Skip To Content
Caracteristici

Așteaptă-te la mai mult

Este noul Corsa

Design

Sporty & athletic
Dorești un aspect și mai îndrăzneț și mai atletic? Atunci nivelul de echipare sport GS este perfect pentru tine, datorită designului aparte, care include bare de protecție față și spate speciale, țeavă de eșapament cromată și jante speciale. 
Design îndrăzneț
Aspect îndrăzneț pentru o prezență mai puternică: datorită accentelor roșii la interior, scaunelor sport dedicate, capitonajului plafonului de culoare neagră și pedalelor sport din aliaj, GS arată la fel de bine pe cât se conduce. 
Jante

Dacă dimensiunea contează, atunci jantele din aliaj de 16" sau 17"¹ cu design atrăgător sunt alegerea ideală. Acestea subliniază designul modelului Corsa: elegant și rafinat sau sportiv și atletic? Trebuie doar să alegi.

 

¹Opțional.

 
Opțiuni de acoperiș

Care este stilul tău? Cu un acoperiș elegant¹ poți adăuga negru sau alb la culorile tale exterioare preferate. Alege trapa panoramică¹ pentru mai multă lumină în interiorul autovehiculului Corsa.

 

¹Opțional.

 

Inovații

Faruri Intelli-Lux LED Matrix

Vezi şi fă-te văzut. Farurile revoluționare Intelli-Lux Matrix LED®¹ îți oferă o vizibilitate bună cu faza lungă fără să îi deranjezi pe ceilalți șoferi. Bucură-te de o iluminare excelentă în orice situație.

 

¹Opțional.

 
Tempomat automat

Tempomatul automat (ACC)1,2 îți oferă o experiență de conducere lipsită de stres. Accelerează și decelerează automat și ajută la menținerea unei distanțe sigure față de autovehiculul din față.

 

¹Opțional. Activat la viteze între 30 km/h și 180 km/h.

²Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
Asistent pentru menținerea benzii de circulație și avertizare privind depășirea benzii de circulație
Bucură-te de siguranță sporită în timpul condusului. Asistentul pentru menținerea benzii de circulație (LKA)1,3 reacționează activ la o situație periculoasă prin aducerea ușoară² a autovehiculului înapoi pe banda sa. Funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație (LDP)³ te avertizează atunci când părăsești banda în mod neintenționat. Prin urmare, ambele sisteme te ajută să eviți accidentele fatale cauzate de oboseală sau distragerea atenției. 

¹Opțional.

²În timpul utilizării, mâinile trebuie să rămână pe volan.

³Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

Panou de instrumente digital
Bucură-te de un sistem infotainment intuitiv și ușor de utilizat, în timp ce te concentrezi la drum. Panoul de instrumente complet digital¹ afișează informații despre viteză, navigație și multe altele, chiar acolo unde ai nevoie - la nivelul ochilor.

¹Opțional. 
Camera Marșarier
Datul în marșarier a devenit mai sigur și mai simplu, în special în oraș și în locurile de parcare înguste. Camera video panoramică¹ pentru marșarier oferă o imagine panoramică la 180° a zonei din spatele autovehiculului Corsa-e. În scurt timp, vei deveni expert în manevra de mers înapoi.

¹Opțional. 
Sistem avansat de asistare la parcare
Parcare mai simplă. Sistemul avansat de asistare la parcare (APA)1,2 detectează locurile de parcare și controlează volanul. Tu trebuie doar să accelerezi și să frânezi. Parcarea poate fi mai confortabilă de atât? (O întrebare prostească.) 

¹Opțional.

²Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

Confort premium

Scaune și volan cu încălzire

Scaunele cu trei niveluri de încălzire¹ te răsfață pe tine și pasagerul din față, în timp ce volanul încălzit1,2 îți alintă mâinile. Odată ce te-ai așezat pe scaun, nu vei mai dori să te ridici.

 

¹Opțional.

²Nu este disponibil împreună cu transmisiile automate.

 
Scaune din piele cu funcție de masaj¹

Relaxează-te și bucură-te de orice călătorie. O funcție de masaj pentru șofer¹ este disponibilă pentru scaunele din piele ale modelului Corsa, astfel încât să ajungi relaxat la destinație, chiar și după călătorii lungi.

 

¹Opțional.

 
Spațiu de încărcare

Ai multe bagaje? În portbagajul cu un volum de 309 litri¹ ai loc pentru toate. Și mai multe de transportat? Rabatează scaunele spate pentru a mări spațiul din portbagaj. Este momentul perfect pentru a-ți face planuri mărețe.

 

¹Valabil pentru motoarele pe benzină și diesel.

 

Conectivitate

Navigație

Următoarea ta destinație este la o atingere distanță. Alege între Multimedia Navi Pro cu un afișaj de 10"¹ și Multimedia Navi cu un afișaj de 7"¹. Gândește în stil mare și mergi oriunde vrei.

 

¹Opțional.

 
Infotainment
Optim și intuitiv. Ecran tactil, Apple CarPlay™1,3 și Android Auto™2,3. Sistemele de infotainment⁴ ale noului Corsa îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth®⁵. 

¹Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări.

²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

⁴Opțional.

⁵Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

Încărcare wireless

Încarcă-ți smartphone-ul fără cablu¹. Așează-ți smartphone-ul în locul de depozitare obișnuit și menține legătura cu prietenii tăi.

 

¹Opțional. Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone. Încărcare prin inducție doar cu smartphone-uri compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității, contactează dealerul local Opel.

 
OpelConnect services1
O gamă de servicii care oferă un nivel nou de siguranță și care te ajută să rămâi conectat la drum. 
  • Liniște sufletească: Apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
  • Confort: Funcții de comandă la distanță pentru blocarea portierelor, claxon și lumini.
  • Conducere inteligentă: Bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Disponibilitatea OpelConnect Services diferă în funcție de țară și autovehicul. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

Dinamiča de conducere

Motor
Când vine vorba despre performanțe de conducere și eficiență, motoarele Corsa se află în prim-plan. Pe benzină, diesel sau complet electric: noul Corsa asigură întotdeauna o deplasare dinamică, lină, cu emisii scăzute sau chiar zero emisii. 
Transmisie

Sportivitatea întâlnește confortul: transmisia automată cu 8 trepte și padele de selectare a vitezelor¹ sporește eficiența și plăcerea condusului.

 

¹Disponibilă cu motorizările de 100 CP și 130 CP.

 
Modul sport¹

Fii mai sportiv: o simplă apăsare pe modul sport aduce mai multă sportivitate direcției. Acesta asigură chiar și reglarea specifică a sensibilității pedalelor și îmbunătățește zgomotul motorului.

 

¹Disponibil pentru Corsa GS

 

Accesorii Opel+

În întâmpinarea nevoilor tale

Exprimă-te și profită din plin de modelul Corsa cu accesoriile originale Opel+. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

 

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Kit exterior pentru caroserie
Arată detalii
Capace oglinzi
Arată detalii
Bară cu logo color
Arată detalii

Ce urmează?

Configurează-l pe al tău
Configurează acum
Vezi modelul personal
Localizare dealer
Obține cel mai bun preț
Solicită o ofertă
Abonează-te la newsletter
Înscrie-te acum