o situație periculoasă prin aducerea ușoară2 a autovehiculului înapoi pe banda sa. Funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație (LDP)3 te avertizează atunci când părăsești banda în mod neintenționat. Prin urmare, ambele sisteme te ajută să eviți accidentele fatale cauzate de oboseală sau distragerea atenției. 

1Opțional.

2În timpul utilizării, mâinile trebuie să rămână pe volan.

3Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

Panou de instrumente digital

Bucură-te de un sistem infotainment intuitiv și ușor de utilizat, în timp ce te concentrezi la drum. Panoul de instrumente complet digital¹ afișează informații despre viteză, navigație și multe altele, chiar acolo unde ai nevoie - în fața ochilor.

 

¹Opțional.

 
Cameră video 180°  Marșarier

Mersul înapoi a devenit mai sigur și mai simplu, în special în oraș și în locurile de parcare înguste. Camera video panoramică¹ pentru marșarier  oferă o imagine la 180° a zonei din spatele autovehiculului Corsa-e. În scurt timp, vei deveni expert în manevra de marșarier.

 

¹Opțional.

 
Sistem avansat de asistare la parcare
Nu vei mai parca singur niciodată. Sistemul avansat de asistare la parcare¹ detectează locurile de parcare și controlează volanul. Tu trebuie doar să accelerezi și să frânezi. Parcarea poate fi mai confortabilă de atât?

¹Opțional. 

¹Opțional.

²Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

Confort premium

Scaune și volan cu încălzire

Scaunele cu trei niveluri de încălzire¹ te răsfață pe tine și pasagerul din față, în timp ce volanul încălzit¹ îți alintă mâinile. Odată ce te-ai așezat pe scaun, nu vei mai dori să te ridici.

 

¹Opțional.

 
Scaune cu tapițerie din piele¹

Bucură-te de confortul premium oferit de scaunele cu tapițerie din piele ale modelului Corsa-e, care pot fi reglate pentru șofer și pasagerul față. Scaunul pasagerului față oferă sisteme de ancorare ISOFIX, care vă permit să fixați sigur scaunul pentru copii.

 

¹Opțional.

 
Spațiu de încărcare
Ai multe bagaje? În portbagajul cu un volum de 267 litri ai loc pentru toate. Și mai multe de transportat? Rabatează scaunele spate pentru a mări spațiul din portbagaj. Este momentul perfect pentru a-ți face planuri mărețe cu modelul tău Corsa-e. 

Conectivitate

Navigație

Următoarea ta destinație este la o atingere distanță. Alege între Multimedia Navi Pro cu un afișaj de 10"¹ și Multimedia Navi cu un afișaj de 7"¹. Gândește în stil mare și mergi oriunde vrei.

 

¹Opțional.

 
Infotainment
Simte-te liber, simte-te bine. Ecran tactil, Apple CarPlay™1,3 și Android Auto™2,3. Sistemele de infotainment⁴ ale noului Corsa-e îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth®⁵. 

¹Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări.

²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

⁴Opțional.

⁵Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

Încărcare wireless

Încarcă-ți smartphone-ul fără cablu¹. Așează-ți smartphone-ul în locul de depozitare obișnuit și menține legătura cu prietenii tăi.

 

¹Opțional. Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone.

 
Opelconnect services1
'Beneficiază de o gamă de servicii care oferă un nivel nou de siguranță și care te ajută să rămâi conectat la drum – chiar și în modul electric. 
  • Liniște sufletească: Apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
  • Confort: Funcții de comandă la distanță pentru blocarea portierelor, claxon și lumini, Deschidere și Pornire cu dispozitiv inteligent. Serviciile noastre suplimentare pentru autovehicule electrice: control de la distanță al autovehiculului electric, planificarea călătoriei și Charging Pass - te ținem în mișcare!
  • Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Disponibilitatea OpelConnect Services diferă în funcție de țară și autovehicul. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

Accesorii Opel+

În întâmpinarea nevoilor tale

Exprimă-te și profită din plin de modelul Corsa cu accesoriile originale Opel+. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

 

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Smart wall box 11 kw
Arată detalii
Cablu de încărcare mode 3 11 kw
Arată detalii
Geantă pentru cablu
Arată detalii

Ce urmează?

Configurează-l pe al tău
Configurează acum
Vezi modelul personal
Localizare dealer
Obține cel mai bun preț
Solicită o ofertă
Abonează-te la newsletter
Înscrie-te acum